Obaie

Leder du efter sexlegetøj til dig og din partner? Obaie er et populært og godt brand, der excellerer i voksenlegetøjsbranchen. De mange forskellige typer sexlegetøj fra dette brand vil føre til nogle fantastiske stunder i soveværelset – især for jer, som ønsker mere end bare dildoer og vibratorer. Brandet her byder på alverdens frække udstyr til BDSM og andet stimulerende sexlegetøj. Vi tager her på siden et nærmere kig på Obaie og hvilke muligheder de byder på inden for sexlegetøj. Se med herunder.

Obaie Advanced Rattan Cane Pisk
Obaie Advanced Rattan Cane Pisk er perfekt til jer, der allerede har erfaring med kinky lege, da selv de mindste smæk efterlader sub'en med et klynk
Pris fra 129,00
Obaie Advanced Spanking Paddle
Obaie Advanced Spanking Paddle er det perfekte match til jer, der drømmer om at gøre jeres frække lege lidt frækkere
Pris fra 129,00
Obaie Begynder Gag
Obaie Begynder Gag er perfekt til kinky og pirrende dominans leg. Bold med lufthuller. Justerbart halsbånd. Ideel til begyndere.
Pris fra 99,00
Obaie Begynder Mini Pinwheel
Obaie Begynder Mini Pinwheel er det perfekte valg til jer, der er nye inden for smertelig sanselege
Pris fra 59,00
Obaie Bløde Håndleds Manchetter
Obaie Bløde Håndleds Manchetter er perfekte til bondage og fiksering. Blød inderside for øget komfort. Kan justeres. Passer de fleste størrelser.
Pris fra 79,00
Obaie Body Restraints Harness
Med Obaie Body Restraints Harness får I masser af nye fikserings muligheder til jeres kinky lege
Pris fra 199,00
Obaie Bondage Play Kit
Drømmer i om at eksperimentere med frække BDSM lege? Med Obaie Bondage Play Kit kommer i godt fra start
Pris fra 249,00
Obaie Bondage Reb 10 m
Obaie Bondage Reb er perfekt til fræk fiksering. Rig mulighed for kinky leg med de 10 m bondage reb.
Pris fra 79,00
Obaie Bondage Sæt til Sengen
Obaie Bondage Sæt til Sengen forvandler dit soveværelse til bondage paradis. Passer de fleste senge og madrasser. Stropper og manchetter kan justeres.
Pris fra 299,00
Obaie Bondage Tape
Obaie Bondage Tape er perfekt til fræk fiksering. Kan bruges til alle former for bondage. Selvklæbende og genanvendelig.
Pris fra 69,00
Obaie Brystvorte Sugekopper
Øg sensitiviteten og størrelsen af dine brystvorter med Obaie Brystvorte Sugekopper. Kinky og intens sexoplevelse. God størrelse.
Pris fra 79,00
Obaie Brystvorte Sugekopper med Vibrator
Giv dine sensitive brystvorte lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed med Obaie Brystvorte Sugekopper med Vibrator. Batterier medfølger.
Pris fra 129,00
Obaie Gummi Pisk 50 cm
Obaie Gummi Pisk er perfekt til spanking. God til begyndere indenfor BDSM universet. Fremstillet i silikone for nem rengøring.
Pris fra 159,00
Obaie Hogtie med Bløde Manchetter
Saml hænder og fødder på ryggen eller foran og nyd synet af de nye kinky stillinger med Obaie Hogtie med Bløde Manchetter
Pris fra 169,00
Obaie Håndleds og Ankel Spredestang
Fikser din partner med Obaie Håndleds og Ankel Spredestang. Få fuld kontrol i en kinky dominans leg. Justerbar størrelse. Blød polstring for øget komfort.
Pris fra 189,00
Obaie Håndleds og Lår Manchetter
Fikser din partner i frække stillinger med Obaie Håndleds og Lår Manchetter. Justerbare størrelser.
Pris fra 129,00
Obaie Imiteret Læder Blindfold
Obaie Imiteret Læder Blindfold er perfekt til frække og forførende sanselege. Flot og eksklusivt design.
Pris fra 99,00
Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm
Obaie Imiteret Læder Flogger er ideel til spanking. Perfekt til begyndere, der gerne vil eksperimentere med BDSM. Eksklusivt læder look.
Pris fra 99,00
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring er perfekt til dominans lege og rollespil. Justerbare størrelse. Blød inderside. Med D-Ring.
Pris fra 129,00
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde
Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde er perfekt til kinky dominans lege. Halsbånd med blød inderside. Aftagelig metal kæde. Justerbar størrelse.
Pris fra 149,00
Obaie Imiteret Læder Silikone Gag
Udlev dine kinky BDSM fantasier med Obaie Imiteret Læder Silikone Gag. Perfekt til dominans og bondage. Bold i helstøbt silikone. Justerbart halsbånd.
Pris fra 149,00
Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle
Eksperimenter med kinky leg og BDSM med Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle. Perfekt til spanking. Nem og sikker at bruge.
Pris fra 79,00
Obaie Justerbare Brystklemmer
Pris fra 99,00
Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde
Pris fra 99,00
Obaie King Size Sex Lagen
Udlev dine vildeste og vådeste fantasier med Obaie King Size Sex Lagen. Nemt at rengøre. Stor størrelse der passe de fleste senge.
Pris fra 189,00
Obaie Kinky Feather Tickler
Med bløde strøg kan du forkæle din partner fra top til tå og invitere til flere blide bondage lege
Pris fra 99,00
Obaie Maskerade Maske
Pift jeres erotiske lege op med den elegante Obaie Maskerade Maske. Perfekt til rollespil, par lege og maskerader
Pris fra 79,00
Obaie Metal Håndjern
Obaie Metal Håndjern er perfekte til bondage og fiksering. Nøgler medfølger. Med sikkerhedsudløser.
Pris fra 79,00
Obaie Ridepisk
Udlev dine vilde spanking fantasier med Obaie Ridepisk. Kan bruges til sensuelle strejf og skarpe slag.
Pris fra 129,00
Obaie Silikone Brystvorte Sugekopper
Øg både følsomheden og størrelsen af dine brystvorte med disse silikone sugekopper fra Obaie.
Pris fra 99,00
Obaie Smalt Bondage Tape
Fantaserer I om at udforske det spændende, pirrende og kinky bondage univers, er Obaie Smalt Bondage Tape et sikkert hit.
Pris fra 49,00
Obaie Spandex Maske med Hul til Mund
Obaie Spandex Maske med Hul til Mund er perfekt til dominans lege og kinky rollespil. Indbygget øjenmaske der lukker alt lys ude. One size.
Pris fra 149,00
Obaie Spandex Maske med Hul til Øjne og Mund
Obaie Spandex Maske med Hul til Øjne og Mund er perfekt til kinky dominans lege og pirrende rollespil. One size. Åndbart materiale.
Pris fra 149,00
Obaie Submissive Play Kit
Med Obaie Submissive Play Kit kan I tage jeres kinky BDSM lege til nye niveauer. Indeholder alt hvad der skal bruges til en fræk aften
Pris fra 199,00
Obaie Teasing Japanske Brystklemmer
Tænder du på intens stimulation af dine sensitive brystvorter? Så er Obaie Teasing Japanske Brystklemmer et perfekt match til dig
Pris fra 129,00
Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo
Få den ultimative strap-on oplevelse med Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo. Dildo til anal og vaginal brug medfølger. To forskellige O-ringe.
Pris fra 249,00

