Opbevaring

Mange opbevarer deres sexlegetøj i skuffen i natbordet eller i en papkasse under sengen. Men det er vigtigt, at du opbevarer dit sexlegetøj forsvarligt, når det ikke er I brug.

Ikke for at gemme det, så ingen andre finder det – selvom den funktion også opnås ved korrekt opbevaring – men for at det skal holde længst muligt.

Joyboxx Hygiejnisk Opbevaringssystem
Pris:
399,00

Læs mere »

Boks til sikker opbevaring af dit sexlegetøj. Perfekt til ferien eller natbordsskuffen.

Love to Love Secret Opbevaringsboks
Pris:
149,00

Læs mere »

Nu kan du opbevare dit yndlings sexlegetøj helt diskret i denne flotte Love to Love Secret Opbevaringsboks. Hængelås med kode.

Sinful Opbevaringspose
Pris:
59,00

Læs mere »

Med Sinful Opbevaringspose kan du beskytte dit sexlegetøj, så det holder længere

Sinful Satin Toy Bag Large
Pris:
39,00

Læs mere »

Hvis dit sexlegetøj ikke opbevares rigtigt, kan der opstå utilsigtet slid og skader. Vil du undgå denne slid og sikre, at dit sexlegetøj holder længere, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Large. Opbevaringsposen er også ideel, når du skal på ferie

Sinful Satin Toy Bag Medium
Pris:
29,00

Læs mere »

Hvis du vil sikre dit sex legetøj mod utilsigtet slid og skader, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Medium, der er lavet i et stilrent design. Den sorte opbevaringpose er ideel, hvis du vil have dit sexlegetøj med på ferien.

Sinful Satin Toy Bag Small
Pris:
19,00

Læs mere »

Hvis du vil sikre dit sex legetøj mod utilsigtet slid og skader, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Small. Den sorte opbevaringpose er så diskret, at du f.eks. kan bruge den, hvis du vil ha’ sit sexlegetøj med på ferien.

Det er altid fornuftigt at opbevare dit sexlegetøj tørt og støvfrit, men nogle materialer har det også bedst køligt og i mørke.

Ved nogle mærker medfølger der heldigvis opbevaringspose/-æske, men er det ikke tilfældet, kan du hos LoveJoy finde produkter, du kan bruge til at opbevare dit kæreste eje korrekt i.