Klemmer og kæder

En brystvorteklemme og brystkæde er både fræk at bære og ophidsende at se på. Kun din fantasi sætter grænser, når du skal finde en brystvorteklemme og brystkæde til dit sexliv – vi har noget for enhver smag. Find din brystvorteklemme og brystkæde her.

ElectraStim Bi-Polar General Purpose Klemme
Pris:
499,00

Læs mere »

Udvid din elektrosex leg med Bi-Polar klemmerne. Kan bruges overalt under bæltestedet. Sæt strøm til og mærk de pirrende elektriske impulser.

Fetish Fantasy Brystklemmer med Kæde
Pris:
79,00

Læs mere »

Fetish Fantasy Brystklemmer Med Kæde. Sæt kæden med de erotiske brystklemmer på dine brystvorter og oplev den pirrende fornemmelse.

Fetish Fantasy Brystklemmer med Vibrator
Pris:
199,00

Læs mere »

Fjernbetjent brystklemmer med vibrator. Fjernbetjeningen tilbyder hele 10 vibrations mønstre.

Fetish Fantasy Bull Bryst Klemmer
Pris:
69,00

Læs mere »

Pirrende non-piercing brystsmykker fra Fetish Fantasy. Øger sensitiviteten og giver et kinky look. Klemmerne er udsmykket med en lille metalkugle

Fetish Fantasy Nipple Vises Brystklemmer
Pris:
149,00

Læs mere »

Nipple Vises er det perfekte tilbehør til dig, der godt kan li et pirrende pres omkring dine brystvorter. Nipple Vises er justerbare og passer til brystvorter i alle størrelser.

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer
Pris:
379,00

Læs mere »

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmerne er til jer der vil eksperimentere med pirrende elektrosex. Klemmerne har 9 forskellige frække intensitets niveauer.

Fetish Fantasy Trådløse Multispeed Brystklemmer
Pris:
299,00

Læs mere »

Du kan stramme klemmerne alt efter, hvor meget, du ønsker, at de skal klemme.

Fifty Shades Darker At My Mercy Brystklemmer med Kæde
Pris:
149,00

Læs mere »

Elegante brystklemmer med kæde som får dig til at føle dig ekstra sexet og giver ham kontrol over dig. Fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Fifty Shades Darker Just Sensation Klitoris Klemme
Pris:
99,00

Læs mere »

Elegant Klitoris klemme med vedhæng, som får dig til at føle dig ekstra sexet og forstærker dine orgasmer. Fra den officielle Fifty Shades of Grey Darker kollektion.

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer
Pris:
199,00

Læs mere »

Er du klar til pirrende sanseleg? Så er Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer lige dig. Del af den store Freed kollektion.

Fifty Shades of Grey Sweet Torture Brystvorte Stimulatorer
Pris:
179,00

Læs mere »

Frække vibrerende brystvorte stimulatorer fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Køb dem online her.

Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps
Pris:
149,00

Læs mere »

The Pinch Nipple Clamps fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj. Disse Nipple Clamps pynter og pirrer brystvorterne. Derudover er klemmerne justerbare så de giver det helt perfekte tryk.

Frisky Pinch Me Klemmer
Pris:
99,00

Læs mere »

Kink din BDSM-leg op med effektive klemmer til f.eks. brystvorterne. 5 stk. i traditionelt tøjklemme design. Ftalatfri ABS-plast.

Justerbare C Klemmer med Metalkæde
Pris:
139,00

Læs mere »

Justerbare C klemmer i melal der bruges til pirring af brystvorterne.

Justerbare Klemmer med Metalkugler
Pris:
29,00

Læs mere »

Disse erotiske brystklemmer bruges til pirring af brystvorterne.

Master Series Anais Y Style Bryst og Klitoris Klemmer
Pris:
199,00

Læs mere »

Nyd pirrende sanseleg og sød smerte med de skønne bryst- og klitorisklemmer med metalkæde fra Master Series. Justerbare pincetklemmer med vinylspids, så du vælger selv, om du ønsker hård og intens stimulation eller blid og mild stimulation.