Kun fantasien sætter grænser med Obaie

Obaie udbyder et virkelig bredt udvalg af forskellige typer fetish udstyr og legetøj til sex. Uanset om man er til læder, strap-on, pisk eller klemmer, så er det her du finder det.

Der er utroligt stor forskel på folks ønsker og præferencer, når det kommer til sexlegetøj. Derfor sørger Obaie også for at have et bredt og kreativt udvalg tilgængeligt til deres sexlystne kunder. Så uanset om du er til pisk, læder eller strap-on, så finder du noget her.

Ved du ikke helt, hvad det er du leder efter, er der også råd for det. Udvalget er nemlig inspirerende, og bare ved at kigge igennem varerne, vil du let kunne få en masse nye, frække idéer.

Der er mange produkter, som de fleste ikke engang havde overvejet, hvis ikke de havde set det her – og det er det, som der er fantastisk ved Obaie, nemlig at de fornyr sig og formår at have noget nyt i sortimentet hele tiden.

For bare at nævne nogle få produkttyper kan der nævnes; håndjern og lænker til frække, dominerende lege. Ligeledes findes der forskellige piske i læder og gummi, ligesom der er reb, ball gags osv. Ting som brystkæder, strap-ons, sugekopper og maske kan også være med til at tilføje legen et ekstra pift – så dermed er der uden at sige for meget et kæmpe udvalg.

