Artikler

Sinful Julepakkekalender til de voksne: Hvad får du for pengene?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvert år flokkes danskerne om at købe den bedste pakke eller advents kalender til deres børn, men glemmer oftest sig selv eller deres partner. Det har Sinful fundet en løsning. Pakkekalender til voksne – og det virker for den er enormt populær. Den har kørt i flere år, men særligt her i år har den fået en ekstra skalle, hvor du blandt andet kan se TV reklamer for den, ligesom radio og net reklamer er alle steder.

Se kalenderne her

Hvad kan du læse om her

Der er ingen tvivl om at den rigtige mængde reklamer også kan drive salget op, men er den nu også det værd?

Ja det er den – Vi har haft muligheden for at kigge lidt bag lågerne og det fortæller vi om i denne unboxing artikel

Det skal siges at sidste år blev kalenderen udsolgt nærmest inden vi kom til julemåneden. I år har Sinful lovet at det har købt mange flere hjem, men samtidig at man skal huske på den massive reklame dækning og dermed ikke vente til sidste øjeblik.

Kvaliteten af produkterne er rigtig god, men også selve kalenderen er lavet af virkelig lækre materiale. Det ligner kram og det føles som kram. Kartonen er tyk og hårdt. Måske lidt for svært at åbne når man er ivrig, men brug en lille kniv eller et til at skære/hjælpe perforeringen på vej.

Hvad får man og hvad betaler man?

Kalenderen findes i 2 forskellige udgaver. En standard udgave til 795 kr og en Deluxe udgave til 1295 kroner. Hvilken en du skal købe kommer an på flere ting.

  • Har du allerede prøvet Classic før, så skal du vælge Deluxe
  • Er du første gangs køber af legetøj, så vælg den der passer bedt i dit budget.
  • Har du legetøj derhjemme? Så køb en Deluxe

Classic Pakkekalenderen

I Classic kalenderen får du legetøj og tilbehør for 2300 kr, men betaler kun 795 kr. Nu tænker du måske at jaja, den er fin. De har bare sat priserne op. Men nej det har de ikke. Det er beregnet ud fra priserne på produkterne købt enkeltvis ud fra markedsprisen. Så du sparer altså en masse.

Men vi mener ikke det er prisen der er den vigtige (altså den tæller da med), derimod er det indholdet og det kan gøre for jeres forhold.

Her skiller kalenderen sig altså ud fra ALT andet på markedet.

Ud over at være en tyk pakkekalender, med en vis vægt, så medfølger der en lille lækker bog med 24 låget i. Her kan man bag hver låge læse hvilke produkt man netop har fået og hvad dagens tip er til brug.

Vi snakker altså en lækker og pirrende inspiration, som man fra morgenstunden kan læse og glæde sig til at prøve senere. Om man er par eller single gør ikke den store forskel, men den egner sig bedst til parret, der gerne vil forkæle hinanden.

Pakken indeholder

  • 7 x Erotiske accessories
  • 13 x Sexegetøj
  • 4 x blid bondage

Snup en Classic kalender til 795,-

Deluxe er mere værd

Vælger du så deluxe udgaven, så betaler du 500 kr. mere, nemlig 1295 kr. Til gengæld får du legetøj og tilbehør for hele 3500 kr.

Her snakker vi ikke bare alm. legetøj, men fra kendte mærker som We Vibe, Tenga og Obaie. Du får ganske enkelt meget mere uden at betale særlig meget mere for det.

Til Deluxe får du naturligvis samme type bog med 24 låger i og kan bruge den på samme måde som i Classic. Bare med lidt mere luksus og lidt bedre produkter.

Pakken indeholder

  • 3 x Erotiske accessories
  • 14 x Sexegetøj
  • 7 x blid bondage

Vælg Deluxe og nyd endnu mere – Værdi 3.500 kr

Hvilken en skal du så vælge?

Det er helt op til dig. Vi ved at vi altid ville vælge Deluxe, m en det er fordi vi kender mærkerne og ved at det holder længe og at det virker.

Hvis du allerede har prøvet Classic så kan man sige at det er lidt tosset at købe den igen, fordi det er samme produkter som sidste år. Her har de altså ikke fornyet sig. Så køber du Dexlue udgaven og rå-forkøler jer hele julen og det meste af næste år – Januar i hvert fald.

Deluxe blev udsolgt mange uger før Classic sidste år, så der er noget om det.

Classic er til dem der prøver for første gang eller som ikke har prøvet så meget legetøj. Her kan du stifte bekendtskab med en masse forskellige fra start uden at det koster ret meget pr. stik

Hvorfor vælge en erotisk pakkekalender?

Fordi du fortjener det! Ganske simpelt. Efter du er blevet voksen, så er det sjældent der bliver tænkt på dig eller jer som par. Jo det kan da godt være du får den nye jule uro af svigermor fra Georg jensen eller de små nisser fra Trip Trap. De pynter og du er glad, men ikke sådan som du kan blive det med denne pakkekalender.

Her får du lov at mærke, føle og nyde i 24 dage.

Brug det til booste sexlivet, som altid halter i december grundet stress. Bring jer tættere sammen og  undgå utroskaberne til julefrokosten fordi i er bange for at sige h vad i gerne vil eller mangler.

Vi er så positive over denne kalender fordi de virkelig giver rigtig meget mere end bare en gave. Den giver jer muligheden for at ”connecte” på et andet niveau og det skal man altså ikke fornægte.

Læs mere om kalenderne her

Hvad indeholder den så!

Nu kunne vi jo godt vise dig alle 24 låger, men det gør vi ikke for det vil være snyd og synd for alle der gerne vil overraskes. Vi har dog aftalt med Sinful at vi må vise dig lidt af det.

Så her er et par af de ting du vil kunne opleve i din Classic Kalender. Deluxe – Bare vid at det er endnu bedre.

Herunder kan du se hvordan kalenderen ser ud i virkeligheden. Vi har fået tilsendt et eksemplar af Classic kalenderen og har med en alm. mobil telefon taget billederne. Jeg synes selv det ligner rigtig godt de produkt billeder som de selv viser. Så langt så godt.

 

Her kan du se hvad 4 af lågerne indeholder. Bare klik på billedet for at se dem i fuld størrelse.

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.