Master Series Captive Heart Brystklemmer
Pris:
149,00

Læs mere »

Lad din partner vide, hun er din med disse rå, men feminine Captive Heart Brystklemmer. Behageligt greb og med hjerte vedhæng for pirrende tyngde. Fræk sanse leg.

Master Series Deviants Orb Kugle 225 g
Pris:
129,00

Læs mere »

Med Master Series Deviants Orb får du en tung og flot kugle, der kan sættes på en penisring eller brystklemmer for en mere intens stimulation.

Master Series Magnus XL Magnetiske Kugler
Pris:
129,00

Læs mere »

Nyd pirrende sanseleg og sød smerte med de kraftfulde magnetiske kugler. Sættes omkring brystvorte, penis eller skamlæbe. Magnus XL er en større og stærkere version af de populære Magnus Mighty kugler.

Metal Worx Brystklemmer Magnetiske
Pris:
329,00

Læs mere »

Metal Worx Brystklemmer Magnetiske er lavet til pirring og stimulation af brystvorterne. De lukkes via magnetklemmer og har to flotte krystal lignende sten i hver side.

Mystim Barry Bite Elektro Klemmer
Pris:
449,00

Læs mere »

4 stk. selvklæbende elektroder. Passer til Mystim elektro apparaterne.

Nipplettes Brystklemmer med Vibrator
Pris:
169,00

Læs mere »

Niplettes Brystklemmer Med Vibrator er et sæt lækre gummi-overtrukne brystklemmer til dig, som ønsker ekstra intens bryst stimulation.

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer
Pris:
129,00

Læs mere »

Tænder du på intens stimulation af dine sensitive brystvorter? Så er Obaie Teasing Japanske Brystklemmer et perfekt match til dig

Rimba Justerbare Brystklemmer
Pris:
249,00

Læs mere »

Hvis du ønsker smertepåvirkning af dine brystvorter, er Rimba Justerbare Brystklemmer ideel for dig. Klemmerne er justerbare og kan tilpasses alt efter hvor stramme du ønsker dem.

Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst
Pris:
349,00

Læs mere »

Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst er det ideelle sexlegetøj til mænd og kvinder, der gerne vil ha ekstra stimulation under sex eller onani. Klemmerne kan tilpasses så du får præcist det tryk du ønsker om pung, penis eller bryst

Rimba Nipple Sticks
Pris:
129,00

Læs mere »

Rimba Nipple Sticks er et par enkle og brugervenlige brystklemmer, til den erfarne bruger eller til dig, der ønsker et hårdt pres. Brystklemmerne kan justeres så presset bliver endnu hårdere.

Sextreme Bryst og Skamlæbeklemmer
Pris:
169,00

Læs mere »

Sextreme Bryst og Skamlæbeklemmer til pirring og stimulation af erogene zoner. Sextreme har designet denne serie af frække klemmeanordninger. Til både ham og hende.

Spartacus Alligator Brystklemmer med Kæde
Pris:
179,00

Læs mere »

Spartacus Alligator Brystklemmer med Kæde

Spartacus Broad Tip Brystklemmer
Pris:
159,00

Læs mere »

De brede brystklemmer er udstyret med gummi på tipperne, der gør dem mere komfortable at have på og samtidig sikrer et fast greb om brystvorterne

Spartacus Broad Tip Brystklemmer med Kæde
Pris:
169,00

Læs mere »

Brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Spartacus har designet denne serie af frække brystklemmer i flere forskellige størrelse, former og farver.

Spartacus Brystklemmer med Vægtlod
Pris:
179,00

Læs mere »

Når du ønsker ekstra pirrende smertepåvirkning af brystvorterne, er Spartacus Brystklemmer Med Vægtlod ideel for dig. Fordi klemmerne er tunge og har et indbygget vægtlod, anbefales de til alle, der allerede har erfaring med brystklemmer.

