Artikler

Sex Maskine, Kneppe Maskine, Dildo Maskine – De bedste og billigste til private

Sex maskine, dildo maskine eller kneppe maskine. Kært barn har mange navne. I denne store guide, hjælper vi dig gennem junglen og lader dig vælge den rigtige. Det er ikke så svært eller dyrt som du skulle tro og belønningen er enorm. For jer begge!
Pinterest LinkedIn Tumblr

Er en kneppemaskine vejen frem for dig og din partner? – Find den rette maskine her!

Uanset om man er single, gift på tiende år eller blot har en partner man kun har kendt i nogle år, kan en kneppemaskine være vejen frem til fantastiske orgasmer. Kneppemaskiner fås i mange afskygninger og kan tilpasses enhvers smag, hvad enten man er mand, kvinde, hetero-, bi- eller homoseksuel.

Læs historien om Lasse og Eva, der fik omvendt deres fordomme til forventninger og pir derefter dig selv til at overveje mulighederne for at købe en kneppemaskine selv.

”Før vi prøvede en kneppemaskine havde vi mange fordomme om disse ’tingester’. Vi havde dog haft en svær tid i vores ægteskab med utryghed og vanedannende kedsomhed – også i soveværelset, derfor valgte vi i fællesskab at besøge en swingerklub, bare for at se om vi kunne genfinde gnisten. Ved ankomsten opdagede vi dog begge, at vi ikke kunne være sammen med andre, men der stod en bollemaskine som Lasse blev introduceret til at bruge på mig og det var FANTASTISK! Nu har vi selv købt én og bruger den mindst to gange om måneden. Dildomaskinen med de mange udskiftelige dele er uundværlig for os begge nu.”

Har du fået prikket til din nysgerrighed omkring mulighederne for kneppemaskiner i hjemmet så læs endelig videre, hvor flere af de billigste og bedste løsninger listes.

I tvivl om, hvad du skal vælge? – se de mange muligheder for kneppe maskiner

Ønsker man at starte stille ud, skal man bestemt afprøve denne kneppe maskine, da den i sin enkelthed og design er diskret og nemt kan pakkes ud og sammen når man har lyst. Maskinen er oppustelig og bliver leveret til dig med tre forskellige dildoer, og kan desuden vibrere dig ind i lykkens verden ved forskellige hastigheder.

Man bliver ikke overrumplet af maskinens kraft, da den støder mellem 5-7,5 cm. Man kan naturligvis selv sørge for større penetrering ved at skrue en større dildo på, hvis man ønsker det. Vil du have hele oplevelsen kan du spænde dig selv fast, eller få din partner til det, med de justerbare håndleds-, og fodledsstropper, der fikserer dig til maskinen.

Kneppemaskinen, der hitter blandt de mange forbrugere af sofistikeret Sex legetøj, er LoveBotz Robo Fuk Deluxe, med en kraftfuld motor som gør, at du med sikkerhed vil få noget for pengene, når du først får placeret dig i den rette stilling. Maskinens vinkel justeres med 135 grader, så du burde nok kunne ramme lige dér, hvor du synes at det er dejligst.

Se flere maskiner her

 

Sexmaskiner der ikke lader sig begrænse af en lokation

Til spørgsmålet om, hvorvidt man kan blive afhængig af sin kneppemaskine, er svaret et rungende ja!
Især hvis man køber Fetish Fantasy Transportabel Sexmaskinen. For under 2.000 kroner kan man købe en sexmaskine, der kan bruges udenfor hjemmets fire vægge på en rejse, eller blot flyttes nemt mellem husets rum.

Den er desuden også perfekt til parret, der ikke lader sig begrænse men som ønsker at pirre hinanden nådesløst på alle måder og tidspunkter på døgnet. Har man som kvinde en mand, der har lange arbejdsvagter om natten, kan man i løbet af aftenen sætte maskinen op og sende billeder eller en video med opfordring om, at man gerne vil vækkes når han kommer hjem fra job.

En King Cock Vibrerende Oppustelig Hot Seat er perfekt for kvinden, der ønsker at øve sig i ridestillingen, eller for parret, hvor manden kan 

lide at se sin kvinde i aktion og kunne nyde showet. Som med mange andre bollemaskiner, hører der til denne to udskiftelige dildoer med, i dette tilfælde af Fanta Flesh materiale, der er meget realistisk og naturtro. Det gode ved denne sexmaskine er, at man kan flytte den rundt i huset efter behov.

