Kvinder

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Denne vibrator er en videreudvikling af den velkendte Stronic, der er elsket af både kvinder og mænd. Designet er udført således at man med denne vibrator ikke har nogen problemer med at lokalisere sit G-punkt og pirre sig selv til man går omkuld i orgasmernes favntag.

Dette er dog ikke kun en vibrator, men har også en pulserende funktion, der perfekt imiterer de stød som man ville opleve mod G-punktet, hvis man var sammen med en partner. Dette er naturligvis for at få en til at glemme omgivelserne og mere realistisk kunne indleve sig i sine fantasier om at have sex med den perfekte partner.

Uanset om man er ny i den store og vidunderlige verden af Sex legetøj, eller om man i mange år har forsøgt sig med forskellige vibratorer, kan man roligt kaste sine penge efter Fun Factorys Stronic G-dildo Pulsator – den skal nok tjene sig selv ind.

Læs mere om G Pulse her og se alle de mange varianter

Forbrugerne er ikke i tvivl – Fun Factory tager igen de sexlystne med bukserne nede

Med 10 vibrationsmuligheder er det nærmest utænkeligt, at man som forbruger at dette nye produkt fra Fun Factory, ikke kan opnå orgasmer i hobetal. Man kan både bruge sin Stronic G Dildo Pulsator alene eller sammen med sin partner.

Selvom jeg i mange år har forsøgt mig med forskelligt Sex legetøj, var det først med den nye Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator, at jeg fandt vejen til hurtige og vedholdende orgasmer! Efter kun få minutters brug blev den min nye bedste ven når der skal stresses af og trykket skal tages.

Udover vibrationsmulighederne får man også en håndfri funktion, der gør det muligt at forkæle sin partner mens han eller hun sender forkælelse den anden vej. Dette er vel at mærke, hvis man kan flytte fokus fra den pirrende følelse omkring g-punktet.

Samtidig kan den håndfrie funktion give dig mulighed for yderligere at stimulere dig selv med en klitorisvibrator. Med flere forskellige sanseindtryk bliver det en mere overskuelig situation for uøvede g-punktsjægere at tage skridtet over ens egne usynlige grænser.

Opdag nye sider af dig selv med Stronic G Dildo Pulsatoren fra Fun Factory

Både som mand og kvinde vil man tit opleve, at der er sider af en selv som man ikke kender til og måske kun opdager ved et tilfælde. Især i forbindelse med anal stimulation og g-punkts massage er der mange, der trækker grænsen.

Dette skyldes at denne form for stimuli stadig anses for værende ’beskidt’ og ’forbudt’. Disse ord findes dog ikke i ordbogen på Fun Factory, hvor man kun har for øje at tilfredsstille kundernes behov – også dem de ikke selv kender til!

Ved at tage sin nye vandtætte bedste ven med i badekarret og blot nyde, hvordan de pulserende bevægelser langsomt stimulerer én til højdepunktet, vil man utvivlsomt lære noget nyt om sig selv. Når bølger fra badekarret skvulper udover kanten og rammer gulvet vil man være langt inde i ekstaseland og kun tænke på sig selv og mærke sin egen krop.

Modsat kan mange finde det svært at hive Sex legetøjet frem fra under sengen og kigge bedende på sin partner, hvis man har brug for at blive rystet godt igennem en enkelt aften. At bruge en vibrator som denne, der er enkelt i design, kan det blive nemmere at bede om en hjælpende hånd.

Kvalitet er i højsædet, du skal bare trykke på knappen

Forbrugere vil have kvalitet, udover virkningerne og effekterne af vibratorer er det derfor også vigtigt at kende til materialer og design. Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator er fremstillet af medicinsk silikone og sikrer derved at indføring af produktet bliver mere behageligt.

Produktet indeholder hverken phthalater eller latex, hvilket gør den miljøvenlig overfor selv den sarteste hud. Man bør dog huske på ikke at bruge silikonebaseret glidecreme i forbindelse med produktet, da dette med tiden kan skade overfladen og give ubehag ved brug.

Samtidig er der indtænkt anatomi i designet, således at man ikke skal presse og mase for at vibratoren glider på plads og som et varmesøgende missil finder frem til g-punktet – både hos kvinder og mænd. Det eneste du skal gøre, er at trykke på de rigtige knapper for at komme i den syvende himmel.

Forbrugerombudsmanden vil gerne have at vi skriver reklame, så det gør vi da 🙂

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.