Artikler

5 Ideer til ting der hjælper med at holde dit parforhold i live

Pinterest LinkedIn Tumblr

Når man får børn, så drejer det hele i en retning hvor alting handler om børnene. Derfor sætter mange par også deres parforhold på pause. Ikke fordi man tager en beslutning om, at det skal være sådan, men det er bare noget der stille og roligt kommer snigende, fordi man glemmer at hinanden i processen. Her er en håndfuld ideer der kan hjælpe med at krydre parholdet og sætte gang i gnisterne igen.

Husk: Man kan sige det med blomster

Man skulle næsten tro, at artiklen er en reklame for Interflora, men det er den altså ikke. Men der er noget om snakken i det slogan de har fået danskerne til at huske. Det behøver ikke altid, at være de store ting der gør en forskel, og med blomster er det i virkeligheden tanken der tæller, det behøver ikke engang at være de dyre blomster, det kan nemt være en lille og billig buket fra netto.

Når vi snakker blomster, så er der en forventning til at det er en gave fra manden til kvinden. Manden ville nok også blive lidt underligt hvis han fik blomster, men så kan kvinden finde på noget andet. Det kunne fx være den der special øl, som hun ved han bare er helt vild med. Igen er det her de små ting der tæller.

Et weekendophold for 2

Det hjælper at have tid til hinanden, derfor kan det være en god ide at tag et weekendophold for 2. Det er selvfølgelig hammer vigtigt at det kun er for 2, for der skal jo netop være tid til, at man plejer parforholdet. Arranger det i god tid, så er det ikke er helt umuligt at få børnene passet. Vi har fået nogle priser fra Spumanti.dk på hvad det koster, at komme afsted en weekend for 2. Og en tur til fx Paris, som jo er kærlighedens by, kan gøres for under 1500kr.

Det er i virkeligheden nok den ide, som kræver mest forberedelsestid. Det betyder dog også, at man har noget at glæde sig til sammen. Det betyder også noget for den lille gnist, man kan måske endda nå at planlægge små overraskelser til hinanden inden man skal afsted på turen.

Brunch i den travle hverdag

Et godt trick, som vi har fået fra en af journalisterne på rothes.dk er, at tag en fridag på arbejdet. Når ungerne så er afleveret i børnehave og skole så tager man ud og spiser brunch sammen. Man bliver måske hurtigt fristet til at holde ungerne hjemme og hygge sig hele familien, men her er det vigtigt at huske hvorfor fridagen er planlagt, ellers ender man samme sted som i introen til artiklen her. Nemlig der hvor man glemmer hinanden.

En tur i biografen

Alle elsker en god film, og sådan en skal helst ses i biografen med en man holder af. Der er bare et eller andet over en stor portion popcorn som skal deles. Inden man når til biografen, så kan man jo passende finde en god restaurant hvor man kan nyde en god middag og det gode selskab. Dertil kan man koncentrere sig om hinanden og få kigget hinanden dybt i øjnene, som der ikke er megen tid til i den travle hverdag.

Det der er lidt synd ved biografturen er, at den som reglen slutter rigtig sent på aftenen, og at man derfor har brug for lidt ekstra søvn dagen efter. Det kan dog afhjælpes ved at babysitteren arrangeres med en enkelt overnatning. Når du så henter ungerne igen, så kan det være en god ide at tag morgenbrød, eller måske kage til babysitteren for på den måde og vise at det er påskønnet.

Se godt ud

Det bliver hurtigt en vane at gå i kedeligt søndagstøj og trække i joggingbukserne når man kommer hjem fra jobbet, men der kan faktisk være noget at hente hvis man vælger at se lidt godt ud. Det giver både partneren mere lyst til dig, men det giver også dig selv et boost af energi.

At se godt ud kunne også betyde at du var nød til at smide nogen kilo undervejs, det kan kræve hårdt arbejde i motionscenteret, hvilket måske i virkeligheden kunne blive til et fællesprojekt. Det behøver dog ikke kræve hårdt arbejde, der er nemlig kommet en forholdsvis nem genvej på markedet. Det er ikke en fedtsugning, men derimod fedtfrysning.

En fedtsugning vil sætte partneren på overarbejdet, fordi han / hun i en periode vil skulle overtage din opgaver i hjemmet. Sådan fungerer det ikke med en fedtfrysning, for der er nemlig ikke tale om en decideret operation. Du kan læse mere her.

Fælles for det hele

En fællesnævner i det hele er, at man skal have passet ungerne, og det kan godt være lidt grænseoverskridende, at man udover når de er syge skal bede bedste forældrene om at passe børnene igen. Det man skal huske her er, at de selv engang har været dem der gerne ville pleje dem selv, så de ved udmærket hvor vigtigt det er for at få den lille familie til at fungere.

Hvis man er ny forældre, altså helt ny, så vil man opdage at der går et godt stykke tiden inden man er klar til at baby skal overnatte hos nogen andre. Der er både noget praktisk gemt i det med amning, men også det følelsesmæssige, man har simpelthen svært ved at give ansvaret videre til nogen andre.

Her er vores anbefalinger, at man sørge for at nyde tiden sammen inden det første barn kommer, her kan man så nemlig bygge noget ekstra på parforholdet, som der så kan blive slidt på i den tid hvor man ikke har muligheden for de store ture sammen.

Se mere på bloggen om hvordan du kommer sikkert igennem parholdets kringlede kroge

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.