Louise – LetsTalkAboutIt 

Som den anden skønne halvdel af LetsTalkAboutIt.dk er jeg primært ansvarlig for bloggens sexrelaterede emner og indlæg.
Jeg blogger om alt fra gennemførte sex guides til sexlegetøjsanmeldelser smækfyldt med gode tips og tricks til sexlivet.

Samtidig hjælper jeg også med at besvare de gode henvendelser vi får i vores brevkasse, så snart der er tale om sexrelaterede spørgsmål.
Ligesom Maja har jeg en stor passion for at biddrage med viden, der i sidste ende kan være med til at styrke dig og dine relationer.

Det gælder uanset om du er single eller i parforhold. For uanset hvilken kategori du falder I, så fortjener du et sund og lækkert sexliv.
Mit supplement til bloggen bunder, som du nok har gættet, i den sexologiske arena.

Med udgangspunkt i sexologiske kurser samt faglig sparring fra mit netværk og andre fagfæller, gør jeg mit allerbedste for at videreformidle en masse spændende og ikke mindst lærerig information og sex og seksualitet.
Netop fordi jeg har dybere rødder i sexologien, står Maja og jeg stærkt, når vi sammen skaber indhold til LetsTalkAboutIt.

I sidste ende er det vigtigste, at det vi bidrager med skaber god værdi for vores læsere. Derfor er det også super vigtigt, at alle bidrag er funderet på et professionelt grundlag og at vi til hver en tid kan stå inde for kvaliteten på bloggen.
Du kan besøge Louises hjemmeside her på LetsTalkAboutIt.dk


 ARTIKLER AF LOUISE SEXOLOG FRA LETSTALKABOUTIT

Sådan for du bedre sex! to enkelte tips til både singler og par