Opbevaring

Mange opbevarer deres sexlegetøj i skuffen i natbordet eller i en papkasse under sengen. Men det er vigtigt, at du opbevarer dit sexlegetøj forsvarligt, når det ikke er I brug.

Ikke for at gemme det, så ingen andre finder det – selvom den funktion også opnås ved korrekt opbevaring – men for at det skal holde længst muligt.

Joyboxx Hygiejnisk Opbevaringssystem
Boks til sikker opbevaring af dit sexlegetøj. Perfekt til ferien eller natbordsskuffen.
Pris fra 399,00
Sinful Opbevaringspose
Med Sinful Opbevaringspose kan du beskytte dit sexlegetøj, så det holder længere
Pris fra 39,00
Sinful Satin Toy Bag Large
Hvis dit sexlegetøj ikke opbevares rigtigt, kan der opstå utilsigtet slid og skader. Vil du undgå denne slid og sikre, at dit sexlegetøj holder længere, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Large. Opbevaringsposen er også ideel, når du skal på ferie
Pris fra 39,00
Sinful Satin Toy Bag Medium
Hvis du vil sikre dit sex legetøj mod utilsigtet slid og skader, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Medium, der er lavet i et stilrent design. Den sorte opbevaringpose er ideel, hvis du vil have dit sexlegetøj med på ferien.
Pris fra 29,00
Sinful Satin Toy Bag Small
Hvis du vil sikre dit sex legetøj mod utilsigtet slid og skader, kan du opbevare det i Sinful Satin Toy Bag Small. Den sorte opbevaringpose er så diskret, at du f.eks. kan bruge den, hvis du vil ha’ sit sexlegetøj med på ferien.
Pris fra 19,00

Det er altid fornuftigt at opbevare dit sexlegetøj tørt og støvfrit, men nogle materialer har det også bedst køligt og i mørke.

Ved nogle mærker medfølger der heldigvis opbevaringspose/-æske, men er det ikke tilfældet, kan du hos LoveJoy finde produkter, du kan bruge til at opbevare dit kæreste eje korrekt i.