Glidecreme med Varme

Varmende glidecreme giver en helt ny dimension. Du kan bruge det både som massage eller komme det direkte på de mest intime områder og opleve, hvordan den prikkende og varmede effekt giver en fornyet følelse.

Når du påføre den varmende glidecreme på huden, vil du mærke, hvordan du bliver ekstra følsom og mærker stimulation ekstra meget. Find din favorit glidecreme med varme herunder og forbered dig på nogle hotte oplevelser.

Bodyfun Warming Massage og Glidecreme 100 ml
Pris fra 149,00
Durex Play Varmende Glidecreme 100 ml
Varmende glidecreme specielt fremstillet til hede oplevelser. Glidecremen bliver varm, når den påføres på hunden. Kan også bruges sammen med sexlegetøj. Denne glidecreme indeholder 100 ml.
Pris fra 149,00
Durex Play Varmende Glidecreme 50 ml
Varmende glidecreme specielt fremstillet til hede oplevelser. Glidecremen bliver varm, når den påføres på huden. Kan både bruges sammen med kondomer og dit sexlegetøj.
Pris fra 79,00
Intimate Earth Melt Varmende Glidecreme 120 ml
Intimate Earth Melt Varmende Glidecreme giver en intens og varmende oplevelse. Indeholder bark og naturlige plante ekstrakter, der er med til at skabe den varmende effekt, når den kommer i berøring med huden.
Pris fra 149,00
Pink Hot Varmende Glidecreme 80 ml - TESTVINDER
Køb den populærer testvindende Pink Hot Varmende Glidecreme på 80 ml online her. Hot Pink er ideel til brug sammen med kondomer og sexlegetøj.
Pris fra 129,00
Pjur Myglide Glidecreme til Kvinder 100 ml
Pjur Myglide glidecreme med naturlig ginseng gør nemlig sex og onani ekstra hot. Ginseng øger blodgennemstrømningen både i og udenpå vagina for en dejligt varmende og stimulerende effekt.
Pris fra 129,00
Sensuva Insane Arousal Glidecreme 125 ml
Er du klar til den vildeste pirring? Sensuva Insane Arousal er en lækker hybrid glidecreme med pulserende varme effekt. Vandbaseret og indeholder silikone
Pris fra 149,00
Sliquid Organic Sensations Glidecreme 125 ml
Sliquid Sensations er en vandbaseret glidecreme med skøn pirring. Kølig ved påføring. Varmende effekt ved friktion.
Pris fra 129,00
System JO H2O Varmende Glidecreme 120 ml
Den varmende glidecreme fra System JO H20 gør sexoplevelsen endnu bedre og mere stimulerende. Med pebermynte.
Pris fra 99,00
System JO Hybrid Kølende Glidecreme med Kokos 120 ml
Få en hybrid glidecreme uden silikone med System JO Hybrid Kølende Glidecreme med Kokos. Med frisk smag og duft af kokos. Til både mænd og kvinder. Drypfri formel
Pris fra 119,00
Touché Erotisk Varmende Gel 50 ml.
Varmende gel til udvortes brug. Gør de erotiske oplevelser ekstra hede.
Pris fra 119,00
Waterglide Stimulerende Orgasme Glidecreme 300 ml
Den vandbaserede glidecreme er det perfekte suplement til ekstra nydelsesfulde solo stunder eller erotiske parlege med fokus på dine orgasmer.
Pris fra 149,00
Waterglide Tingling Stimulerende Glidecreme 300 ml
Waterglide Tingling er det godt valg, hvis du vil eksperimentere med stimulerende glidecremer. Den vandbaserede glidecreme kan bruges sammen med latex-kondomer samt sexlegetøj, uanset hvilket materiale det er fremstillet af.
Pris fra 79,00
Wicked Aqua Chill Vandbaseret Glidecreme 60 ml
Få ekstra pirring med Wicked Chill Vandbaseret Glidecreme 60 ml. Til solo sex, frække fælles fornøjelser og med alt sexlegetøj. Vegansk. Praktisk pumpe
Pris fra 129,00
YESforLOV Couples Elixir 30 ml
Gør sex endnu mere nydelsesfuldt for begge parter med den stimulerende Couples Elixir fra YESforLOV. Allergivenlig og fri for parabener og silikone
Pris fra 249,00
YESforLOV Unlimited Freshness Unisex Glidecreme 100 ml
Gør dine sex oplevelser endnu mere nydelsesfulde med Unlimited Freshness Unisex Glidecreme. Perfekt både anal og vaginal sex
Pris fra 149,00