Spartacus Bully Rings Brystklemmer
Pris:
179,00

Læs mere »

Når du ønsker smertepåvirkning af brystvorterne, er Spartacus Bully Rings Brystklemmer er rigtig godt bud. Klemmerne kan bruges af både kvinder og mænd, og fordi de er justerbare er de velegnede uanset om du har erfaring med brystklemmer.

Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort
Pris:
399,00

Læs mere »

Halsbånd med brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Designet i et super stilet og diskret design.

Spartacus Japanske Brystklemmer Metal
Pris:
199,00

Læs mere »

Butterfly brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Klemmerne er lavet af Spartacus i USA.

Spartacus Klemme med Magnetiske Vægte
Pris:
149,00

Læs mere »

Spartacus alligator brystvorte klemme med 6 medfølgende magnetiske vægtlodder.

Spartacus Klitoris Klemme med Klokke
Pris:
99,00

Læs mere »

Spartacus Klitoris Klemme Med Klokke.

Spartacus Klitorisklemme
Pris:
99,00

Læs mere »

Klemmen har gummi tipper i enden, der gør, at den har et fast klem om klitoris. Spartacus klitorisklemme er til dig, der godt kan lide at få pirret klitoris.

Spartacus Kraftige Brystklemmer med Kæde
Pris:
149,00

Læs mere »

Spartacus Kraftige Brystklemmer Med Kæde er ideel til dig, der ønsker intens smertepåvirkning. Klemmerne bruges på brysterne, hvor de giver ét kraftigt tryk.

Spartacus Penisring med Brystklemmer
Pris:
299,00

Læs mere »

Spartacus Penisring med Brystklemmer er udviklet til mænd, der ønsker ekstra pirring under sex eller onani. Penisringen styrker erektionen, mens klemmerne stimulerer brystvorterne. Du bestemmer selv om smertepåvirkningen skal være mild eller intens.

Spartacus Press Brystklemmer med Kæde
Pris:
149,00

Læs mere »

Brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Indstil selv klemmerne og bestem, hvor stramme de skal være. De er især gode til dig, der tænder på pirrende smerte på brystvorterne.

Spartacus Tweezer Brystklemmer
Pris:
149,00

Læs mere »

De er udstyret med gummi på tipperne, som giver et mere fast klem om brystvorterne. Jo længere elastikken skubbes ud mod spidsen af klemmerne, jo kraftigere klemmer de om brystvorterne.

Spartacus Tweezer Brystklemmer med Kæde
Pris:
149,00

Læs mere »

Brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Spartacus har designet denne serie af frække brystklemmer i flere forskellige størrelser, former og farver.

Spartacus Tweezer Klemmer med Klokker
Pris:
149,00

Læs mere »

Spartacus Tweezer Klemmer Med Klokker er et sæt pirrende klemmer, der er velegnet til både begyndere og øvede, som ønsker smertepåvirkning af brystvorter eller klitoris.

Spartacus Vægtlod 120 g
Pris:
99,00

Læs mere »

Har du et stykke sexlegetøj, du gerne vil ha til at veje lidt mere? Så kan Spartacus Vægtlod 120 gram hjælpe dig. Vægtloddet kan bruges på sexlegetøj med en O-ring eller D-ring, og giver ekstra og pirrende tyngde.

SToys Justerbare Brystklemmer med Pigge
Pris:
149,00

Læs mere »

Opnå særlig pirrende påvirkning af brystvorterne med SToys justerbare brystklemmer med pigge på indersiden. Mest velegnet til øvede.

Tweezer Justerbare Brystklemmer Med Kæde
Pris:
119,00

Læs mere »

Sæt klemmen på brystvorterne og oplev den sitrende fornemmelse. Klemmerne hænger sammen via en 30 cm lang kæde.

Vind for 500 kr. Sexlegetøj

Gør som mere end 12.000 andre.

Modtag vores rabatkoder, gavekort, nyheder, artikler og alle vores gode tilbud. Tilmeld dig gratis og få et gavekort på 10% lige nu.

Tusind tak. Jeg glæder mig til at sende noget til dig

Gør som 100.000 andre

Få tips og tricks til hvordan du bliver bedre i sengen.

Tusind tak. Vi skriver snart til dig