Fetish

Fetish Fantasy Sexgynge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Når du kigger på emballagen til denne Fetish Fantasy Sexgynge, får du vist nogle af de stillinger, du kan bruge sexgyngen til. Og det er ikke så få, og din fantasi kan sikkert finde på flere. Men lad dig inspirere.

Med en sexgynge får I mange flere muligheder end i sengen for at finde stillinger I kan nyde hinanden på. Det kan være alt lige fra sensuelle gyngeture, der gør bevægelserne nemmere over de mere udfordrende stillinger til de mere ekshibitionistiske, hvor der også kan inddrages BDSM.

Sexgynge til ophæng i loftet

Gyngen er nem at montere. Der medfølger både fjeder og krog. Når først krogen er sat fast i loftet, så er I faktisk klar. Krogen kan I jo lade blive siddende, så det er endnu hurtigere at få sat gyngen op, næste gang I skal svinge i takt.

Krogen der følger med, er beregnet til træloft, så har I betonloft, skal I lige have fat i en anden.

Selve gyngen består af nylonstropper. To brede stropper, der støtter ryg og bagdel perfekt og to smallere stropper til ben og fødder.

Køb Sexgyngen her – Mange modeller at vælge fra

Stropperne er bløde mod huden, men alligevel virker gyngen robust nok til, at du ikke hele tiden er bange for at ryge i gulvet med et brag – det ville ikke ligefrem virke fremmende sexlysten.

Alle stropper og remme er justerbare, så gyngen kan indstilles perfekt.

Fetish Fantasy sexgynge har høj bæreevne

Jeg har set andre sexgynger, der har reklameret med, at man kan sidde to i dem, og så har de en total bæreevne på 100-120 kg. Altså hvor mange par vejer kun 100 kg tilsammen?

Fetish Fantasy sexgyngen har en bæreevne på op til 180 kg – det er da mere realistisk. Dog anbefales det, at hvis vægten bliver over 100 kg, at fjederen fjernes, og gyngen sættes direkte i krogen i loftet. Så forsvinder den fjedrende effekt godt nok, men den er også mere anvendelig, når der kun sidder én i gyngen.

En ekstra gave med i pakken

Der er en lille ekstra gave med i pakken. Et blindfold. Det er den lille gave med den store betydning. For vel fylder det ikke meget, men sikke en effekt. Der forstærker bare de andre sanser så meget, når synssansen fjernes.

Der kan siges mange mere eller mindre vandede vittigheder om en sexgynge, men jeg har prøvet én – denne – og det er ikke en joke. Det vil sige, jeg er ikke færdig med at prøve den. Den har simpelthen så mange muligheder, at du ikke engang tør drømme om det. Én af de stillinger vi var lidt nervøse for at kaste os ud i, var den, hvor vi begge sidder i gyngen – kunne den nu holde. Det kunne den. Super! Det er bare så lækkert at være ”vægtløs”, når man dyrker sex. Med til denne Fetish Fantasy Sexgynge følger der ovenikøbet et blindfold – uuh, det er godt tænkt – det skal de have tak for.

De sidste detaljer om Fetish Fantasy Sexgyngen

Herunder får du lige de sidste praktiske oplysninger om sexgyngen, som er nice to know

Materialer: Stål og nylon
Bæreevne: Maks. 180 kg
Krog: Ja, til træloft
Brugsanvisning: Engelsk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.