Mænd

Fleshlight Girls Nina Hartley Cougar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis ikke du har mulighed for at få fat i den ægte vare – og hvem har det? – så er en Fleshlight Girl det nærmeste, du kommer. Denne Fleshligt Girl har Nina Hartley, stået model til. Den er altså med andre ord formet efter hendes snævre, bløde grotte.

Masturbatorerne i Fleshlight Girls-serien er nogle af de mest populære på markedet. Både fordi de er lavet af det blødeste og mest naturtro materiale, der findes, og fordi de er formet på og efter modellens egne mest private kropsdele.

Nina Hartley

Her har Nina Hartley så blottet sine kønsorganer for din skyld. Hvis du ikke ved, hvem Nina Hartley er, skylder du dig selv lige at lære hende at kende.

Nina Hartley er en superpopulær porno-MILF og cougar, så selvom du er en yngre mand, får hun ikke komplekser over det. Ovenikøbet er hun uddannet sygeplejerske … kan det blive bedre? En moden kvinde med erfaring og en sexet krop, hvor der er både babs og baller, som vil tage sig kærligt og plejende af dig, efter hun med sine store, blå øjne har kigget ud over brillekanten og konstateret, at du da vist er lidt hævet bag ørerne!

Køb Nina Hartley nu eller læs mere om andre her

Pirrende fleshlight

Udvendigt er fleshlighten formet med skamlæber, klit og bløde former. Endvidere er den udstyret med Nina Hartleys signatur.
Indvendig er den udstyret med bump og riller, der vil massere og pirre dig til udløsning – nøjagtigt som Nina ville have gjort det.

Etuiet ligner en lommelygte, og i bunden er det udstyret med et dæksel, som kan justere vakuummet i fleshlighten, så du kan regulere, hvor kraftigt suget skal være.

Oplevelsen bliver allerbedst, hvis du bruger en glidecreme sammen med fleshlighten, så du får det helt rigtige våde og fedtede miljø.

Tag Fleshligth Girls Nina Hartley Cougar med under bruseren

Flehslight Girls Nina Hartley Cougar er vandtæt. Det betyder, du kan tage den med i badet, og få dig en ekstra våd og varm oplevelse.

Neutral indpakning

Som tidligere nævnt ligner etuiet en lommelygte. Så når den ikke er i brug, sætter du bare låget på, og så kan man ikke se, at her gemmer der sig en masturbator.

Jeg havde egentlig besluttet mig for at finde en våd og lummer film med Nina Hartley, mens jeg på bedste cyberspacemanér gokkede den af i hendes indbydende fisse. Men så langt nåede jeg aldrig. Det var for tillokkende lige at afprøve den, når nu den var ude af emballagen. Så den fik lige en tur under den varme vandhane. Frem med glidecremen og søslangen … og pludselig havde min hjerne selv streamet de fedeste billeder af den lækre MILF for mit indre blik. Det var første gang, men det bliver ikke hverken den eneste eller den sidste gang, jeg lader mig tilfredsstille af selveste Nina Hartley. Hold op, hun kan sit kram!!!

Detaljer om Fleshlight Girls Nina Hartley Cougar

Det er ikke Nina Hartleys biografi, du får oplyst herunder, men detaljerne om fleshlighten, som er er modelleret efter hendes varme grotte.

Materiale: Ftalat- og latexfri Real Feel Superskin
Størrelse: 25,4 x 0,7-1,9 cm
Vandtæt: Ja

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.