Sådan for du bedre sex! To enkelte tips til både singler og par

  • Sådan for du bedre sex! To enkelte tips til både singler og par

Har du lyst til at bruge tid på dårlig sex? Nej vel, livet er alt for kort til dårlig sex. Til gengæld er det de færreste af os, der sniger os hele vejen igennem livet, uden at støde på et dårligt knald eller to.

Men læs med lige her, så giver jeg dig et par enkelte tips til, hvordan du sikrer dig et bedre og mere spændende sexliv og det gælder uanset, om du er single eller sat!
Hvis du gerne vil have god sex, så skal du tænke på det allerede i dine indledende møder med en potentiel sexpartner. God sex sker nemlig ikke bare af sig selv – det er også derfor at one night stands, sjældent bliver det bedste knald du nogensinde får.

Hvis du gerne vil have god sex, kræver det at du sætter sig selv lidt i selen og er opmærksom på din potentielle sexpartner.Den bedste sex opstår først, når både du og din partner er indstillet på at have sex for hinandens og ikke jeres egen skyld. Hvor tit skyldes dårlig sex ikke, at den ene part kun tænker på sig selv og sin egen nydelse? Lidt for tit…
Og hvem gider ligge tilbage bagefter med en følelse af skuffelse og at det kunne have været meget bedre?

Spar egoismen og få god sex

Det første tip handler om hvilket træk du skal kigge efter hos en potentiel sexpartner. Der er nemlig en ting, der afspejler om vedkommende er klar på at have sex for andre end sin egen skyld.
Uanset om du leder efter en god sexpartner til et langt parforhold eller bare et frækt bekendtskab til lidt casual sex, så gå efter en uselvisk partner! Gå efter en der godt kan tænke på andet end sig selv.

Hvis vedkommende ikke få tankerne væk fra sine egne behov når i bruger tid sammen generelt, så er der en ret stor sandsynlighed for at det også gør sig gældende i sengen.
En måde du kan spotte det på, er hvis vedkommende ikke snakker om andet end sig selv og hele tiden har brug for at bringe sig selv og sine egne oplevelser ind i samtalen. Har du f.eks. nogensinde prøvet at være ved at fortælle noget, for gentagende gange at blive afbrudt fordi vedkommende synes at hans/hendes egen fortælling var mere relevant eller spændende? Det er super egoistisk og det fokus begrænser sig sjældent bare til samtaler.

Sørg for at selvtilliden er i top

Tid til det sidste simple tip! For der er nemlig en ting mere du kan have fokus på i en mulig sexpartner. Sidste tip handler om kombinationen mellem selvstillid og selvværd. 

God sex sælger ikke bare sig selv, det handler især om selvtillid.
Det er super sexet med selvtillid og en sexpartner, der hviler i sig selv og sine evner til at præstere nydelse og frækhed for din skyld.

Bare se det for dig. Din sexpartner har mod og selvtillid nok til at stille sig foran dig, tør sætter ord på hvad han/hun godt kan lide og gerne vil have og sidst men ikke mindst er vedkommende ikke bange for at give sig lidt ekstra, bare for at give dig virkelig lækker sex.
Betyder det så at manglende selvtillid giver dårlig sex? Nej.

Så længe der er et godt selvværd og en uselvisk person bag, er der mere end rig mulighed for at skabe god sex sammen. Et godt sexliv handler ikke bare om, at finde en partner ”der bare kan det hele”. Så risikere du tværtimod bare at vedkommende ikke vil fokusere på jeres fælles behov, men kun ønsker at køre efter rutiner og det han/hun ”ved” virker.
I stedet handler det om at finde en partner der er klar på at skabe ”det bedste sexliv” for lige netop jer.

Vil du gerne vide mere?

Er du interesseret i flere tips og guides til god sex – så er du mere end velkommen forbi www.letstalkaboutit.dk
Rigtig god dag til dig og mange tak fordi du havde lyst til at læse med

// Louise - LetsTalkAboutIt