Strap-on til Par

Strap-on til Par

En strap-on er en dildo, der på en eller anden måde spændes fast på en mand eller kvinde. Det kan være ved hjælp af en trusse, remme, harness eller ved hjælp af en dildo i begge ender.

Med en strap-on kan I gøre jeres sexliv endnu mere spændende og tilføre det nye aspekter og få jeres inderste drømme og fantasier til at gå i opfyldelse.

En strap-on kan anvendes af en kvinde til at penetrere sin partner. Den kan også være designet, så manden kan stimulere kvinden både vaginalt og analt samtidig.

Mulighederne er mange, derfor har vi samlet vores udvalg herunder, så I lettere kan få et overblik.

 • Strap-on
  Strap-on
  399,00 kr
 • Sportsheets - Menage a Trois for Two- Strap-on
  Sportsheets - Menage a Trois for Two-...
  429,00 kr
 • Latex Trusse (1 Penis) (One Size/Sort)
  Latex Trusse (1 Penis) (One Size/Sort)
  229,00 kr
 • Latex Trusse (3 penis) (One Size/Sort)
  Latex Trusse (3 penis) (One Size/Sort)
  289,00 kr
 • Strap on! Colour
  Strap on! Colour
  469,00 kr
 • Latex Trusse (2 Penis)(One Size/Sort)
  Latex Trusse (2 Penis)(One Size/Sort)
  259,00 kr
 • Gag med dong (Sort)
  Gag med dong (Sort)
  589,00 kr
 • Sportsheets - Heart Harness and Dildo Kit
  Sportsheets - Heart Harness and Dildo Kit
  469,00 kr

Påspændings Dildo 

Navnet påspændings dildo kommer af det engelske Strap-On, der også er blevet en betegnelse for en hel kategori af sexlegetøj til kvinder og par.

En påspændings dildo bruges oftest i to forskellige scenarier. Den ene er hos par, hvor man vender rollerne og lader kvinden påføre en dildo eller strapon og dermed kan give sin partner anal sex på en mere anturtro måde.

Den anden er blandt lesbiske kvinder, som stadig ønsker penetration, men hvor de stadig kun er 2 piger der er sammen i legen. Derfor er påspændings dildoer også blevet så populære da det giver muligheder man ellers ikke har.

Påspændings dildoer - indvendigt og udvendigt

Der findes også påspændings dildoer, hvor designet er lavet således at kvinden der bærer den selv får stimuleret skeden da der invendigt i selen er en indvendig dildo. Somme tider er der to, så hun oplever at være helt fyldt ud. Mulighederne er mange når man spænder en dildo fast til en sele eller trusse.