DildoParty. Book dit Dildo Party nu – Vi dækker hele Danmark

Et erotisk homeparty – et synonym for det mere kendelige dildoparty – er en oplagt mulighed for en både fræk og sjov aften i venindernes tegn. Drop mændene og prøv i stedet for at hygge med veninderne, hvor fokus ligger på grin, hygge og at se noget, I med garanti aldrig har set før!

LoveJoy er Danmarks eneste e-mærkede dildoparty-virksomhed. Vi har mere end 40 ansatte klar landet over til at køre ud til små som store fester med et sortiment, der vil få jer til både at grine og måne.

Book Dildoparty nu

Under et dildoparty arrangeret af os vil vi sørge for at fremvise vores mest populære produkter (og nogle af de sjoveste, vi har). I er selvfølgeligt ikke forpligtet til at købe noget som helst og kørslen er ganske gratis – I forpligter jeg kun til at have det rigtigt sjovt sammen med hinanden!

 • En aften i erotikkens tegn med masser af humor.
 • Høj kvalitet og stort sortiment.
 • Bredt sortiment i sexlegetøj, olier og Lingerie.
 • Dansk produceret serie af glidecreme og olier
 • Billige priser på både alm. og luksus produkter.
 • Som værtinde får du mulighed for 200 kr. rabat.
 • Professionel fremvisning og produktkendskab
 • Fremvisning af de mest populære produkter.
 • Mulighed for at røre, lugte og smage på de produkterne.
 • Billigere priser i forhold til vores online butik lovejoy.dk
 • Bonus gave ved hurtig betaling. (Se betingelser)
 • INGEN Købetvang. Vi er dog sikre på at du finder noget.
 • Danmarks eneste e-mærkede dildoparty virksomhed.
 • En virksomhed med mange tusinde parties bag sig.

DildoParty med fuldstændig sikkerhed

Vi er på LoveJoy meget stolte over som før nævnt at være den eneste e-mærkede dildoparty-arrangør i Danmark. Derudover har vi også brugt lang tid på at skabe et produktsortiment, hvor fokus ligger på kvalitet – det betyder dansk produceret glidecreme og olier og lækre produkter uden phtalater og andre skadelige kemiske stoffer.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at selvom et dildoparty lyder meget af sex, er der også andre ting på menuen. Et dildoparty handler lige så meget om andre produkter end dildoer såsom lingeri og at udfordre ens egne grænser nærmere. Man skal ikke bare finde og købe det første og største. Tværtimod håber vi, I opdager, hvad I rigtigt finder spændende!

Spændende tøseaften

Et dildoparty er en mulighed for at lave en lidt mere spændende tøseaften end normalt. Det kan være både sjovt – vi garanterer faktisk, at det bliver rigtigt sjovt – lærerigt, lidt udfordrende og spændende. Du kan med fordel nøjes med at invitere dine rigtigt tætte veninder, så I også tør vise jer lidt frem foran hinanden. Smid de værste af hæmningerne og hav en aften som var I helt unge igen med et dildoparty. Og du kan som arrangør se frem til gratis produkter for 200 kr. som en ekstra bonus, samt:

.. en mulighed for at spare penge

Arrangøren kan se frem til at få for 200 kr. gratis produkter som før nævnt. Men det er ikke det eneste, I kan se frem til med et dildoparty. Vi håber selvfølgeligt, at vi kan pirre jeres interesse i forhold til ikke alene dildoer, men også andre hjælpemidler til en hyggelig aften eller tre såsom glidecremer, lingeri – eller et par håndjern, hvis også I har haft fat i ”Fifty Shades of Grey” her på det seneste. Med et dildoparty sørger vi for at tage alt vores mest populære udstyr med, og så er det op til jer at se, om I ikke også kunne få gavn af noget af det. Og hvis I fatter interesse for noget af det, kvitterer vi med en klækkelig rabat kontra at købe undertøjet, glidecremen eller hvad det ellers er andetsteds.

Et dildoparty er noget, man bare skal have prøvet én gang. Vi lover, at du kommer hjem med en helt anden entusiasme til din (ventende) kæreste!