Så, kun jeres fantasi sætter grænser – og Obaie netop bringer med deres sortiment muligheden for at udforske og udleve nye sexfantasier.

Kvaliteten er vigtig, når vi snakker sexlegetøj, og der er Obaie førende

Det er naturligvis vigtigt, når man køber produkter til denne slags fysiske samvær at have øje for kvaliteten. Og lige netop en høj kvalitet er det du får, når du handler sexprodukter fra dette mærke.

Man kan virkelig fornemme, at der er lagt tanke og kærlighed bag design, valg af materiale og sikkerhed, når man kigger på og prøver produkterne. Ligesom med typisk dansk design, kan man regne med høj kvalitet og fokus på detaljerne.

Samtidig er der også stor forskel i materialerne, fordi det er meget forskelligt, hvad folk har lyst til at bruge. Der er stor forskel på følelsen af læder, spandex, gummi og metal mod huden. Denne sans for detalje og materialer, er blot er endnu en fordel ved mærket her.

Samtidig er produkterne sammensat sådan, at de er lette at bruge. Du kommer ikke til at ligge og rode med en klodset lukkemekanisme. Og du behøver heller ikke være bange for, at du eller din partner pludselig bliver låst fast uden at kunne komme fri. Obaie er gennemtænkt kram, og derfor kan du regne med høj brugervenlighed og kvalitet, hele vejen igennem.

Produkter der giver dig lyst til mere… og mere

Selvom alle produkter fra Obaie er gode og i høj kvalitet, kan man altid få lyst til at prøve noget nyt igen, og mere til.

Den store forskel på de forskellige produkter kan også give én lyst til at eksperimentere med flere forskellige typer. Der er fx langt fra håndjern til ridepisk.

Derfor er det dejligt, at priserne på produkterne er så lave som de er. Selvom det er høj kvalitet, er der nemlig ingen grund til at betale skyhøje priser for denne slags fetish legetøj – og netop de konkurrencedygtige priser, er noget Obaie vægter højt.

De meget billiger produkter giver dig muligheden for at prøve endnu flere ting – og det er rart, hvis man først er bidt.

Det kan også være en god idé at starte med ét eller nogle få produkter, og så langsomt bygge på. På den måde når legen aldrig at blive kedelig. I stedet bliver der hele tiden ved med at komme noget nyt og spændende på bordet. Og med de billige produkter kan I jo altid starte stille ud og opbygge jeres ”lager” alt efter temperament og lyster.

Sådan bliver det også muligt at finde ud af, hvad det lige præcis er for nogle redskaber og produkter, der pirrer jeres kroppe og fantasi. Fetishlege og BDSM er en helt særlig og intim måde at være sammen på, hvor man udforsker hinandens kroppe, grænser og personligheder – og lige mht. dette, så er der altså ikke tvivl om, at Obaie er et solidt valg.

Med Obaie bliver det naturligt at eksperimentere og prøve seksuelle grænser af

Der er slet ikke noget underligt i at have lyst til at eksperimentere. Faktisk er kropslig og seksuel nysgerrighed et tegn på et sundt og friskt sind.

Derfor skal man heller ikke holde sig fra at prøve forskellige typer redskaber og produkter af i soveværelset. Særligt når vi snakker BDSM og andet kinky sexlegetøj, så er vejen til nogle fantastiske, hede øjeblikke nemlig at udforske og eksperimentere.

Selvom du måske tænker, at dig og din partner ikke er sådan nogle typer, der typisk bruger fetish legetøj, kan I måske godt have lyst til at prøve det alligevel. Og her byder Obaie altså også på det man kan kalde ”nybegynder” produkter, så I kan starte stille og roligt ud og langsomt bygge på.

Og jeres eksperimenter og seksuelle udfoldelse i soveværelset, kan selvfølgelig også være med til at krydre tingene i parforholdet. Den sensuelle elektricitet, der med årene måske kan forsvinde fra et forhold, kan hurtigt blive genskabt med nogle enkelte produkter fra Obaie.

Man behøver dog ikke at være i krise, før det giver mening at prøve Obaies produkter af. Det kan også bare være en god måde at udforske nye sider af hinanden på.

Så, skal det være kinky, frækt og gerne lidt mere udover den sædvanlige dildo eller vibrator, så er Obaie svaret.