Bollemaskiner – velegnet til par og multifunktionel brug

Fetish Fantasy Extreme Sex Maskinen er på vej til toppen af forbrugernes rangliste over bollemaskiner. Den er yderst velegnet til de stunder, hvor man drømmer om noget fremmed, men stadig ønsker at være sin partner tro. Maskinen er udstyret med en dobbeltfunktion, der gør at begge kan få nydelse og stadig være i kontakt, på trods af at man knepper eller kneppes af selve maskinen.

Bollemaskinen fungerer ved at manden kan nyde at penetrere et stramt analhul, imens kvinden kan vælge mellem to forskellige King Cock dildoer. Samtidig kan en smartphones monteres i en holder, således at manden kan se en pornovideo eller endda optage sin kvinde, mens der nydes nogle fantastiske orgasmer.

Der findes flere forskellige varianter af dette produkt, derfor kan man også se Fetish Fantasy International Par Sex Maskine, der er en lidt dyrere variant, men som giver brugerne meget mere af alt det sjove, plus en masse ekstra tilbehør.

Ønsker man derimod en bollemaskine, der kun bruges af én part, kan man prøve LoveBotz Pleasure Pole.  Modsat mange af markedets andre produkter, bruger denne hverken strøm, batterier, fjernbetjeninger eller har lange ledninger, man kan kludre sig selv ind i.

Derimod styres denne bollemaskine udelukkende af ens egne kropsbevægelse, hvorfor man også selv kan styre hvor dybe stødene skal være, ved at lægge mere eller mindre pres på stangens fjeder. Denne maskine er derudover også en af markedets eneste, der kan bruges i stående stilling, hvilket for mange kvinder er ekstra frækt, da orgasmerne forplanter sig i lår- og benmuskler.

Sybian sexmaskine – en maskine der kan igen og igen

Denne type bollemaskine har i mange år været en af favoritterne på markedet, da den er enkel i design og nem i daglig brug. Maskinen fungerer ved at man vælger den type dildo man ønsker og placerer denne på maskinen, hvorefter man sætter sig og giver den gas.

Uanset, hvordan man vender og drejer det, så handler sexmaskiner om, at man ønsker at få stribevis af orgasmer, der bringer en i ekstase. Det kan denne sexmaskine, der har mange forskellige funktioner og valgmuligheder indenfor både penisdildoer og analplugs.

Dette produkt er desværre ved at udgå fra mange sortimenter, derfor skal man skynde sig at købe en før det er for sent. Maskinen er fjernbetjent, således at man kan bruge den ene hånd til at styre maskinen med samtidig med, at den anden bruges til at kærtegne sig selv eller ens partner.

Maskinen egner sig især til par, da man kan vælge dildo eller plug for hinanden og derved få medbestemmelse over sin partners orgasmer. Skynd dig at købe en Sybian sexmaskine i dag.

Her ser du alle sex maskine produkterne

[PFV feed=”https://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes.php?partnerid=26218&bannerid=34566&feedid=301″ template=”template6.tpl” sorting=”productsname” newlineafter=”2″ limit=”300″ catequery=”sexmaskiner” catoperator=”AND” catdelimier=”,”]

Andre onaniprodukter, der også hører under kategorien af dildo- og bollemaskiner

Der findes et hav af forskellige maskiner og onaniprodukter man kan bruge, hvis man er træt af den gode gamle klør fem og derfor ønsker lidt mere seksuel adspredelse i og udenfor ens hjem. Er man single kan det godt blive trist og trivielt, at man har energi og lyst man vil af med, men ikke nogen af komme i og sammen med.

Et af de mest købte onaniprodukter, der i mange tilfælde kan findes i kategorien af dildomaskiner, er fleshlighten. Dette produkt er udarbejdet med henblik på, at mænd kan få fornemmelsen af at have en rigtig kvinde hos sig.

I samme kategori finder man også sexdukker, der har et maskinelt element i forbindelse med fjernstyrende vibrationsmuligheder, varmeelementer og andet, der kan pirre ens lyster og åbne mulighederne op for et fungerende sexliv på trods af en manglende puls.

For mænd finder man i denne kategori også produkter såsom tengaæg, der lige for tiden hitter i Japan. Dette produkt kan bruges alene, men egner sig især som en sjov gaveidé, hvis man som kvinde ønsker at forkæle sin mand.

Til kvinder ses også dildomaskiner, der i sig selv blot er vibratorer eller dildoer, der kan monteres på en lang række overflader for at gøre penetreringen lettere uden at skulle forvride skulderen for at kunne nå ens pleasurehole.

