LoveJoy - din genvej til bedre sexlegetøj

Vi synes, sex er dejligt, og går højt op i hvordan man skaber de lækreste oplevelser. Men da vi i 2004, oplevede at det var meget svært at undgå snusket tysk pornosider med sleske lokkemidler, besluttede vi at lave vores egen webhsop med sexlegetøj.

Vi var trætte af, at det ofte var umuligt at få et menneske i tale, når vi søgte hjælp til at vælge produkter. Da nogle produkter heller ikke er super godt forklaret eller deklareret, så blev det helt umuligt at gennemskue, kvaliteten af de varer, vi købte - ofte til en ret høj pris.

Rådgivning og sikkerhed

Vi ville noget andet. Det blev til LoveJoy, hvor vi gør os umage for at finde de sikreste produkter for din hud og rådgive dig om, hvordan du bruger vores sexlegetøj til at opnå uforglemmelig sex. Vi har gennem årene set og prøvet mange produkter, og den erfaring lader vi meget gerne dig komme til gode på en professionel måde.

Vidste du fx. at knibeøvelser er vigtige for pragtfulde oplevelser? Og at der findes knibeøvelser for både mænd og kvinder? Prøv at tage et kik på disse knibeøvelser til bedre sex (link)

Hvordan kan du mærke, at vi gør os umage?

- Vi kan tale om sexlegetøj og finder gerne det du mangler
- Vi pakker en diskret pakke til dig (se hvordan her)
- Vi er med i mærkningsordningen Sikker Sexlegetøj (link dertil)
- Vi anbefaler udvalgte testvindere til dig
- Stine anbefaler dig sine egne favoritter

Sådan håndterer vi fejl

Selvom vi gør vores bedste, så kan det ske, at vi begår en fejl. Det kan være, at vores leverandører er forsinkede, eller et produkt fra webshoppen er udsolgt, inden vi får fjernet omtalen af varen.

Når vi laver en fejl, erkender vi det og sørger for at du modtager en gave, fri fragt eller en andet produkt til reduceret pris. Med andre ord, så går du aldrig tomhændet fra LoveJoy.

Vi er også E-mærket som mange andre webshops, og følger naturligvis lovgivningen i forhold til e-handel og persondata.

Juridiske oplysninger:
LoveJoy ApS
Havnestræde 2A
4720 Præstø
Telefon: 71990080
E-mail: info@lovejoy.dk
CVR: 27528503

Med de venligste hilsner
Stine og Lennart