Klemmer og kæder

En brystvorteklemme og brystkæde er både fræk at bære og ophidsende at se på. Kun din fantasi sætter grænser, når du skal finde en brystvorteklemme og brystkæde til dit sexliv – vi har noget for enhver smag. Find din brystvorteklemme og brystkæde her.

ElectraStim Bi-Polar General Purpose Klemme
Udvid din elektrosex leg med Bi-Polar klemmerne. Kan bruges overalt under bæltestedet. Sæt strøm til og mærk de pirrende elektriske impulser.
Pris fra 499,00
Fetish Fantasy Alligator Brystklemmer med Kæde
Eksperimenter med pirrende og frække sexlege med alligator brystklemmerne fra Fetish Fantasy. Ideelle til begyndere. Justerbare. Med metalkæde.
Pris fra 149,00
Fetish Fantasy Brystklemmer med Kæde
Fetish Fantasy Brystklemmer Med Kæde. Sæt kæden med de erotiske brystklemmer på dine brystvorter og oplev den pirrende fornemmelse.
Pris fra 79,00
Fetish Fantasy Brystklemmer med Vibrator
Fjernbetjent brystklemmer med vibrator. Fjernbetjeningen tilbyder hele 10 vibrations mønstre.
Pris fra 199,00
Fetish Fantasy Gold Bryst Klemmer
Få mange legemuligheder med Fetish Fantasy Gold Bryst Klemmer. Brystklemmerne er justerbare, så I kan skabe præcis det tryk, der giver den ønskede stimulation. 42 cm fuld længde
Pris fra 99,00
Fetish Fantasy Nipple Vises Brystklemmer
Nipple Vises er det perfekte tilbehør til dig, der godt kan li' et pirrende pres omkring dine brystvorter. Nipple Vises er justerbare og passer til brystvorter i alle størrelser.
Pris fra 149,00
Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer
Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmerne er til jer der vil eksperimentere med pirrende elektrosex. Klemmerne har 9 forskellige frække intensitets niveauer.
Pris fra 379,00
Fetish Fantasy Trådløse Multispeed Brystklemmer
Du kan stramme klemmerne alt efter, hvor meget, du ønsker, at de skal klemme.
Pris fra 299,00
Fifty Shades Darker At My Mercy Brystklemmer med Kæde
Elegante brystklemmer med kæde som får dig til at føle dig ekstra sexet og giver ham kontrol over dig. Fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.
Pris fra 149,00
Fifty Shades Darker Just Sensation Klitoris Klemme
Elegant Klitoris klemme med vedhæng, som får dig til at føle dig ekstra sexet og forstærker dine orgasmer. Fra den officielle Fifty Shades of Grey Darker kollektion.
Pris fra 99,00
Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer
Er du klar til pirrende sanseleg? Så er Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer lige dig. Del af den store Freed kollektion.
Pris fra 199,00
Fifty Shades of Grey Sweet Torture Brystvorte Stimulatorer
Frække, vibrerende brystvorte stimulatorer fra Fifty Shades of Grey pirrer brystvorterne og giver en ekstra fræk sexoplevelse.
Pris fra 179,00
Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps
The Pinch Nipple Clamps fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj. Disse Nipple Clamps pynter og pirrer brystvorterne. Derudover er klemmerne justerbare så de giver det helt perfekte tryk.
Pris fra 149,00
Frisky Pinch Me Klemmer
Kink din BDSM-leg op med effektive klemmer til f.eks. brystvorterne. 5 stk. i traditionelt tøjklemme design. Ftalatfri ABS-plast.
Pris fra 99,00
Justerbare C Klemmer med Metalkæde
Justerbare C klemmer i melal der bruges til pirring af brystvorterne.
Pris fra 139,00
Master Series Anais Y Style Bryst og Klitoris Klemmer
Nyd pirrende sanseleg og sød smerte med de skønne bryst- og klitorisklemmer med metalkæde fra Master Series. Justerbare pincetklemmer med vinylspids, så du vælger selv, om du ønsker hård og intens stimulation eller blid og mild stimulation.
Pris fra 199,00
Master Series Deviants Orb Kugle 225 g
Med Master Series Deviants Orb får du en tung og flot kugle, der kan sættes på en penisring eller brystklemmer for en mere intens stimulation.
Pris fra 129,00
Master Series Jugs Brystklemmer
Klassiske, butterfly brystklemmer med et kinky twist i form af to metal spande. Øg den pirrende følelse af tyngde med sten, glidecreme eller andet.
Pris fra 149,00
Master Series Magnetiske Silikone Kugler
Nyd pirrende sanseleg og sød smerte med de kraftfulde magnetiske kugler med silikone fra Master Series. Sættes omkring brystvorte, penis eller kønslæber.
Pris fra 129,00
Master Series Magnus Mighty Magnetiske Kugler
Med de populære Magnus Mighty magnetiske kugler kan du tirre din partner med pirrende smerte.
Pris fra 99,00
Master Series Magnus XL Magnetiske Kugler
Nyd pirrende sanseleg og sød smerte med de kraftfulde magnetiske kugler. Sættes omkring brystvorte, penis eller skamlæbe. Magnus XL er en større og stærkere version af de populære Magnus Mighty kugler.
Pris fra 129,00
Mystim Barry Bite Elektro Klemmer
4 stk. selvklæbende elektroder. Passer til Mystim elektro apparaterne.
Pris fra 449,00
Nipplettes Brystklemmer med Vibrator
Niplettes Brystklemmer Med Vibrator er et sæt lækre gummi-overtrukne brystklemmer til dig, som ønsker ekstra intens bryst stimulation.
