Favoritter

Favoritter

I denne kategori vil jeg lægge mine egne favoritter, samt produkter jeg synes er oversete, måske kommer produktet ikke fra et firma der har råd til massiv markedsføring eller måske har jeg bare været så heldig at være den første der har fundet det ;-).

Jeg vil ikke tage hensyn til hverken salgstal eller om hvor mange tests de har vundet og de vurderinger jeg laver er helt mine egne.


Jeg er hverken uddannet sexolog eller sex-guru, men en helt almindelig pige med mand og børn der har en stor interesse i sexlegetøjs-markedet og det er mundet ud i at blive til lovejoy.dk

Min generelle mening er at man får hvad man betaler for, dvs. giver man lidt mere, får man også lidt mere, men der er jo ingen regler uden undtagelser og derfor har jeg lavet denne kategori. 
Mange køber et stykke legetøj fordi det er flot at kigge på, men faktisk er der rigtigt meget legetøj der bare ligger i skuffen fordi man ikke rigtig ved hvordan det skal bruges, så man får ikke den rigtige fornøjelse af legetøjet.

Jeg håber at jeg herved kan hjælpe til at finde det helt rigtige legetøj og du er selvfølgelig velkommen til at skrive mig en mail hvis du har nogle spørgsmål  :-)

Kh. Stine