Presseklip

Her kan du se nogle af de artikler og videoer, der er blevet bragt i pressen om lovejoy.dk
Har du spørgsmål der er presserelaterede kan du altid kontakte presseansvarlig: Lennart Øster på lennart@lovejoy.dk eller telefon 71 99 00 80

Se de nyeste nyheder på vores sociale kaneler eller se arkivet herunder.

  

 

21. Juni 2013
Nyt gadget-kondom storhitter hos danskerne

Den danske forbruger betaler gerne lidt ekstra for et præservativ, der via en smart påførings-gadget gør, at det nu både er hurtigt og nemt at beskytte sig selv og partneren.

Webshoppen med erotiske gadgets, Lovejoy.dk, har pt. overvældende succes med på det danske marked at sælge det testvindende præservativ Wingman, der udmærker sig helt specielt ved at kunne benyttes nemt og elegant under selv nok så pressede forhold.  Og det er altså åbenlyse fordele, den danske forbruger forstår og værdsætter.

28. Juni 2013
Homeparties med erotiske gadgets hitter

Junglen af erotiske produkter booster efterspørgslen på homeparties med erotiske gadgets. I sidste instans handler det for hver enkelt kunde om fair vejledning og kvalitet for pengene. Konkurrencen på markedet har dog også fået mere negative konsekvenser for udbyderne.  

 

27. Juni 2013
Du må aldrig gå ned på sexudstyret

Festival-tid er lig med masser af fest og sjov og ofte store mængder af alkohol, som ikke sjældent kombineres med ret så tilfældig og uforpligtende sex.

De fleste af os smider nemlig gerne hæmningerne og rykker nogle grænser, når vi er 'langt hjemmefra' og for alvor har lagt dagligdagen på hylden.

Et godt råd er dog at være forberedt på festivalsex hjemmefra. 

26. Juni 2013
TV: Her er feriens frække legetøj

Efter en lang, varm dag på stranden under sydens sol, hvor kroppen og psyken slapper af og lader op, mens man nyder synet af de bare kroppe - vaskebrættet her, de gyngende balder der - kan man godt være lidt lækkerliderlig, når man kommer hjem på hotelværelset.

Og så er det jo godt at have husket ikke bare pas, penge og præservativer, men også rejsepraktisk sexlegetøj, som kan afhjælpe selv den mest ferieopstemte globetrotter.

 

8. Maj 2013
Gør Mors dag til sexet søndag

Odeco-kaninen er fantastisk svær at stå for, og når det så endda viser sig, at den lille fyr med de lange ryste-ører (den har motor i hvert øre) seriøst kan, hvad den nu engang skal, så bliver hun altså meget hurtigt hooked.

En vaskeægte fedterøvsgave, der også gør det underholdende for ham at lege med.

3. Marts 2013
Sådan kan man også teste dildoer

Designerdildoer, der næsten slet ikke ligner sexlegetøj, har overtaget legetøjmarkedet de seneste år. Den ene lækrere at se på end den anden.

Men virker de efter hensigten? Det har legetesteren JoanB. og hendes mand sat sig for at finde ud af. JoanB. har testet legetøj i 10 år, blandt andet på side6.dk. Hendes mand, Frank, har skrevet om sex i Danmark i snart 20 år.
 

2. Maj 2013
Sexlegetøjet til de frække par

JoanB, 37-årig legetøjsblogger, er kommet i studiet for at demonstrere to af forårets frække sexgadgets til parret, der tør udforske erotikken sammen. x JoanB har arbejdet med

sexlegetøj i snart 13 år, så hun har loftet fuld af flyttekasser med dildoer, vibratorer, elskovskugler og buttplugs.

Og hun har tester produkter siden 2002. For tiden har læserne af side6.dk glæde af JoanB's ihærdige indsats på området.

3. Marts 2013
Sådan er den nye frække messe

I 2011 brændte K.B. Hallen på Frederikberg ned og dermed gik også Sexmesserne, som havde turet rundt i det ganske land i mere end 10 år, op i røg.

