Professionelle apparater

Bækkenbundstræning med professionelle apparater er en helt anden måde at angribe det at have en slap bækkenbund på. De professionelle apparater bruger enten en let spænding der tvinger dine muskler til at knibe eller trække sig sammen. Andre bruger en luft pude og fortæller dig via et display om du kniber korrekt sammen.

Aneros EVI Kegel Exerciser - PRISVINDER
Pris:
399,00

Læs mere »

Evi Kegel Exerciser fra Aneros er den første af sin slags: et redskab til bækkenbundstræning med orgasmisk potentiale. Aneros Evi stimulerer nemlig både klitoris og g-punkt, imens øvelserne laves.

Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator
Pris:
899,00

Læs mere »

Nyd din bækkenbundstræning med Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator. Kontroller 12 skønne vibrationer via gratis app

Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER
Pris:
1.495,00

Læs mere »

Med Elvie Kegel bækkenbundstræneren får du stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved sjov træning af dit mest intime område. App-styret.

Kegelmaster Bækkenbunds Træner
Pris:
679,00

Læs mere »

Kegelmaster bækkenbundstræner placeres i skeden og laver dine knibeøvelser omkring den.

Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner
Pris:
699,00

Læs mere »

Få en stærkere bækkenbund og et endnu bedre sexliv med Smart Kegel Ball Master. Innovativ sensor. App-styret træning. Kan også bruges som parvibrator.

OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner - PRISVINDER
Pris:
1.095,00

Læs mere »

OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der udarbejder personlige træningsprogrammer til dig. Den styres via en app. på din mobiltelefon. Udover at bruge den til træning, kan den også bruges som almindeligt lystæg, da den kan vibrere på mange fors

Læs artiklen om Bedre og nødvendig træning af bækkenbunden

Begge apparater virker fortrinligt, men er helt forskellige måder at træne. iTouch bruger spænding og sikre dig dermed at du gør det rigtigt uden at du selv skal gøre noget. iEase gør det ikke for dig, men guider dig ved hjælp af display og engelsk tale.