Kvinder

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo-Vibrator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tiger G5 er en af Fun Factorys nyskabelser. Det er en opladelig dildo-vibrator, der helt klart er uundværlig for enhver singlepige, men som også kan gøre ethvert pars sexliv så meget sjovere. Så væk tigeren i dig og (måske) din partner med Tiger G5.

Den ligner de fleste andre dildo-vibratorer sådan lige ved første øjekast. Men kig nu en gang til. Langs undersiden er den fyldt med markante riller. De kan gøre underværker for din underjordiske grotte, når du inviterer den indenfor.

Få alsidig stimulering med Fun Factory Tiger G5

Tiger G5 har facon og størrelse som et flot eksemplar af en mands bedste ven (og det er ikke hunden). Den har et rundt, tilspidset penishoved i toppen, som gør den nem at indføre. Dildoen er meget fleksibel og kan bevæges frem og tilbage. Brug en god vandbaseret glidecreme sammen med den, så får du den helt realistiske og ultimative oplevelse.

Men Tiger er en ren cirkusartist, så den kan flere tricks endnu. Nederst på skaftet har den en forhøjning, der støder på lige omkring din skedeindgang, når resten af dildoen er ført op. Det er vanvittigt stimulerende, især når du tænder for vibratoren.

Køb eller læs mere om Tiger G5 her

Tiger har ni vibrationsmønstre at vælge imellem, og det gør du nemt på betjeningspanelet nederst på dildoen. Her har den også et greb, der passer perfekt til et par fingre. Det gør den nem at styre, dreje, køre ud og ind og at tage ud efter brug.

Vandtæt og opladelig dildo

Tag tigeren med i bad. Det er både en lækker og afslappende oplevelse, og så er han jo også hurtigt vasket både bag ørerne og andre steder, hvor det er nødvendigt.

Derforuden er tigeren opladelig, så du behøver ikke tænke på batterier.

Rejsevenlig tiger

Du kan også sagtens have Tiger med i kufferten eller håndtasken (den store). Den har rejselås, så den ikke tænder uforvarende i kufferten eller tasken og afslører din rejsepartner. Det er virkelig en ubehagelig oplevelse at blive spurgt i tolden, hvorfor din kuffert brummer.

Jeg er single. Det betyder bestemt ikke, at jeg ikke får sex, men det er blevet meget oftere nu. Fun Factorys Tiger er nemlig meget realistisk, så selvom det er onani, føles det som om, jeg har haft sex. Den har alle fordelene og ingen af ulemperne ved en partner. Den er altid klar, den føles rigtig – endda bedre – jeg kan lægge den væk, når jeg ikke gider mere, jeg behøver ingen undskyldninger, jeg kan have den med i bad, selvom min brusekabine er meget lille. Den er ikke så god til at kramme og kysse, men ellers helt klart en forbedring af mit singleliv. Og Tiger får helt sikkert lov til at blive boende, selv når jeg løber ind i Mr. Right.

Detaljer om Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo-Vibrator

Her får du et kort og samlet overblik over vibratorens egenskaber.

Materiale: Ftalatfri medicinsk silikone
Størrelse: 21,7 x 4 cm
Vibrationer: 9 mønstre
Vandtæt: Ja
Lydniveau: Svag til middel
Strømkilde: Opladeligt lithium-ion-batteri (Click ‘n’ Charge USB-opladekabel medfølger)
Brugermanual: Engelsk – Tysk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.