Vibratorer

Vibratorer

Find den rigtige vibrator til dig.

Hvis du er til sexlegetøj med vibrationer, så er vibratoren ganske enkelt det rigtige for dig. Der findes rigtig mange forskellige modeller og det kan måske være svært at vælge den helt rigtige.

Det har vi heldigvis gjort meget nemt for dig. F.eks. kan du i menuen vælge de forskellige typer, ligesom du her kan vælge om det er en g-punkts vibrator, eller måske en klitoris vibrator du er mest til.

Læs eventuelt også vores guides
Hvorfor vælge en krafig vibrator
Dildoer og vibratorer er ikke en trussel for manden

VIBRATORER

En vibrator er med motor indbygget i, således at der kan skabes vibrationer. En vibrator findes i store og små størrelser og i et utal af udformninger. Den vigtigste parameter for en vibrator er at den via for-valgte programmer kan skabe vibrationer hos dig.

At det bruge en vibrator til at opnå orgasme er meget udbredt og det er det fordi det ofte går meget hurtigere og giver en helt andet for nydelse end når du onanerer for dig selv.

Det vigtigste er at vide, at du kan købe vibratorer til alle mulige formål. Du kan vælge i mellem rabbit vibrator, vibrator æg, parvibrator, g-punkts vibrator, magic wand eller nogle af de mange andre