G-Punktet – Sprøjteorgasme - Sådan opnår du den

Vi har i samarbejde med Bjarne Jensen, der er mest kendt fra Sexministeriet fra DR (http://www.dr.dk/TV/se/sexministeriet/sexministeriet-8-16#!/), hvor han i primetime TV viste hvordan man får en kvinde til at få en sprøjte orgasme.
Bjarne har lavet et helt specielt indlæg her til LoveJoy bloggen. Så uden yderligere præsentation, værsågod Bjarne :-)

Inspireret af interessen for dette fænomen, vil jeg da gerne tilføre læserne af denne interessante side, lidt af mine erfaringer på området.

Som indledning kan jeg fortælle, at jeg har ‘studeret’ dette spændende emne siden 1994. Siden har jeg deltaget i adskillige artikler, bl.a i tidens kvinder Okt/Nov 2009. Jeg har også afholdt utallige kurser, bl.a hos Joan Ørting Nov 2007, samt deltaget i flere tv-udsendelser om emnet. Senest programmet ‘fråga Olle’ og Sexministeriet, hvor indslaget blev udråbt som årets mest kontroversielle indlæg.

Det er vigtigt at slå følgende fast med syvtommersøm:

1. Denne leg bør KUN anvendes som et krydderi til sexlivets glæder.
2. Bare fordi hun sprøjter, er det ikke ensbetydende med hun får orgasme.
3. De fleste kvinder kan lære at sprøjte, og med tiden også at få den eftertragtede orgasme. MEN.. For mange kvinder, kan der være tale om en proces, der strækker sig over flere gange før det lykkedes. Vel at mærke med en partner der kan tricket.
4. Ja, hun kan også lære at give sig selv orgasmen. Især med nogle af produkterne her fra siden. Hvem ved, måske vil jeg beskrive sådan en seance på et senere tidspunkt.

I stedet for at gentage mig selv, vil jeg henvise til min hjemmeside, hvor jeg beskriver helt ned til mindste detalje, hvordan det skal gøres, og hvad man skal være opmærksom på.
Her kan du se et lille uddrag af teksten du kan læse på nedenstående link.

Der findes flere variationer og måder at stimulere, der fremkalder ejakulation med efterfølgende orgasme. Følger du/I disse "grundtrin", er der størst mulighed for succes. I nogle helt specielle situationer og i rette stemning, kan det faktisk gøres uden berøring. Ja fjernkontrol. Dette fænomen ses oftest i seancer hvor BDSm, og trancelignende tilstande spiller den afgørende rolle.

http://www.kvindeligejakulation.dk/node/16

Jeg svarer altid gerne på spørgsmål her, men også på hjemmesiden.

Er du/I interesseret i at vide mere, holder jeg også kurser i hele landet. Både for singler, par og grupper.

Pt. er ‘Poltherarbend’ blevet det helt store kursushit.

Der er især et af produkterne her på siden jeg kan anbefale:

TESTVINDER – Fun Factory – Delight – G-Punkts Vibrator

Nyhed:

I samarbejde med Lovejoy, er der udviklet en helt speciel anbefalelsesværdig glidecreme der kommer på markedet i August. Den udmærker sig specielt ved at kunne bruges uden risiko for allergi.

Med Venlig hilsen
Bjarne Jensen
Sexualvejleder/coach
http://www.kvindeligejakulation.dk