Par

We-Vibe Unite par-vibrator – Bestemt et besøg værd

Det er lykkedes for We-Vibe igen at udvikle en par-vibrator, der er bedre, end den sidste de lavede. Det er lidt ligesom med smartphones, du er nødt til at have den nyeste model, for den kan bare lige lidt mere end den foregående.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er lykkedes for We-Vibe igen at udvikle en par-vibrator, der er bedre, end den sidste de lavede. Det er lidt ligesom med smartphones, du er nødt til at have den nyeste model, for den kan bare lige lidt mere end den foregående. Og sådan er det altså med We-Vibe Unite par-vibratoren.

Der er ikke lavet meget om på designet. Hvorfor også fikse noget der virker? Og det gør Wi-Vibes klemme.

Der er også en trådløs kontroller med i pakken, og den kan du heller ikke undvære. Den gør det nemt at skifte mellem de 10 vibrationsmønstre, ligegyldigt hvor vild og hed sex I har gang i. For der er kun én knap, så du kan ikke undgå at ramme rigtigt.

We-Vibe Unite rammer rigtigt

Men det er ikke kun dig, der ikke kan ramme ved siden af, We-Vibe Unite rammer også plet hver gang. Den stimulerer både klitoris og g-punkt samt ved penetration – når I er to – penishoved og -skaft.

Så her er sikret nydelse for begge parter.

Køb We Vibe Unite her – Danmarks Billigste

Unite kan bruges under tøjet. Og fjernbetjeningen kan række op til tre meter. Det betyder, at I kan sidde i biografen, tage ud at handle eller gå på restaurant, hvor hun har den på og han styrer hendes nydelse. Fjernbetjeningen er ikke større, end at den kan opbevares i lommen eller gemmes i hånden.

Det eneste I skal huske, er at oplade den. For tager I i byen, vil I have, den skal virke længst muligt. Og på en fuld opladning vibrerer den i op til 1 time. Det er altså nok til de fleste til et hedt forspil. Faktisk er det nok de færreste, der kan holde gejsten så længe, før at enten tager lysten overhånd og turen går til nærmeste sted, hvor I kan få den tilfredsstillet, eller orgasmen kommer rullende.

Sex legetøj uden app

Nu tænker du måske, ”hvorfor har We-Vibe dog ikke lavet den med en app?” Og det er der da også nogle, der synes, er smart, fordi ingen undrer sig over at han er ”uhøflig” nok til at kigge på sin smartphone under en romantisk middag, men alligevel … har du prøvet Sex legetøj med app? Det er smart, enig! men det er ikke sexet. Tag telefonen med i seng, og modtag notifikationer, mails og kald, mens I elsker. Og pludselig siger Siri ”hvad kan jeg hjælpe med?” Nej tak! siger jeg. Og så er det altså nemmere med én knap, der kan mærkes end med en touchskærm med ikoner.

Efter 15 års samliv er det første gang, vi har fået orgasme samtidig. Det kan varmt anbefales. Og selvom den del, der er oppe i mig, er meget flad, synes min mand, at jeg føles mere stram, hvilket jo er en fordel for ham. Og de dér riller, den har, superpirrende de rigtige steder, i hvert fald for kvinden. Det er klart en keeper.

Detaljer om We-Vibe Unite

Herunder kan du få et hurtigt overblik over de praktiske detaljer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS
Ftalat- og latexfri: Ja
Størrelse: 8 x 4,5 x 3 cm (LxHxB)
Vibrationsmønstre: 10
Strømkilde: Opladeligt Lithium-batteri (USB-kabel medfølger)
Batterilevetid: Op til 1 time
Interface: Fjernbetjening med 1 knap
Rækkevidde: 3 meter
Brugsanvisning: Engelsk m.fl.

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.