Og sidste år forsøgte gik et ambitiøst forsøg på en erotikmesse i København ned, før de åbnede dørerne. Nu har en ny spiller medt sig på banen, nemlig 'Erotic in Motion.' De åbnede torsdag i Ridehuset i Aarhus for fire dage med erotikken i centrum.
 

22. Marts 2013
Eksprestoget til lynorgasmen

Alle undersøgelser viser, at langt de fleste kvinder udelukkende kan komme ved stimulation af klitoris.

Set i det lys er der jo bedst mening i at investere i en klitorisvibrator frem for alle mulige peniserstatninger/efterligninger i form af dildoer.

Derfor har erotiksitet side6.dk fået deres faste legetøjstester JoanB til at afprøve fem nye produkter på markedet.

22. Marts 2013
VINDER i Test af klitoris-vibratorer

Selvfølgelig kan hun klare paragrafferne selv (med fingrene), og har hun endda en (sex)partner ved hånden, så kan vedkommende med garanti også hjælpe til med orgasme-tricket - helt uden brug af hjælpemidler.

Der er dog også den pirrende og vibrerende mulighed, som mange benytter sig af i forbindelse med frembringelse af klitorisorgasme, nemlig en såkaldt klitorisvibrator.
 

7. Marts 2013
Sexlegetøj skal nu mærkes med certifikat

Der findes ikke et certifikat til os a la Nøglehulsmærket, og vi vil gerne være med til at sikre, at forbrugeren kan føle sig sikker, når man køber sexlegetøj«, siger Lennart Øster, partner i lovejoy.dk og initiativtager til certifikatet til P3 Nyheder.

7. Marts 2013
LoveJoy i P3 Nyhederne

Det nye initiativ til Sikkert-Sexlegetøj har vagt mediernes interesse og DR P3 nyederne var på pletten med et interview.

Hør det her
 

7. Marts 2013
Nu skal sexlegetøj mærkes med certifikat

 
Efter der er blevet fundet en række hormonforstyrrende ftalater i sexlegetøj, lancerer branchen nu et certifikat, der skal sikre forbrugerne. 07. Mar. 2013 kl. 07:00

7. Marts 2013
Sikkert Sexlegetøj vises på DR2 i nyhederne

Nyheden om at LoveJoy har startet et nyt initiativ om at sikrer de danske forbrugere nåede også nyhederne på DR2
 

7. Marts 2013
Sikkert Sexlegetøj vises på Tekst TV side 136

 
Nyheden om at LoveJoy har startet et nyt initiativ om at sikrer de danske forbrugere nåede også tekst TV side 136

7. Marts 2013
Forbrugerrådet: Politikere burde certificere sexlegetøj

Forbrugerrådet og forhandlerne af sexlegetøj er glade for certifikat, men efterlyser initiativ fra myndigheder. En række forhandlere og producenter af sexlegetøj har taget et nyt certifikat i brug, der skal beskytte forbrugerne mod hormonforstyrrende ftalater. Allerede nu har flere producenter skrevet under på certifikatet, og det glæder initiativtageren.
 

7. Marts 2013
Nylancerede Hello Touch fra JimmyJane

 
Nylancerede Hello Touch fra JimmyJane er ifølge legetøjsbloggeren JoanB det perfekte parlegetøj. To små vibratorer sættes fx på pegefinger og langemand ved hjælp af et elastikbånd. Vibratorerne er med ledninger tilsluttet en fjernbetjening. Se billedet herunder.

7. Marts 2013
Fremtidens vibrator

 
Der kommer hele tiden nyt og spændende på sexlegetøjs-markedet, som aldrig er set før. Som fx denne, Touch Vibe fra Odeco, en dildo-vibrator med såkaldt touch-mode, der reagerer/vibrerer, når man berører/holder rundt om vibratoren.
 

5. Marts 2013
Nyt Certifikat til Sexlegetøj

Ftalater i dit sexlegetøj er skidt, idet stofferne er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Og for nylig viste en test fra Forbrugerkemi, at en del dildoer, især fra den billige ende, afgiver ftalater. Det har fået Lennart og Stine Øster, som ejer lovejoy.dk, til at tage initiativ til en mærkningsordning af sexlegetøj.”

