Artikler

Intim Massage – Start med det frækkeste forspil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vil du give din kæreste, partner eller ægtefælle erotisk massage til forspil? Læs her om fordele muligheder med forskelligt tilbehør og bliv inspireret til at skabe de perfekte rammer for erotisk massage.

For at give en skøn og fræk massage har du brug for særligt tilbehør og Sex legetøj. Herunder får du et indblik i hvordan du kan sikre en skøn omgang erotisk massage. Hvortil vi også kommer ind på det forskellige tilbehør samt de muligheder der er for at skabe den bedste, erotiske massage. Heriblandt både massageolie, glidecreme, vibrator, blindfold og massagelys. Med andre ord kan du med vores guide sikre den bedst mulige oplevelse, når jeres massage skal have et frækt og erotisk twist.

Lær flere tricks til intim Massage her

Massageolie

Massage er vidunderlig for begge parter i forholdet. Er du den, der giver massagen, vil du skabe velvære, lyst og nydelse hos din kæreste. Du kommer selv til at nyde godt af virkningen af massagen, da den kan blive det mest intense forspil, når ud gør brug af forskelligt tilbehør. Massageolien er det vigtigste tilbehør til det frække forspil og den erotiske massage. Uden olien vil dine hænder ikke kunne glide optimalt på din kærestes krop. Der findes olier i mange forskellige udgaver, og nogle har særlige egenskaber. Det bedste i denne forbindelse er at finde en økologisk olie eller en intim massageolie. Derved kan du give dig helt hen til at udforske din kærestes krop uden bekymring om, at olien ikke må komme i berøring med intime kropsdele.
Hvilken olie der er den rette for dig og jer, vil afhænge af individuelle forhold. Der findes neutrale olier, der kombinerer massageolie med glidecreme, og så finder der olier med mild duft. Ønsker du en massageolie med duft, kan det være en god idé at vælge produktudgaverne med en stimulerende duft. Her kan du fyre ekstra op under forspillet, mens du masserer. Der er forskel på vores erfaringer med sensuel massage. Er det første gang, I vil i gang med at give hinanden fræk massage, kan det være en fordel at vælge et produkt med 10-100ml. Herved kan I danne jer de første erfaringer med et eller flere produkter og finde ud af, hvilke massageolier der fungerer bedst for jer.
Punkter til udvælgelse af den rette olie til erotisk massage:
 • Økologisk eller ej?
 • Med eller uden stimulerende duft?
 • Ren olie eller massageolie kombineret med glidecreme?
 • Antal ml (der findes olier fra 10ml – 250ml)

Glidecreme

Når massage bruges som forspil til erotisk massage, kan glidecremer være med til at gøre oplevelsen endnu mere stimulerende og intens. Glidecreme har samme effekt som massageolie, men er designet til at blive brugt intimt. Det er ikke alle olier til massage, som egner sig til at blive brugt intimt, og derfor er det en god idé at have en glidecreme til massagen. Glidecreme gør sex endnu mere pirrende og intenst for begge parter, og det er et produkt, som findes i et hav af udgaver. Den største forskel mellem de forskellige produktudgaver handler om, hvilket flydende middel de er lavet på – vand eller silikone. Der er fordele og ulemper ved de 2 forskellige typer. Anvendelsesmæssigt og sundhedsmæssigt er de lige gode.
Forskellene handler om anvendelse. Mange mennesker foretrækker de vandbaserede udgaver, da disse er nemmeste og mest praktiske at anvende. Vælger du en silikonebaseret glidecreme, vil det være nødvendigt at vaske cremen af efter sex. Dette kan være et forstyrrende element for mange par, da det afbryder og kan ødelægge den intime stemning efter sex, når I begge har brug for at vaske jer. Fordelen ved de silikonebaserede glidecremer er, at der skal bruges mindre creme under sex.
De tørrer ikke ud, og I skal således ikke til at bruge ekstra og afbryde sex flere gange. De vandbaserede udgaver trænger lettere ind i huden. De skal ikke vaskes af, men der vil ofte være brug for tilføre ekstra creme undervejs. Vil du have fordelene fra begge typer af glidecreme, skal du vælge de kombinerede udgaver – vand- og silikonebaseret glidecreme. Glidecremer fås i mange produktudgaver. Du kan vælge en pakkeløsning, hvor du får små flasker med forskellige glidecreme med smag, eller du kan vælge de store flasker med op til 250ml.
Punkter til udvælgelse af den bedste glidecreme til erotisk massage:
 • Vandbaseret, silikonebaseret eller kombineret produktudgave?
 • Med eller uden smag?
 • Pakkeløsning med forskellige cremer eller enkelt produkt med 100-250ml?

