LoveJoy. Din genvej til bedre sex og sexlegetøj

 Kundeservice: 71 99 00 80 dagligt 10:00-16:00
Se vores billige fragtpriser her.
Vi er e-mærket og stolte af det. Din sikkerhed for en god handel. Se alle vores kundeanmedelser.

Din indkøbskurv er tom!

Sprøjteorgasme

Sprøjteorgasme

Sprøjteorgasmer er noget alle kan få

Mange mennesker tror muligvis at det er en myte, at kvinder kan få en sprøjteorgasme eller, sagt med andre ord, at de kan ejakulere, i nogenlunde samme stil som mænd kan. Det er ikke en myte, og det sker ikke kun i pornofilm! Hvis du ikke ved, hvad en sprøjteorgasme er, kan det forklares med at kvinden udskiller et stof, der minder meget om sæd – blot uden sædceller – når hun bliver stimuleret på den helt rigtige måde. Det kræver nemlig en bestemt teknik, som vil blive beskrevet senere.

Mængden af denne væske varierer fra kvinde til kvinde. Man har altså ikke en bestemt definition på, hvor meget en kvinde kan sprøjte. Det er heller ikke alle kvinder, der kan sprøjte. Man regner med at op mod 95 % af alle kvinder har denne ”evne”.

Sådan får du – eller din partner – sprøjteorgasmer

For det første er det meget vigtigt at understrege, at denne øvelse kræver en stor mængde tillid fra kvindens side af, og det er ikke altid sikkert at det lykkes de første gange. For at en kvinde kan få en sprøjteorgasme, skal hun have fuld tillid, velvilje, og lyst til at gennemføre det. I starten vil hun måske tro at hun skal tisse, idet det føles på samme måde som når man skal holde på vandet. Får hun denne fornemmelse i kroppen, er i på rette vej til at lykkes med en sprøjteorgasme!

Hvordan gør man så? Det er sådan set meget enkelt at forklare. Det foregår sådan at partneren skal bruge langfingeren og ringfingeren. Disse to fører partneren så op i kvindens skede, og bøjer dem op mod navlen. Hér vil partneren kunne mærke kvindens G-punkt som sådan en lidt ru overflade. Den anden hånd bruger partneren til at trykke på kvindens venusbjerg – altså lægge pres ovenpå venusbjerget imens G-punktet stimuleres. G-punktet stimuleres ved at bevæge fingrene op-og-ned, og ikke ind-ud som man måske kender det ved typisk samleje.

Det er en meget krævende øvelse, idet man samtidig skal gnide mod indersiden af kvindens skede, imens man foretager øvelsen. Når I begynder at kunne høre nogle våde smaskelyde, er kvinden meget tæt på at få sin sprøjteorgasme. Tilbage er der bare at give slip, presse ud, og nyde følelsen af orgasmen. Det kan godt komme som en overraskelse for nogle kvinder, og det er forskelligt om kvinden kun kommer med et fingerbøl væske, eller om det er en tynd stråle lige op i luften.


Klik her for at læse resten af beskrivelsen.


Kunderne Siger
Anonym wrote:

Jeg vil bare gøre opmærksom på at jeg i dag har indbetalt det fulde beløb (6054kr) fra mit dildo... — læs mere...