Anal Creme og Spray

Hvis I eksperimentere med anal stimulation og/eller analsex, er det svært at komme uden glidecreme, da kroppen ikke selv producere naturligt glidemiddel i denne del af kroppen.

Der findes glidecremer, der er specielt udviklet til anus. Dem finder du et udvalg af herunder.

Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum 30 ml
Pris:
199,00

Læs mere »

Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum 30 ml. For en mere behagelig og stimulerende oplevelse med anal stimulation.

Intimate Earth Daring Anal Relaxing Serum Mand 30 ml
Pris:
199,00

Læs mere »

Vil du opnå større nydelse ved analsex og stimulation af prostata, så er Intimate Earth Daring et godt valg. Gelen får dine anale muskler til at slappe af, og du kan derfor bare læne dig tilbage og nyde stimulationen fuldt ud.

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme 240 ml
Pris:
269,00

Læs mere »

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme giver de bedste betingelser for god analsex. Glidecremen har anti-bakterielle egenskaber og en lækker blød konsistens. Du kan derfor slappe af og bare nyde stimulationen fuldt ud.

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme 60 ml
Pris:
89,00

Læs mere »

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme er perfekt til analsex og anal stimulation. Gør legen mere nydelsesfuld og behagelig. Kondomvenlig. Økologisk og parabenefri.

System JO H2O Anal Glidecreme 120 ml
Pris:
99,00

Læs mere »

Anal glidecremen fra System JO gør jeres leg med anal sexlegetøj eller analsex endnu bedre. Ekstra god glideeffekt. Kan bruges med kondom.

Anal glidecreme er et must, uanset hvor meget eller lidt erfaring i har med analsex. Er I nybegyndere, kan det til gengæld også være en god idé at benytte en spray, der køler og får anus til at slappe af, så oplevelsen kan blive optimal og fuld af nydelse.