Latexfri Kondomer

Her finder du latex fri kondomer. Disse er specielt allergi venlige og kan bruges sammen med vandbaseret glidecreme. Latex fri kondomer er beregnet til folk med latext allergi men rigtig mange foretrækker disse fordi de er tyndere end alm. kondomer og dermed gengiver meget mere følelse.

Så køb et Latex frit kondom hvis du har allergi eller vil opleve det tyndeste kondom vi har.

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 6 stk
Få den ultimative følelse af frihed og maximal sikkerhed med Durex RealFeel. Særligt latexfrit materiale, som giver elasticitet og hud-mod-hud følelse
Pris fra 119,00
Manix Skyn Elite Latexfri Kondomer 10 stk
Få den mest intime, latexfri oplevelse med de ultra tynde SKYN Elite kondomer fra Manix. Imponerende 20% tyndere end deres allerede super tynde klassiker, SKYN Original.
Pris fra 169,00
Manix SKYN Large Latexfri Kondomer 10 stk
SKYN Large er til dig, som fra naturens side er veludrustet. Særligt tynde, ekstra store, latex-fri kondomer, som næsten føles som ikke at bære noget. Latexfri og dermed meget velegnet til latex allergikere.
Pris fra 119,00
Manix SKYN Original Latexfri Kondomer 10 stk
Få en ekstra intim og sikker sex oplevelse med SKYN Original kondomerne fra Manix. Latexfri og dermed meget velegnet til latex allergikere.
Pris fra 119,00
Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk
Pasante Unique er verdens tyndeste kondomer og fordi de er 100 % latex-frie er de særligt velegnede til dig med latex allergi.
Pris fra 599,00
RFSU So Sensitive Latexfri Kondomer 6 stk
Næsten som uden. So Sensitive fra RFSU er super tynde kondomer, som sikrer en naturlig følelse uden forstyrrende barrierer. Velegnet til latex allergikere.
Pris fra 149,00