Fetish

CB-6000S Kyskhedsbælte – Prisvinder

Pinterest LinkedIn Tumblr

Med Kyskhedsbælte – CB-6000S kan han godt glemme alt om sidespring, gør-det-selv-projekter eller selvbestemmelse i det hele taget. Her er det partneren, der tager styringen for, hvornår kobraen skal luftes.

CB-6000S er et supersexet produkt. Det er et gennemsigtigt penisbur med lås. Og det er ikke bare en lille hængelås, som til din dagbog, nej, det er en kraftig metalhængelås. Så er slangen først i bur, så bliver den dér, til nøglebæreren kommer og lukker den ud.

Flere størrelser

Penisburet er 6,35 cm, og det kan der ikke ændres på. Men der medfølger fem forskellige størrelser ringe til at sætte omkring penis og pung samt 4 forskellige størrelser spacers og låsepinde, således at du på den måde kan tilpasse diameteren omkring penisrod og pung og ligeledes justere afstanden til buret.

Efter montering af bagring, spacers og låsepinde monteres topringen på låsepindene, og så er buret klar til at blive sat på penis.

Køb eller mere mere om Kyskhedsbælter til mænd

CB-6000S Kyskhedsbælte med hængelås og taske

Som nævnt låses kyskhedsbæltet med en hængelås af kraftig kaliber. Der medfølger to nøgler. Det kan være en god idé at gemme den ene nøgle på et sikkert sted. Bare for en sikkerheds skyld.

Der er også plasticlåse med, som ikke behøver nøgle.

Der medfølger også en eksklusiv taske med lynlås, som kan bruges til opbevaring og transport af kyskhedsbæltet. Tag det med i kufferten, når I skal på ferie, det vil helt sikkert give anledning til tankeflugt på flyet.

Vandtæt kyskhedsbælte

Kyskhedsbæltet er vandtæt, og hvilke lege det kan medføre, afhænger helt af jeres fantasi. Den vandtætte egenskab gør det selvfølgelig også nemt at rengøre buret efter brug.

Det får du med i pakken

Det er noget af et udstyrsstykke, du får her. For der er rigtig mange ting med i pakken. Derfor får du lige et overblik her

  • Penisbur
  • 5 bagringe
  • 4 låsepinde
  • 4 spacers
  • Topring
  • Hængelås med 2 nøgler
  • 5 plastiklåse med individuelle numre på
  • Opbevarings-/transporttaske

Testvinder

CB-6000S har vundet prisen XBIZ Awards 2013 for ’Bedste niche nydelsesprodukt’ og er en bestseller i hele verden.

Min kæreste har aldrig været mig utro – så vidt jeg da ved – men alligevel fik jeg den idé, at han skulle have kyskhedsbælte på, da han skulle til firmafest uden mig. Vi kunne selvfølgelig ikke vente så længe med at teste CB-6000S. For allerede da jeg indviede min kæreste mine planer og viste ham kyskhedsbæltet, blev han helt tændt. Det var lidt af en aften, og det er ikke sidste gang, han får CB-6000S på, men det bliver ikke til firmafesten – selvom det nok ville få ham hjemad noget før – men helt ærligt, så fylder det nok lidt for meget i hans stramme jeans. Meeeen måske efter festen. Vi får se! CB6000S er helt klart en vinder, der har fortjent sin XBIZ Awards.

Alt det praktiske om CB-6000S kyskhedsbælte

Det er ikke skrevet med småt, men det er værd at vide alligevel – alle de praktiske oplysninger, som du kan læse herunder.

Materialer: Kyskhedsbælte: Polycarbonat (hård plast) – Hængelås: Metal
Længde, total: Ca. 10 cm
Længde, penisbur: 6,35 cm
Indvendig diameter: 3,5 cm
Diameter, bagringe: 3,8 cm – 4,1 cm – 4,5 cm – 4,8 cm – 5 cm
Vægt: 120 g
Vandtæt: Ja

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.