Strap-on Harness

Med strap-on harness kan I føre nye dimensioner ind i jeres sexliv.

Strap-on harness er designet således, at det er muligt at fastspænde en dildo til kroppen. Det kan enten være til kvinden, så hun kan forkæle sin partner og blive den givende part, eller det kan være til manden, så han kan forkæle sin partner både vaginalt og analt.

Basix Rubber Works Universal Harness
Dette begyndervenlige harness giver jer anledning til masser af nye lege. Med et forstykke i neopren, der føles behageligt mod huden og justerbare stropper i nylon, er remmene lette at indstille. 3 O-ringe medfølger
Pris fra 149,00
Calexotics Packer Gear Brief Harness
Med Calexotics Packer Gear Brief Harness får du kvalitet, komfort og design i ét. Harnesset er formet som et par trusser. Uden spænder og seler
Pris fra 299,00
CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness
Få det optimale ud af jeres strap-on oplevelse med et Universal Love Rider Power Support Harness fra amerikanske CalExotics. Strækbar og justerbar op til 178 cm livvidde. Passer til de fleste strap-on dildoer (med base eller sugekop). Dildo skal købes sep
Pris fra 199,00
Dillio Perfect Fit Harness
Leder I efter det perfekte starter harness til fræk og eksperimenterende leg? Justerbart og behageligt at have på. Med 3 forskellige O-ringe optil 5 cm i diameter
Pris fra 199,00
Fetish Fantasy Low Rider Læder Harness
Få en ekstra god strap-on oplevelse og lækre vibrationer med Low Rider læder harnesset. Vibrator medfølger. Passer til de fleste dildo størrelser.
Pris fra 449,00
Fetish Fantasy Vibrating Plush Harness
Få en fræk og vibrerende strap-on oplevelse med det lækre Vibrating Plush Harness - Sidder perfekt og passer med de fleste dildoer.
Pris fra 249,00
Loving Joy Universal Black Harness
Udlev jeres mest kinky strap-on fantasier med det lækre justerbare harness. Med 2 udskiftelige O-ringe, så i kan bruge jeres egen yndlingsdildo. Sendes diskret.
Pris fra 179,00
Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo
Få den ultimative strap-on oplevelse med Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo. Dildo til anal og vaginal brug medfølger. To forskellige O-ringe.
Pris fra 249,00
Realrock Elastic Deluxe Harness
Udlev jeres frækkeste strap-on fantasier med det elastiske deluxe harness med lækker læder front. Med 2 O-ringe så I kan bruge de fleste dildoer. Holdbart elastikbånd, som passer op til ca. 110 cm i livvidde.
Pris fra 199,00
Realrock Elastic Universal Harness
Udlev jeres frækkeste strap-on fantasier med det lækre harness fra Realrock. Elastisk, så det passer de fleste. Bruges sammen med jeres yndlings dildo.
Pris fra 199,00
SpareParts HardWear Deuce Harness til Mænd
SpareParts HardWear Deuce er et håndlavet harness til mænd. Fremstillet i USA. O-ring til dildo og ekstra hul til penis. Komfortabelt design.
Pris fra 1.195,00
Spareparts HardWear Deuce Magnum Harness til Mænd
Få plads til endnu større udstyr med SpareParts HardWear Deuce Magnum Harness til Mænd. Fleksibel O-ring til ekstra store dildoer og hul til penis. Håndlavet i USA
Pris fra 1.195,00
SpareParts HardWear Joque Unisex Harness
SpareParts HardWear Joque er det perfekte harness til hende og ham. Håndlavet i USA. Justerbar størrelse. Passer til dildoer i flere størrelser.
Pris fra 1.095,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
Spartacus Harness med Penisring Læder
Tag harnesset på, og før penis igennem metalringen - og mærk den ekstra pirring under sex.
Pris fra 599,00
Sportsheets Black Velvet Harness med Vibrator
Udlev jeres strap-on fantasier med det elegante Black Velvet harness. 3 O-ringe, så I kan bruge jeres yndlingsdildo. Bullet vibrator for fælles ekstra nydelse.
Pris fra 299,00
Sportsheets Dobbelt Penetration Harness
Dobbelt penetrations harness så kan kan stimulere hende både analt og vaginalt.
Pris fra 429,00
Sportsheets Harness Korset med Vibrator
Justerbart harness i blødt og behageligt materiale. Som et ekstra plus sidder der en lille vibrator i selve harnesset, som stimulere hende, der bærer harnesset.
Pris fra 399,00
Sportsheets Latigo Læder Strap-on Harness
Kraftigt kvalitets harness i blødt læder. Er justerbart og passer til de fleste.
Pris fra 229,00
Sportsheets Red Lace Korset Strap-On Harness
Harnesset er beklædt med smukke, røde blonder, der tilføjer en særlig sensuel dimension til dets udtryk. Bagpå lukkes det som et korset med bindebånd i silke look
Pris fra 299,00
Sportsheets Strap-on Harness til Lår
Fræk strap-on harness til låret. Lavet i kvalitets neopren og er et sjovt par sexlegetøj med mange anvendelses muligheder.
Pris fra 179,00
Sportsheets Strap-On Harness Vandtæt
Med det vandtætte harness fra Sportsheets kan du lege frække strap-on lege i badet - Kan tilpasses dildoer i forskellige størrelser.
Pris fra 199,00

Hos LoveJoy har vi et bred udvalg af strap-on harness med både en og flere tilhørende dildoer. Dildoerne har forskellig udformning, størrelse, farve og formål – anal-, g-punktsdildo osv.

Gå på opdagelse herunder, og vælg den, der skal være med til at forsøde jeres parforhold.

Vind for 500 kr. Sexlegetøj

Gør som mere end 12.000 andre.

Modtag vores rabatkoder, gavekort, nyheder, artikler og alle vores gode tilbud. Tilmeld dig gratis og få et gavekort på 10% lige nu.

Tusind tak. Jeg glæder mig til at sende noget til dig

Gør som 100.000 andre

Få tips og tricks til hvordan du bliver bedre i sengen.

Tusind tak. Vi skriver snart til dig