Ekstra udstyr du kan købe til dine kneppemaskiner – find det her

I langt de fleste tilfælde, kan man købe en masse lækkert og pirrende ekstraudstyr til sine kneppemaskiner. Det eneste man skal tænke over er, at man skal huske at måle diameteren på det gevind, der sidder i bunden af de dildoer, der skrues fast på ens kneppemaskiner.

Der findes mange forskellige muligheder, hvad end man er til penisdildoer, vibratorer, analdildoer eller analplugs – alt kan lade sig gøre, det er kun ens fantasi, der sætter grænser for ens nydelse. Udover de mange typer af tilbehør til selve bollemaskinerne, kan man også købe en lang række af andet Sex legetøj, der kan bruges samtidig med kneppemaskinen.

Især blindfolds, håndhjern, fikseringslænker og små piske er ideelle i brug med kneppemaskinerne, da man som par kan få det ultimative ud af sine maskiner ved så at sige – at blive pisket rundt af ens partner. Hvis man som kvinde, eller mand, sidder godt fastspændt til ens nye sexmaskine og endda har bind for øjnene, vil oplevelsen blive mere intens.

Tilføjer man så, som partner, lyden af en pisk, der rammer håndfladen, kan man øge forventningen yderligere for den, der så at sige sidder i det varme sæde.

Derfor bør du købe en kneppemaskine til dit hjem

Der er rigtig mange gode grunde til, at man bør investere i en kneppemaskine til ens hjem. Den mest åbenlyse grund er naturligvis, at denne vil give dig og din partner en masse lækre orgasmer og samtidig kan være med til at gentænde gnisten I før har haft i jeres sexliv.

Som du kan læse i artiklen, findes der mange forskellige maskiner, der kan bidrage til ens sexlyst og generelle sexliv. Har man svært ved at vælge kan man søge hjælp hos sin forhandler eller indsamle inspiration på landets mange erotikmesser, hvor mange af ovennævnte produkter fremvises og forklares.

Den rette kneppemaskine kan også medføre ekstra lykke i hverdagen, da den for singler er et uundværligt element, der bekæmper ensomhed. Langt de fleste mennesker bliver hurtigt trætte af altid at bruge hånden som hjælpemiddel til forløsende orgasmer.

At bruge en kneppe maskine som hjælpemiddel tager en skridtet videre, end hvis man bare havde købt en dildo eller vibrator og stadig skulle bruge hånden til at jonglere rundt i den rette stilling. Spørger man andre som Eva og Lasse, der har købt en kneppemaskine, vil man hurtigt se de mange fordele.

Kort og godt om brugen af dildomaskiner, sexmaskiner, kneppemaskiner og Sybian sexmaskiner

Der er nogle forskellige ting, man skal tage højde for, før man køber sexmaskiner af ovennævnte mærker og modeller samt de mange andre muligheder, der findes på markedet. Er man single er der naturligvis ikke nogen konkret man skal spørge, før man blot vælger den kneppemaskine man drømmer om. I dette tilfælde handler det om, at man blot vælger den maskine, der pirrer ens tanker og prikker til ens fantasier.

Sexmaskiner for par

Er man i stedet er par, der ønsker at gøre brug af bollemaskiner, bør man naturligvis have en dyb snak inden den ene af parterne blot trykker ’køb’ på hjemmesiden eller slæber et produkt med hjem fra den nærmeste sexshop. Vælg i samråd, hvilken af sexmaskinerne I kunne tænke jer og hvilket ekstratilbehør I vil have med.

Forventningsafstem med din partner om brugen

Dét man skal diskutere inden købet, er naturligvis hvem, der primært skal bruge maskinen og i hvilket omfang den eventuelt skal bruges. Er man et velfungerende par, der ikke har nogle fysiske skavanker, bør sexmaskiner ikke overtage styringen i ens sexliv fuldstændigt, da man stadig har behov for den fysiske nærhed og intimitet, der kommer ved menneskelig penetrering og hud-mod-hud følelsen.

Dette pirrende element kan dog hurtigt tages frem og bruges, hvis man ikke ønsker at springe på hinanden og bare bruge de normale og vanedannende stillinger som alle andre. Der findes uendelige muligheder for brug af disse maskiner. Kan man lide at kigge på, hvad enten man er kvinde eller mand, er disse også ideelle for par.

Er man som mand i tvivl om hvorvidt man vil afprøve anal stimuli i forbindelse med forspil eller sex kan man starte ud med at bruge en af disse maskiner for at teste sine muligheder.

Se alt vores Sex legetøj her

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.