Rengøring

For at få den mest behagelige oplevelse, hvad enten du leger alene eller sammen med din partner, er det vigtigt at rengøring og hygiejne er i top.

Fleshlight Wash Rengørings Spray
Fleshlight Wash Rengørings Spray
Pris fra 69,00
Intimate Earth Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
Skånsom og effektiv Økologisk Sexlegetøjs Rengøring fra Intimate Earth. Sprayen kan bruges til rengøring af alt sexlegetøj, uanset hvilket materiale det er fremstillet af.
Pris fra 129,00
Nexus Wash Rengørings Spray til Sexlegetøj 150 ml
Hvis du ønsker at vedligeholde dit sexlegtøj bedst muligt, så er det også vigtig at rengøre det bedst muligt. Brug altid en sexlegetøjs rengøring, så opnår du det bedste resultat.
Pris fra 99,00
Pjur MED Clean Intim Spray 100 ml
Intim spary til dig og dit sexlegetøj. Den er mild og derfor skånsom mod både dig og dit sexlegetøj. Alkoholfri og allergitestet.
Pris fra 99,00
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
Sinful Clean er en antibakteriel Sexlegetøjs Rengøring, der skånsomt og effektivt rengør dit sexlegetøj.
Pris fra 69,00
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring er fremstillet af naturlige og økologiske certificerede ingredienser. Effektiv rens for høj hygiejne.
Pris fra 79,00
Swiss Navy Toy & Body Rengøring 177 ml
Pas på både dig selv og dit sexlegetøj med Swiss Navy Toy & Body Rengøring. Den effektive spray rengør skånsomt dit sexlegetøj og dit intime område for eventuelle rester af glidecreme.
Pris fra 99,00
System Jo Organic Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 120 ml
Når du ønsker det bedste for dig selv og miljøet, er den økologiske sexlegetøjs rengøring fra System Jo et rigtig godt valg. Indeholder bl.a. citron og aloe vera.
Pris fra 129,00

Nogle af de mærker du finder her hos LoveJoy, har også udviklet et rengøringsmiddel, der er beregnet til sexlegetøjet af samme mærke.

Du kan naturligvis bruge det til andet sexlegetøj også, men det er en god idé at anskaffe sig et middel, der er specielt beregnet til sexlegetøj, så du er sikker på at få udryddet alle bakterier, inden sexlegetøjet skal i brug igen.