Prostata orgasme - Orgasmen for mænd

Det kvindelige g-punkt har de fleste nok hørt om, men at manden har et tilsvarende punkt, bliver ikke så ofte nævnt. Prostata kaldes mandens g-punkt – aka p-punkt – og når det bliver berørt på den rigtige måde, kan mænd få en orgasme, der opleves som mere intens og længerevarende end en almindelig orgasme. For at få den ultimative prostata orgasme skal der foregå en eller anden form for sex i anus.

Nu tænker du måske: ”Rigtige” mænd dyrker ikke sex i endetarmen. Det vil vi gerne slå en stor pæl igennem, for ”rigtige” mænd siger ikke nej, til at få mere ud af deres sexliv.


Hvor sidder prostata?

Har du besluttet dig for at få mere ud af dit sexliv, så er det nødvendigt, at du ved lidt mere om prostata.

Prostata er en kirtel med en diameter på ca. 2 cm. Den sidder ca. en fingers længde oppe i anus ind mod maven. Den mærkes lidt som en valnød. 

Den kan bedst stimuleres via anus, da den sidder tæt op ad tarmen oppe i underlivet. Men den kan også stimuleres fra ydersiden ved at massere mellemkødet. Men den indvendige stimulering er hundrede gange mere intens, fordi der ved endetarmen findes et utal af nerveender, der gør dette område utroligt følsomt.

Hvad koster prostat orgasme produkter

Det er faktisk temmelig billigt, som mand at opnå disse prostata orgasmer, eftersom langt de fleste anale produkter til mænd er designet til netop dette. Der er nogle der er bedre end andre og det er oftest afspejlet i prisen. Nogle af dem der er bedst er Nexus, som du også finder nederst i artiklen med priser fra 500-999 kr.

Du finder produkter til prostatamassage fra 189 kr her

Sådan kommer du i gang

Som med al anden begyndelse er det vigtigt at starte stille og roligt ud – og at gøre det i et tempo der passer dig.

Hvis du er usikker på, om du nu er ren nok, så er er det en god idé at starte med hygiejnen, for nervøsitet er ikke fremmende for en god oplevelse.

Der findes mange forskellige produkter, der er designet til at hjælpe dig med den anale rengøring og hygiejne. Vi vil helt klart også anbefale, at du bruger en god anal glidecreme for at gøre oplevelsen behagelig og glidende. Der findes både glidecreme, der kan få dig til at slappe helt af og ganske almindelig glidecreme.

Start i det små – enten med en finger eller med en lille prostatavibrator. Fordelen ved at gøre det med en finger, er at du kan mærke, når du rammer prostata. Fordelen ved en prostatavibrator er, at den er designet til at ramme præcist og samtidig giver stimulerende vibrationer – og de kan blive ved i det uendelige.

Sådan stimuleres prostata?

Læg dig eksempelvis op ad et par store puder med spredte, bøjede ben. Lad din partner sidde på knæ foran dig. Hvis hun bruger sine fingre, skal hun have kortklippede negle. Nu skal der gang i glidecreme – både omkring din anus og på hendes fingre.

Slap helt af, og lad din partner føre en eller to fingre op i din anus – stille og roligt. Ved at føle på ”væggen” ind mod maven, vil hun kunne finde din prostata. Prostata bliver bedst stimuleret, hvis der masseres både rundt om den og hen over den – men det er jo selvfølgelig dig, der afgør, hvad du finder bedst. Hvis du selv samtidig berører din penis og testikler, vil du kunne få den ultimative orgasme. 

Når først du har prøvet det og fundet ud af, hvor dejligt det er, kan du fortsætte med noget af alt det andet sexlegetøj til massage af prostata, der findes på markedet. 

Artikel relaterede produkter

  • Fun Factory - Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator - NYHED
  • Nexus Excel
  • Nexus Vibro
  • Nexus - Max 5
  • Nexus - Anal Starter Kit - NYHED
  • Nexus Glide