Leveringsmuligheder

Hos LoveJoy bruger vi Post Danmark, som giver den bedste sikkerhed til dig som kunde og os som virksomhed. Alle vores forsendelser sendes, som pakkepost og ikke som brev eller maxibrev,
Hvorfor gør vi så det, når andre ikke gør. Det er meget simpelt. Du får hos en en garanti på at få erstattet dine varer eller pengene retur, hvis uheldet hos Post Danmark skulle være ude.

Pakker er forsikret, det er breve ikke. Det vil sige at hvis pakken ikke når frem, så får vi udbetalt erstatning. Det samme gælder dine retur pakker, så husk at sende som pakkepost, selvom det er lidt dyrere. Dem er du sikre på at de når frem, da der altid er track & trace på pakkepost hos Post Danmark. Det vil sige at du via Track & Trace kan følge din pakke fra os til dig eller omvendt.

NB: Fragt dækker over både fragt og ekspiditionsgebyr. Ved gratis gaver uden køb af andre vare sender vi på den billigstemåde og dette kan omfatte breve med B post

Fragtpriser
Vi har forskellige priser alt afhængig af hvordan du får tilsendt din pakke. Du kan læse mere om vores fragtpriser her.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris inden du køber. Din fragt pris udregnes automatisk når du lægger varer i k urven og du kan se den ved at trykke på knappen Vis Kurv eller Til Kassen øverst

Levering til døren

Post Danmark leverer din pakke direkte til din hjemmeadresse og hoveddør. Det er den metode rigtig mange bruger da man slipper for en tur på Posthuset. Den mest brugte metode for levering af Post.

Post Danmark Privat

Levering til Døgnboks

Du kan også benytte Post Danmarks Døgnboks, som er strategisk placeret mere end 200 steder rundt omkring i Danmark. På den måde slipper du for Posthuset, eller adressen derhjemme og kan hente når det passer dig.

Post Danmark Døgnboks

Levering til arbejdspladsen

Du kan også vælge at få sendt varen til din arbejdsplads. Vi sender helt neutralt
i brune eller hvide papkasser med helt neutralt pakketape. Der er ingen logoer på kassen.

Levering til Posthuset

Hvis du allerede på forhånd ved at posten kommer når du ikke er hjemme så vælg muligheden for levering uden omdeling.
Så kan du hente dine ordre på posthuset samme dag, som du normalt ville modtage pakken, hvis du var hjemme. Ikke noget med at vente flere dage på at kunne hente den.

Levering til udlandet

Hvis du bor i udlandet eller modtageren gør, så vælger du blot landet under levering og indtaster den udenlandske adresse der. Systemet udregner selv den bedste fragt mulighed og pris til dig.