Pris fra 169,00
Nipplettes Brystklemmer med Vibrator Purple
Niplettes Brystklemmer Med Vibrator er et sæt lækre gummi-overtrukne brystklemmer til dig, som ønsker ekstra intens bryst stimulation.
Pris fra 169,00
Obaie Alligator Brystklemmer med Kæde
Obaie Alligator Brystklemmer med Kæde er det perfekte tilbehør til dine smertelige lege.
Pris fra 99,00
Obaie Justerbare Brystklemmer
Pris fra 99,00
Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde
Pris fra 99,00
Obaie Teasing Japanske Brystklemmer
Tænder du på intens stimulation af dine sensitive brystvorter? Så er Obaie Teasing Japanske Brystklemmer et perfekt match til dig
Pris fra 129,00
Rimba Justerbare Brystklemmer
Hvis du ønsker smertepåvirkning af dine brystvorter, er Rimba Justerbare Brystklemmer ideel for dig. Klemmerne er justerbare og kan tilpasses alt efter hvor stramme du ønsker dem.
Pris fra 249,00
Rimba Justerbare Nipple Stretchers
Udforsk det kinky smerte univers med Rimba Justerbare Nipple Stretchers. Velegnet til jer med erfaring indenfor BDSM
Pris fra 599,00
Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst
Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst er det ideelle sexlegetøj til mænd og kvinder, der gerne vil ha' ekstra stimulation under sex eller onani. Klemmerne kan tilpasses så du får præcist det tryk du ønsker om pung, penis eller bryst
Pris fra 349,00
Rimba Nipple Sticks
Rimba Nipple Sticks er et par enkle og brugervenlige brystklemmer, til den erfarne bruger eller til dig, der ønsker et hårdt pres. Brystklemmerne kan justeres så presset bliver endnu hårdere.
Pris fra 129,00
Sextreme Bryst og Skamlæbeklemmer
Sextreme Bryst og Skamlæbeklemmer til pirring og stimulation af erogene zoner. Sextreme har designet denne serie af frække klemmeanordninger. Til både ham og hende.
Pris fra 169,00
Spartacus Broad Tip Brystklemmer
De brede brystklemmer er udstyret med gummi på tipperne, der gør dem mere komfortable at have på og samtidig sikrer et fast greb om brystvorterne!
Pris fra 169,00
Spartacus Broad Tip Brystklemmer med Kæde
Brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Spartacus har designet denne serie af frække brystklemmer i flere forskellige størrelse, former og farver.
Pris fra 169,00
Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme
Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme udviklet til kvinder, der ønsker pirrende smertepåvirkning under sex eller onani. Klemmerne er justerbare så du vælger selv, om du ønsker hård og intens stimulation eller blid og mild stimulation.
Pris fra 199,00
Spartacus Brystklemmer med Vægtlod
Når du ønsker ekstra pirrende smertepåvirkning af brystvorterne, er Spartacus Brystklemmer Med Vægtlod ideel for dig. Fordi klemmerne er tunge og har et indbygget vægtlod, anbefales de til alle, der allerede har erfaring med brystklemmer.
Pris fra 199,00
Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort
Halsbånd med brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Designet i et super stilet og diskret design.
Pris fra 399,00
Spartacus Japanske Brystklemmer Metal
Butterfly brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Klemmerne er lavet af Spartacus i USA.
Pris fra 199,00
Spartacus Japanske Brystklemmer Metal
Butterfly brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Klemmerne er lavet af Spartacus i USA.
Pris fra 199,00
Spartacus Klemme med Magnetiske Vægte
Spartacus alligator brystvorte klemme med 6 medfølgende magnetiske vægtlodder.
Pris fra 149,00
Spartacus Klitorisklemme
Klemmen har gummi tipper i enden, der gør, at den har et fast klem om klitoris. Spartacus klitorisklemme er til dig, der godt kan lide at få pirret klitoris.
Pris fra 99,00
Spartacus Kraftige Brystklemmer med Kæde
Spartacus Kraftige Brystklemmer Med Kæde er ideel til dig, der ønsker intens smertepåvirkning. Klemmerne bruges på brysterne, hvor de giver ét kraftigt tryk.
Pris fra 149,00
Spartacus Penisring med Brystklemmer
Spartacus Penisring med Brystklemmer er udviklet til mænd, der ønsker ekstra pirring under sex eller onani. Penisringen styrker erektionen, mens klemmerne stimulerer brystvorterne. Du bestemmer selv om smertepåvirkningen skal være mild eller intens.
Pris fra 349,00
Spartacus Press Brystklemmer med Kæde
Brystklemmer til pirring og stimulation af brystvorterne. Indstil selv klemmerne og bestem, hvor stramme de skal være. De er især gode til dig, der tænder på pirrende smerte på brystvorterne.
Pris fra 149,00
Spartacus Tweezer Klemmer med Klokker
Spartacus Tweezer Klemmer Med Klokker er et sæt pirrende klemmer, der er velegnet til både begyndere og øvede, som ønsker smertepåvirkning af brystvorter eller klitoris.
Pris fra 149,00
SToys Justerbare Brystklemmer med Pigge
Opnå særlig pirrende påvirkning af brystvorterne med SToys justerbare brystklemmer med pigge på indersiden. Mest velegnet til øvede.
Pris fra 149,00
Tweezer Justerbare Brystklemmer Med Kæde
Sæt klemmen på brystvorterne og oplev den sitrende fornemmelse. Klemmerne hænger sammen via en 30 cm lang kæde.
Pris fra 99,00