Artikler

Lise og Peter fik mere sex end nogensinde før med denne simple opskrift

Pinterest LinkedIn Tumblr

Når du læser ugebladene eller forskellige undersøgelser så har folk sex 1-3 gange om ugen. Men er det virkelig sandt og er du så bare virkelig uheldig fordi du ikke har? Virker det eksperterne siger overhovedet eller skal der andre ting til?

Lise er 39 og Peter er 42. De er gift og har 2 børn på 9 og 13 år. De er med andre ord et helt almindeligt dansk Peter 42 år Lise 39 årpar, som du og jeg. De har været sammen i 15 år og som så mange andre har de set deres sexliv visne hen til enten de mere eller mindre skemalagte dage eller dem hvor de får passet børn eller bare er heldige.

Du er ikke bare uheldig. Du er helt almindelig – Fuldstændig som Lise og Peter. Folk vil nemlig helst ikke erkende, hvor ringe deres sexliv føles over for andre. For så er man ikke attraktiv eller lever op til normen.

Så lad os mane den del i jorden med det samme. Sex 2 gange om måneden er normalt når du er i et forhold. Men det er indsatsen der tæller og ikke hvornår du får passet børn eller kan tilsnige dig en fridag.

Få ideer til at gøre som Lise og Peter

Opskriften på mere sex – Ifølge eksperterne – Men virker det?

Sex og intimitet går hånd i hånd i et etableret forhold og livets mange skruebolde gør at man enten er uoplagt eller ikke føler man har tid fordi man er nødt til at gå i seng kl. 22 fordi uret ringer kl. 5:30. Ungerne sover først kl. 21 og så har du egentlig bare mest lyst til at sidde og stene foran tossekassen. Lyder det bekendt?

Sådan er livet for mange. Men det kan laves om, hvis I er enige om at gøre en indsats og komme en smule ud af jeres komfort zone.

  • Klæd dig lidt frækt på (nok mest til kvinden i forholdet)
  • Rør og kys hinanden – men ikke de erogene zoner. Det må vente.
  • Fortæl hinanden at I er lækre og smukke
  • Skriv små sedler
  • Aftal det på forhånd – Ja det lyder kedeligt, men der er noget at glæde sig til
  • Send beskeder til hinanden. Måske med billeder (ikke porno vel 😊)
  • Hjælp hinanden med de kedelige rutiner
  • Tal om de ting der er i vejen

Og vigtigst af alt. Vær villig til at bryde rutinerne. Drop fjernsynet. Det er der også i morgen – optag dit yndlingsprogram og se det bagefter

Men er det nok?

Det var det ikke for Peter og Lise. Peter var meget energisk og gik op i det med liv og sjæl og det virkede. De fik det faktisk bedre sammen end de havde haft i flere år. Kærligheden blusede op igen.

Men sex var der ikke synderligt mere af. Hvorfor?

Fordi selvom tankerne var der, så udeblev den alt overskyggende lyst. Men det ændrede sig pludseligt en dag

Gaven – der gjorde hele udslaget.

Man kan snakke alt ihjel og lyst er nok det første der ryger i svinget – særligt hos kvinderne, og det er bare et faktum for de fleste forhold.

Men Lise ville ikke give op – så efter hun havde søgt på nettet om den manglende sexlyst, som mange oplever fandt ud af at hun faktisk havde glemt sig selv.

Onani!

En undersøgelse i Information fra Oktober 2019, viser at op mod 35% i forhold ikke ønsker at deres partner ved de onanerer. Men hvad værre er så stopper flere og flere med at gøre det når alderen stiger og ikke mindst rutinerne sætter ind.

Du glemmer ganske enkelt dig selv.

Mænd er lidt anderledes. De kan stå badeværelset og klare det ofte på 5 minutter og så er trykket taget. Men ikke lysten – meget vigtigt at vide og huske.

Kvinder, skal ofte bruge længere tid. Rolige omgivelser og være helt sikker på sig selv og at der er tid – Ellers dropper vi det. Det er farligt for din seksualitet.

Lise passer præcis på den gruppe af kvinder jeg netop har beskrevet. Du skal ikke accepterer, hvordan livet er blevet men stræbe mod at gøre det bedre for dig selv og dit forhold. Det gjorde Lise.

Hun købte en vibrator. Faktisk ikke bare en, men 3 stk. En til sig selv. En lille en hun kunne tage med og en til dem fælles + en til Peter.

Bare den gestus at hun havde købt det, gjorde at de begge blev mere opstemte.

Men det store udfald kom faktisk af at Lise huske at bruge den lille. På arbejdet, derhjemme – ja hvor hun kunne. Ikke for at opnå orgasme – ikke hver gang i hvert fald. Men for at sætte gang i tankerne. For som hun siger

Når jeg først har mærket den kildrende fornemmelse fra vibratoren og jeg ikke er kommet, så kunne jeg ikke slippe tanken om sex resten af dagen – og så skal jeg love for jeg blev motiveret for at finde tiden til det

Dette var det helt afgørende for at forholdet kom på rette sex-spor igen. Det handlede udelukkende om den dyriske lyst og ikke den lyst hjernen, siger du bør have. Føler du det ikke i underlivet så gælder det ikke.

Har Peter og Lise så sex hver dag nu? Der er gået 4 måneder og svaret er nej. Men de har det meget oftere end de havde før og hvad vigtigere er så husker de hinanden, som eksperterne siger og det gør alt meget nemmere.

Et råd til dig fra Lise og Peter

Lise og Peter har skrevet til os fordi vi synes deres historie er så virkelighedsnær at alle bør læse den og ikke mindst prøve at gøre noget godt for sig selv og hinanden – Det er en skam andet og det er ikke svært.

Lise siger blandt andet

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Ja det lyder egoistisk, men når man er mor med madpakker, kørsel til sport, oprydning og tøjvask, så føler man sig ikke skide sexet. Det gør jeg nu. Det skyldes alene at jeg igen føler lysten – en lyst jeg havde tæmmet i mange år.

Peter tilføjer

Lise er blevet helt anderledes. Mere opmærksom, men også kærlig på en mere kærlig måde. Det lyder måske tosset, men jeg kan mærke hun vil mig på en anden måde end før.

Jeg har aldrig været i tvivl om hun elskede mig, men årene sætter spor, på både krop og sjæl-. For mig er det 10 kg, som jeg inderligt gerne ville af med – og frygtede var årsagen til hendes manglende lyst.

Det var det bare slet ikke. Det eneste jeg kan sige, er at pres ikke hjælper. Det skal tales igennem under de rigtige omstændigheder og klan det være hendes ide at købe det så er det nok det bedste

Så hvis du sidder derude i dag og læser dette og har en kæreste, kone eller mand, så vis denne historie til dem. Måske du kan plante et frø i dag og høste om et par dage

Det vigtige er at det faktisk er muligt for næsten ingen penge og en smule indsats at skabe et godt sexliv igen.

Det var hvad Lise købte til dem

Her er de 3 produkter som Lise købte til parret.

Sinful Dobbelt Magic WandWe Vibe Touch

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.