Vibrator

Når forspillet skal tages til et nyt niveau, er det perfekt at bruge en vibrator. Den kan bruges både fra start og undervejs i forspillet, og den kan bruges i forbindelse med sex. Der findes vibratorer i alle størrelser og udformninger, og de kan fås med forskellige vibrationstyrker.

Når det handler om erotisk massage, er det ideelt at vælge en vibrator, der kan bruges til både mænd og kvinder. De nyeste vibratorer er designet til at stimulere kvindes G-punkt og manden P-punkt og kan derudover bruges på klitoris. De er multifunktionelle og kan indstilles i mange forskellige styrker og med forskellige vibrationsprogrammer. Er I på weekendophold eller ferie, kan det være det bedste at vælge en smart, lille og praktisk vibrator, der ikke fylder mere end en læbestift.
I dag bliver vibratorer lavet med stærke motorer, så en lille størrelse på Sex legetøjet er langt fra lig med nedsat ydeevne. Mange par vælger at have forskellige vibratorer. Det er med til at skabe variation og give nye, sensuelle oplevelser. Når I bruger vibrator til erotisk massage, er det en fordel at bruge enten massageolie eller glidecreme (eller begge for en endnu mere intens stimulering). Det kan give de mest pirrende oplevelser, når vibratoren glider ved hjælp af olie eller creme.
Punkter til udvælgelse af den rette vibrator til erotisk massage:
 • Design og udformning
 • Antal vibrationsstyrker- og programmer
 • Størrelse
 • Særlige egenskaber (vandtæt, lille størrelse, egnet til både mand og kvinde)

Blindfold

Blindfolds hører til den blide afdeling af udstyr til bondage. Det er sensuelt tilbehør, som kan bruges af alle par. Blindfolds kan vælges i forskellige designs og i mange materialer. Der findes de romantiske udgaver, der er lavet af silke eller blødt stof, og så findes der de mere rå blindfolds af læder eller med design som maske.
Det er vigtigt for jeres lyst, at I vælger Sex legetøj- og tilbehør, som passer til jeres præferencer, stil og personligheder. Funktionerne med de forskellige blindfolds er de samme. Det er formålet at blokere for synet, så følesansen bliver endnu mere aktiveret. Det er en ideel måde at skabe ekstra stimulering på, når I giver hinanden erotisk massage og bruger olie, glidecreme eller vibrator.
I skal føle jer tilpas ved at bruge blindfold, og derfor kan det svare sig at undersøge forskellige udgaver. Nogle par er til den romantiske og blide stil, mens andre foretrækker et mere råt design. Blindfolds har mange anvendelsesmuligheder. De kan bruges til både forspil og sex, og de kan være en del af sexlege, hvor der anvendes andet tilbehør. Der findes særlige designs som masker, der bruges i forbindelse med andet bondage udstyr. Hvordan I vælger at bruge blindfolds, er op til jer.
Punkter til udvælgelse af det rette blindfold, der matcher jeres ønsker og præferencer:
 • Unisex design der kan bruges til både mand og kvinde
 • Design og stil (feminint, råt, SM look, romantisk?)
 • Materiale
 • Størrelse og mulighed for individuel tilpasning

Massagelys

Lys bliver af mange opfattet som et unødvendigt element, som det primært er piger eller kvinder, der synes om. Effekten af lysene må ikke underkendes, da de kan være med til at skabe stimulerende effekter, når der gives erotisk massage. Massagelys kan meget mere og andet end blot være med til at skabe en sensuel stemning i rummet.
Vælger du de særlige massagelys med en speciel aroma, vil der afgives en mild duft i rummet, som vækker både mænd og kvinders lyst. Der kan vælges lys til massage i mange udgaver, og de kan fås til gode priser. Det er en billig men effektiv måde at skabe den helt rette stemning på, når du vil overraske kæresten med fræk massage og pirrende forspil. De mest moderne udgaver af massagelys er lavet af størknet massageolie. I takt med at lyset smelter, kan den lune olie dryppes ud over din kærestes krop. Det er meget mere behageligt og sensuelt at få lun og kropsvarm olie på kroppen fremfor en kold udgave. De klassiske lys kan stilles, hvor det ønskes i rummet. Bruger du flere lys med duft, skal du sørge for at vælge udgaver af samme slags.
Punkter til udvælgelse af de bedste lys til erotisk massage:
 • Klassiske lys med duft eller lys af størknet massageolie?
 • Duft
 • Størrelse og antal

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.