Artikler

Sådan tjener du penge på sex over nettet

Pinterest LinkedIn Tumblr

Der kan være mange grunde til, at man vælger at forsøge på, at tjene penge på sex over nettet. Men hvorom alting er, er det nu til dags lettere end nogensinde før at gøre netop dette. Det handler blot om at vide, hvor man kan gøre det på den sikreste måde.

Der er mange sider på internettet hvor du sikkert og nemt kan sælge sex over internettet. Det kunne blandt andet være inde Player.dk. Her vil du finde rigeligt med muligheder for at kunne tjene lidt ekstra penge ved siden af dit fuldtidsarbejde på en sjov og spændende måde.

Sælg brugt undertøj

Selvom det måske for nogen kan virke lidt underligt, er salget af brugt undertøj faktisk noget som mange danskere gør sig i. Der er mange steder, hvor du kan sælge dit brugte undertøj. Dette kunne for eksempel være over en sexshop eller diverse sex forums.

Selvom det kan virke grænseoverskridende at sælge sit brugte undertøj over nettet, kan det dog give dig en fin side-indtjening. Det kan både være trusser og brystholder, men kan også være andre ting som sokker. Det er et marked for lidt af hvert, når det kommer til at sælge sit brugte undertøj

Sælg webcam shows over nettet

En anden god mulighed for dig som gerne vil sælge sex over internettet, er at sælge webcam shows. Det kan kræve lidt arbejde at få et publikum til at starte med, men det vil dog stadig kunne være en rigtig god måde, at tjene lidt ekstra på.

Det kan både være tale om live webcam shows, men også blot videoer af webcam shows som du sælger. Begge er dog gode muligheder for at kunne tjene lidt ekstra lommepenge på noget som du, forhåbentligt, i forvejen nyder at gøre. Det vigtigstr ved at sælge sex over internettet er nemlig, at man nyder det man gør.

Hvis man ikke kan lide det, bør man ikke gøre det. Selvom det er sundt at prøve grænser af, skal man ikke gøre ting, som man ikke nyder at gøre.

Sælg dine private fotografier

Hvis webcam shows er lidt for grænseoverskridende, kan en anden god idé være at sælge sine private fotografier online. Det er endda lidt i samme boldgade som webcam shows, men ikke just lige så grænseoverskridende.

Her tager du blot en håndfuld private fotografier. Noget som mange, som sælger disse billeder, gør er at de skriver en personlig note med, når en person køber deres billeder. Disse billeder kan enten være som del i en større kollektion af billeder eller blot enkelte billeder.

Det er helt op til dig, hvordan du vælger at sælge dine private fotografier over nettet. Men hvis du tager nogle gode billeder, vil det dog være en god måde at tjene lidt ekstra penge på. Der er altså mange måder hvorpå du kan tjene penge på sex over nettet. Hvilken måde der bedst passer dig, er det selvfølgelig kun du, som kan finde ud af.

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.