Mænd

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Elegance, funktionalitet, effektivitet er bare tre nøgleord, der kendetegner denne Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator. Den er blevet kåret som ”den bedste penisring, der nogensinde er lavet” af det svenske Aftonbladet.

Denne penisring har det hele. Fra du pakker den ud, over brugen, til rengøringen. Den bliver leveret i en ekstremt elegant udseende æske, som også er robust nok til at opbevare og transportere den i. Ringen har også et elegant design. Runde former, lige linjer og en glat og blød overflade.

Bruger I penisringen sammen med glidecreme, så brug en vandbaseret én af slagsen. Så er I sikre på, at den bevarer sin lækre overflade.

Nem at bruge, svær at undvære

Men udseendet gør det jo ikke alene. En elegant penisring ændrer jo ingenting. Men det gør Je Joue Mio. Den er supernem at bruge. Den er elastisk, så det er bare at sætte den omkring hans lem – helt ned omkring roden.

Køb eller læs mere om JeJoue Mio ringen her

Knapperne til at styre de fem ophidsende vibrationsmønstre med sidder foroven på ringen, så de er nemme at nå under brug.

Stykket med vibratoren er lidt hårdere end selve ringen, men stadig behagelig mod huden. Hårdheden gør, at den giver perfekt stimulation til hendes klitoris under samleje. Og klitorisstimulering er nu engang den kraft, der driver flest kvinder til orgasme. Men at være fyldt ud samtidig af et varmt, bankende lem, er bestemt et plus.

Kraftigere erektion med Je Joue Mio Luksus Penisring

Je Joue Mio giver ham en fyldigere erektion, som han også i mange tilfælde vil kunne holde længere på grund af penisringen, der strammer omkring penisroden – dog uden at være generende.

Tag den med i bad

Penisringen er også vandtæt. Det betyder endnu vådere eventyr, men samtidig også at den kedelige del med rengøring efter brug er hurtigt og nemt overstået.

Ingen batteriskift

Endelig er vibratoren opladelig, så du slipper for batteriskift. Den skal blot tilsluttes strøm ved hjælp af den medfølgende oplader. En fuld opladning varer ca. 2 timer, og derefter kan den summe i op til 2 timer. Det er mere end rigeligt til de fleste kvinder

Jeg troede, jeg havde skudt papegøjen, det havde jeg måske også. I hvert fald havde jeg vækket anakondaen, som min kæreste stolt kalder, det kødfulde organ han render rundt med mellem benene. Egentlig tænkte jeg bare, at ringens vibrationer ville give mig mere nydelse, så jeg måske kunne få orgasme under samleje i stedet for før eller efter. Men sikke en forandring den gør for ham – fyldig og ivrig, og så kan han blive ved og ved. Jeg er helt enig med Aftonbladet – ”Den bedste penisring nogensinde”. Det kan godt være den kommer i en flot æske til opbevaring, men den får jeg ikke meget brug for.

Lidt mere om Je Joue Mio Penisringen

Find alle detaljerne om penisringen herunder

Materialer: Ftalatfri, kropssikker silikone
Størrelse: 6,9 x 5,2 cm
Ringens diameter: 3,2 cm (fleksibel op til ca. 5,5 cm)
Vandtæt: Ja
Lydsvag: Ja
Vibrationer: 5 mønstre
Strømkilde: Opladeligt batteri (Oplader medfølger)
Opladningstid: Ca. 2 timer
Batterilevetid: Op til 2 timer

 

Write A Comment