Artikler

Stor gennemgang af kondomer – Find dit kondom

Pinterest LinkedIn Tumblr

De findes i forskellige størrelser, de findes med smag, de kan være bedøvende, og prisen kan variere… Så hvad vælger man?

Når du skal finde den type af kondom, som passer bedst til dig og dit sexliv, så er der vildt mange valgmuligheder, og vi vil gerne hjælpe dig til at træffe det valg, der skaber mest glæde i dit soveværelse.
Derfor har vi skabt en guide, hvor vi gennemgår nogle af de mest populære typer, og hvem der kan få glæde af disse.

Det er nemlig essentielt at vælge den rigtige type, og da dette er individuelt fra person til person, så kan det være yderst vanskeligt, men efter endt læsning burde du have en langt bedre idé om, hvilken type beskyttelse der matcher dit udstyr bedst muligt.

Til hverdagen: Almindelige kondomer

Langt de fleste mærker, der fremstiller beskyttelse, har ’originalen’. Dette er modellen, der er glat, transparent og ganske almindelig.

Denne type af kondom er dækkende for et vis behov, så hvis du ikke har den store trang eller lyst til at prøve alverdens forskellige slags beskyttelse, så vil dette være det sikre valg.

Hvis du altid har taget dette sikre valg, så skal du dog huske, at der er rigtig mange andre og spændende muligheder derude. Se almindelige kondomer her

Til den hurtige: Bedøvende kondomer

Undersøgelser har vist, at det perfekte samleje varer omkring 10 minutter. Kan du normalvis ikke holde så længe? Så bør du prøve denne type.
Denne type indeholder en glidecreme med et let bedøvende middel, som kan få dig til at holde længere i sengen.
Det er ganske genialt, og det kan gøre oplevelsen bedre for både ham og hende. Herudover kan denne type også træne dig til at holde længere uden bedøvelsen, da din hjerne vil tilvænnes de længere ture på lagnet, hvilket vil gøre dig med udholdende.

Se de bedøvende kondomer her

Til den studerende: Billige kondomer

Synes du også, at det er for dyrt at beskytte sig? Prisen på beskyttelse er heldigvis faldet meget i løbet af de sidste par år, og muligheden for at købe dem på nettet har blot bragt prisen endnu længere ned.

Vi kan sagtens anbefale den billige udgave, hvis du gerne vil have lidt ekstra luft i budgettet. Det er dog vigtigt, at du stadig køber velkendte og kvalitetsbevidste mærker, så du kan være på den sikre side.

Find en masse billige kondomer her

Til den ”lækkersultne”: Kondomer med smag

Der findes mange varianter med smag, og disse er uden tvivl et effektivt redskab, hvis du gerne vil prøve noget nyt og spændende i soveværelset.
Det er på ingen måde vulgært, og det kan ligefrem være med til at øge din partners sexlyst, hvis der dufter af friske bær, vanilje eller chokolade.

Det er helt sikkert værd at prøve denne type, hvis du endnu ikke har forsøgt dig med denne smagfulde beskyttelse. Se kondomer med smag her

Til allergikeren: Latexfri kondomer

Allergier kan skabe store gener i hverdagen, men dette må ikke sætte en stopper for legene i sengen.
Så hvis du eller din partner muligvis har allergi overfor latex, så er det ganske vigtigt at I prøver denne type af allergivenlige kondomer. Hvis allergien fortsætter, så bør I prøve typen uden glidecreme.
Én ting er sikkert, hvis én eller begge parter har denne type af allergi, så er dette en effektiv løsning på problemet, så de lystige tider i soveværelset kan fortsætte. Find de Latexfri kondomer her

Til den lille og friske: Små kondomer

Det er essentielt, at man anskaffer sig beskyttelse i den rigtige størrelse. Dette vil blandt andet give den ultimative beskyttelse, og det vil ligeledes give den bedste følelse.

Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du bruger, så kan du med fordel købe nogle forskellige størrelser og undersøge, hvad der passer bedst.
Du finder både små, almindelige og store kondomer online.

Til en ny oplevelse: Specielle kondomer

Der findes et væld af forskellige varianter, og du kan ikke være sikker på, at du har fundet din favorit, før du har prøvet dem alle.
I vores kategori, som vi kalder ”specielle”, finder du alt fra dem, som er ekstra beskyttende og stærke, til dem, der er ganske tynde og følsomme.
Hvis du leder efter noget nyt, noget specielt og noget fantastisk, så er dette uden tvivl kategorien for dig.

Til den veludrustede: Store kondomer

Der er rigtig mange ulemper ved at prøve at få et kondom på, som er for småt. Det kan være akavet, fordi det tager lang tid, eller det kan gå i stykker, fordi det sidder for stramt.
Derfor er det vigtigt, at du indser, at du er en veludrustet mand og handler ind herefter. De store varianter koster sjældent mere, og du vil uden tvivl få en langt bedre oplevelse, hvis du vælger den rigtige størrelse.
XL-kondomerne har en længde på mellem 190 mm og op til 220 mm. Bredden og tykkelsen varierer, ligesom længden, alt efter produktet. Find store XXL kondomer her

Til ham, der vil føle mere: Tynde kondomer

Jo tyndere beskyttelse er, jo mere føler du – og jo bedre en oplevelse under samleje for nogen. Derfor kan det være en rigtig god idé at påføre dig den tynde variant, hvis man gerne vil have den højst mulige sensibilitet. Disse anbefales dog ikke til ham, som har det med at skyde af lidt for hurtigt.
Disse kondomer er naturligvis stadig ganske sikre, så du kan nyde den ekstra følelsen uden bekymringer om uønsket graviditet eller sygdomme.

Testen er lavet sammen med dildo-priser.dk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.