Maja, Sexolog fra LetsTalKAboutIt.dk


Psykologistuderende og den ene halvdel af det passionerede team bag LetsTalkAboutIt.dk.

Foruden min universitetsbaggrund og faglige interesse i mennesker, relationer og psykologi har jeg udvidet min videnshorisont med kursus i bl.a. sexologi og motiverende samtaler. Det er netop herfra at min inspiration til at blogge om psykologi, relationer og seksualitet tog sit udspring.

Faglighed og professionalisme er to ord der går igen uanset hvor du ’fanger mig’. Jeg begiver mig aldrig ud i noget, hvor jeg ikke har mulighed for at give mig fuldt ud som menneske.

Uanset hvor jeg får lov til at give et bidrag, så er det centralt for mig altid at have min faglighed og min personlighed med i det jeg laver. Derfor supplerer jeg løbende min viden, både med diverse kurser og litteratur.

Nogle gange er jeg endda så heldig at jeg får lov til at få indsigt i de forskellige universer jeg skriver om. Hvordan det? Mit kære netværk og bloggen skaber en masse kontakt til modige og skønne mennesker, der ligesom jeg gerne vil skabe et mere åbent forum for at tale om seksualitet og parforhold. Og når andre kommer til mig med åbenhed og deler af deres erfaringer, så tager jeg imod med kyshånd!

Det vigtigste for mig er kort sagt at biddrage til åbenhed og til et mere fordomsfrit miljø med henblik på at forstå sexologiens forskellige areaner. Min faglighed dykker især ned i psykologien og hvordan den kan bruges som udspring til at forstå og uddybe indsigt i relationer og seksuelle dynamikker.

Du kan besøge Maja hjemmeside her på LetsTalkAboutIt.dk

Artikler af Maja, Sexolog fra LetsTalkAboutIt

- Seksuelle præferencer & fetichses