Masker

En øjenmaske er det ultimative fetich udstyr, og du finder det let hos LoveJoy. Vi har et stort udvalg af sexlegetøj, og her i kategorien finder du let en lækker øjenmaske, som kan krydre og ophidse jeres sexliv. Find din nye øjenmaske her.

Late X Latex Maske med O-Ring
Latex Maske med ring fra Late X. Let adgang til masser af leg for dig og din partner. Stort udvalg af Late X. Kæmpe udvalg af latex.
Pris fra 879,00
Master Series Bad Bunny Maske
Med Master Series Bad Bunny Maske kan du udleve dine vildeste fantasier og lege kinky rollespils lege med din partner.
Pris fra 379,00
Master Series Muzzled BDSM Hood
Alsidig BDSM hætte med aftageligt tilbehør. Perfekt til hardcore sanselege og Puppy Play
Pris fra 699,00
Master Series Pup Puppy Play Maske
Hundemasken i kunstlæder er med snude og søde ører, og giver jer de bedste betingelser for kinky rollespil. Justerbare stropper og aftagelig gag ball.
Pris fra 319,00
Obaie Maskerade Maske
Pift jeres erotiske lege op med den elegante Obaie Maskerade Maske. Perfekt til rollespil, par lege og maskerader
Pris fra 79,00
Obaie Spandex Maske med Hul til Mund
Obaie Spandex Maske med Hul til Mund er perfekt til dominans lege og kinky rollespil. Indbygget øjenmaske der lukker alt lys ude. One size.
Pris fra 149,00
Obaie Spandex Maske med Hul til Øjne og Mund
Obaie Spandex Maske med Hul til Øjne og Mund er perfekt til kinky dominans lege og pirrende rollespil. One size. Åndbart materiale.
Pris fra 149,00
Rimba Justerbar Læder Maske
Stilfuld lædermaske i høj kvalitet med flotte detaljer. Huller til mund og øjne, som kan lukkes med de medfølgende læderlapper.
Pris fra 999,00
Spartacus Full Zipper Hood Maske
Nyd den pirrende duft af læder med den lækre full face maske fra amerikanske Spartacus i ægte okselæder. Med lynlås til øjne og mund. Justerbar snørrelukning.
Pris fra 699,00
Spartacus Master Læder Halvmaske
Giv dit fetish outfit det sidste touch med den lækre halvmaske i blødt læder. Perfekt til dominans- og rollelege samt fetish festen. Justerbar snørrelukning.
Pris fra 749,00
Strict Deprivation Bondage Hood
Nyd den bløde PU-læder, mens du berøves dine sanser med den lækre bondage hætte. Med aftagelig åndbar ball gag og justerbare stropper.
Pris fra 799,00