5. Marts 2013
Det bliver det nye mærke, som du skal kigge efter

 
Det bliver det nye mærke, som du skal kigge efter, hvis du vil være helt sikker på, at sexlegetøjet eksempelvis ikke indeholder farlige giftstoffer/ftalater. Ideen er opstået hos et ægtepar, som i øjeblikket er i gang med at samle branchens aktører på markedet. Flere af de større leverandører har allerede tilsluttet sig certifikatet
 

20. Januar 2013
Storbarmede Cecilie Ishøj, alias JJ, har droppet reality-tv

Storbarmede Cecilie Ishøj, alias JJ, har droppet reality-tv og stripperkarrieren til fordel for 'dildoshows' - hendes yndlingslegetøj er en lille kanin med lange ører og godt med knald på

9. Januar 2013
Vores egen Cecilie er interviewet om livet som konsulent

 
"Vores egen Cecilie er interviewet onm livet som Dildparty konsulent til Ekstrabladet.dk og side6" Super-baben Cecilie Ishøj har droppet stripshows til fordel for ”dildoshows” – og selv om det nye måske lyder tanden frækkere.
 

4. Januar 2013
Jo hårdere jeg klemmer, jo mere vibrerer den

Nyt trykfølsomt vibrator-æg giver kvinden helt nye muligheder for at sexlege OG træne bækkenbundsmusklerne. Sexlegetøjs-eksperten Joan har afprøvet vibrator-ægget både ude og hjemme, og hun er svært begejstret for det nye produkt på markedet.

19. December 2012
Travl Julehandel

På Sydsjælland, hos Lovejoy.dk, oplever man ligeledes en måned, hvor der ikke er tid til specielt meget andet end at ekspedere ordrer: - Specielt er det gået rigtig godt med vores advents-kalendere og julekalendere, der solgte helt fantastisk langt ind i den første uge af december - og der er nok også de kunder, der finder på at benytte dem som jule- og nytårsgaver, siger Lovejoys Stine.
 

6. December 2012
Julen er ikke kun børnenes og hjerternes fest

Julen er ikke kun børnenes og hjerternes fest, det er også en travl tid for udbydere af dildoparties, hvor de seneste og mest populære produkter indenfor sexlegetøj, kinky lingeri mv. demonstreres og sælges i kalenderlysets skær.

17. November 2012
Kræftens Bekæmpelse takker nej til sexpenge

En ide, der kunne støtte til november måneds landdækkende indsamlings-kampagne Mænd Mod Kræft. Kræftens Bekæmpelse, der står bag kampagnen, ønsker altså bare ikke at modtage shoppens donationer.
 

16. November 2012
Onaner for en god sag

Sexlegetøjsshoppen Lovejoy.dk har givet en række frække produkter overskæg på og samtidig donerer kroner pr. salg til kampagnen Mænd Mod Kræft.

14. November 2012
Fifty Shades - Officielle Legetøj

Faktisk er det lidt underligt, at det første er nu, at kloge marketingsfolk har fundet på at sørge for merchandise til salg i det brusende cremede kølvand (læs: vaginale udsondringer) på litterære monsterhit 'Fifty Shades.'
 

9. November 2012
S/M-hit nu som sexlegetøj

Så har iderige marketingsfolk fundet på passende merchandise til salg i det brusende cremede kølvand (læs: vaginale udsondringer) på det litterære monsterhit 'Fifty Shades.'

4. Maj 2011
Gør søndag til sex-dag

Det er vel kun de færreste voksne børn, der søndag den 8. maj, på mors dag, forærer deres ”gamle mødre” et stykke sexlegetøj.
 

5. Marts 2011
Forførende fastelavn - året rundt

Danskerne elsker at fejre fræk fastelavn - hele året rundt. Specielt er pigerne helt vilde med at iklæde sig kinky kostumer, kropsafslørende uniformer og frækt lingeri, der ikke overlader ret meget til fantasien.

31. Januar 2011
Danske kvinder er hooked på Dildoparties

Hvis du ikke kommer til sexlegetøjet, kommer sexlegetøjet til dig og dine venner. Såkaldte dildoparties, der afholdes under trygge, ufarlige og ofte festlige forhold på hjemmebanen, er mere populært end nogensinde - specielt blandt kvinder i alle aldre.