Artikler

Sex Toy Starter Kit – Den perfekte start

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg har netop modtaget Sex Toy Starter kit fra Sinful.dk og det var med spænding jeg skulle pakke det ud. Dels fordi disse former for sæt er set før og dels fordi mine forventninger faktisk var højere end jeg umiddelbart ville indrømme.

Jeg har set og prøvet mange af disse sæt tidligere og er ofte blevet skuffet, fordi indholdet slet ikke lever op til forventningerne. Sådan var det IKKE med dette sæt.

For det første er det top lækkert pakket ind. Øsken giver det der klassiske Apple ”swushhh” når den åbnes og det er altså bare fedt – når det er Sex legetøj.

Når man kigger ned i æsken for første gang så ser man at det er lækkert pakket ind i gennemsigtig plastik – igen med det lette fra Apples produkter, så det er nemt at få ud.

Der er små indlægssedler til hvert produkt og så følger der batterier med. Endda ekstra af de små som man ikke lige kan købe. Mega fedt.

Nå, men selve æsken indeholder følgende ting.

  • Klitoris vibrator – En lille sølv bullet, der kan bruges til mere
  • En buttplug – i en størrelse alle vil elske
  • En Penisring, som er lækker blød og kan bruges med og uden vibrator
  • En Vibrator – silkeblød
  • Et Blindfold
  • Et lækkert håndjernssæt med velcro – så det passer alle.

Jeg anbefaler at man også lige køber sig en vandbaseret glidecreme. Sådan en havde de smidt med i pakken til mig. Det er altså bare mere lækkert når det glider nemmere

Klitoris vibratoren

Den lille bullet er super lækker og så er den så lille at den kan gemmes alle steder (altså i tasken, lommen eller lign.) og så er den effektiv. Den har de her mange forskellige programmer og en ret så kraftig motor.

Det gode er at samme bullet bruges til både buttplugs og penisring. Det er altså godt tænkt.

Vibratoren er, som skrevet meget effektiv. Det tog mig faktisk ikke ret lang tid at opnå ekstase, som rullede gennem kroppen som var det på turbo speed.

Den har så mange forskellige mønstre og er nem at slukke og ikke mindst lydløs af en vibrator at være.

Buttplug

Den lille buttplug – ja jeg skriver lille for den er ikke særlig stor, men har både tilpas længe og tykkelse. Det er til dem der gerne vil starte med anal leg.

Den er sort og silkeblød. Lavet i det lækreste bløde og glatte materiale. Det er ganske enkelt en fornøjelse at røre ved den og ikke mindre at bruge den.

Buttpluggen kan bruges til både mænd og kvinder. Formen og længden gør den velegnet til begge køn.

Penisringen

Endelig en penisring der både er med og uden vibrator og endelig en der er tilpasset i størrelsen så den virker som den skal.

Med vibrator giver den en stor nydelse for begge parter og alene strammer den de rigtige steder og gør ham ekstra hård.

Jeg har brugt den sammen med min mand og det er en af de absolut bedre vi har prøvet. Den rammer mig de rigtige steder og bare at ligge næsten stille mens han er inde i mig og mærke vibrationerne tager mig til en helt anden verden samtidig med at han holder længere.

Det kan altså varmt anbefales. Se flere Penisringe her

Vibratoren er bare god

Jeg er mega kritisk når det kommer til min vibrator. Jeg kan ikke lide de helt bløde der bukker når jeg presser dem mod mit g-punkt eller, hvis jeg gerne vil mærke den ekstra meget.

Det kan denne her klare. Den er nemlig lavet i en hård plastskal, men uden på er der det skønneste silkebløde og sorte lag af medicinsk silikone. Den glider let og elegant samtidig med at er kraftig nok til at jeg kan mærke det.

Det bedste er at der er batterier med. Jeg kunne bruge den med det samme – og det gjorde jeg. Jeg hader når man render rundt efter batterier for at opdage at inden orgasmen så skal man en tur i byen efter dem. Det holder max at de tænker over dette.

Du kan naturligvis også se efter individuelle dildo’er er vibratorer.

Blidfold og håndjern

Normalt er jeg ikke til bindelege, men det her sæt havde det jo med og så skulle vi prøve det.

Hmmm, det var anerledes. Mest af alt fordi stemningen var der, men også fordi de er vildt behagelige. Masken er helt standard. Ikke ligefrem silke, men ikke ubehagelig.

Håndjernene var til gengæld en behagelig overraskelse. Dels fordi de kan justeres via velcro og dels fordi de rent faktisk er lækre at have på – og de holder mig – og ham på plads.,

Det gav bare lidt mere leg og her brugte vi den lille bullet vibrator på skift. Først var jeg bundet og dernæst manden min. På ham puttede jeg mini vibratoren ind i buttpluggen og bruge denne til at tease ham med – også bagi – så hellere sikker end en tur på sygehuset med en lidt lam forklaring – jamen jeg satte mig på den 😊

Se eventuelt mere inden for bondage og find flere produkter at lege med

Konklusion

Prøv det, prøv det. Som ordene siger så er jeg begejstret for denne lille gave jeg fik tilsendt. Der er ingen tvivl om at jeg kan anbefale dette produkt. Dels fordi kvaliteten er i orden, indpakningen lækker men mest af alt fordi det passer super godt sammen og så sparer du altså en del fremfor at købe det hver for sig.

For mig og sikkert mange andre er det her et perfekt sæt at have med på ferien. Det fylder ingen ting og har det hele.

Hvis du hellere vil lege med blid bondage eller BDSM, så er det ikke her du skal starte men kigge på erotik.dk i deres BDSM afdeling.

Skal du købe denne?

Hvis du gerne vil overraske kæresten eller din partner med noget som ikke ”bare” er en ny dildo eller penisring men et sæt der har den der ”swuushh” effekt og har det hele samlet så er det det her ærligt det bedste bud jeg har set længe.

Der er tænkt over indholdet, sammensætningen, farven og ikke mindst det at der er batterier med gør den rigtig god som gave.

https://youtu.be/wXvv9YNDrgI

Produktet er sponsoreret af Sinful.dk og du finder det lige her

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.