Kvinder

LELO Lyla 2 trådløst, fjernbetjent vibrator-æg

Pinterest LinkedIn Tumblr

Som navnet antyder så er Lyla 2, en nyere version end den oprindelige Lyla. Og selvfølgelig er der forbedringer. Vibrationerne er kraftigere, de kan styres på selve ægget, og forbindelsen mellem æg og fjernbetjening er forbedret.

Ægget kan bruges til onani, men det er ekstremt velegnet til forspil, fordi der er SenseMotion-teknologi i. Det betyder, at måden, hvorpå fjernbetjeningen holdes og bevæges, indvirker på vibrationerne i ægget. Hastigheden, fjernbetjeningen bliver bevæget ved, har også indvirkning på vibrationerne i ægget. Jo hurtigere bevægelser, jo hurtigere vibrationer.

Vibrationer med følelse

Du kan selvfølgelig selv styre fjernbetjeningen, meeen det er nu sjovere og mere spændende, når din partner gør det, ikke?!
Holder han fjernbetjening vandret, vil vibrationerne være intense, holder han den lodret, bliver de kraftigere.

Køb Lyla nu og glæd jer begge – Tilbud

For at han kan have føling med, hvad han laver, så er fjernbetjening og æg synkroniseret, så han kan mærke de vibrationer, du får fra ægget i sin hånd. Det er simpelthen det smarteste. På den måde får han også bedre føling med, hvad der tænder dig, hvornår i fasen. Han bliver med andre ord klogere på din orgasme.

LELO Lyla 2 er også en klitoris-vibrator

Vibrationerne kan som nævnt også styres manuelt fra ægget, så den kan bruges uden fjernbetjening, men du kan også bruge fjernbetjeningen på klitten – den vibrerer jo i takt med ægget – så får du stimulation både indvendigt og udvendigt.

Vibrationerne i fjernbetjeningen kan slås fra ved manuelt brug, hvis du ikke ønsker at bruge den, så den ikke tager sig en tur hen ad natbordet og ud over bordkanten. Vibrationerne kan ikke slås fra ved SenseMotion.

Det bliver bedre endnu

Alt følger med, når du køber en LELO Lyla 2. Vibratoren er opladelig, og der medfølger oplader. Der skal bruges 2 AAA-batterier til fjernbetjeningen. De følger også med. Derudover er der en opbevaringspose med.

Vibratoren er også vandtæt, men det bedste kommer her: LELO Lyla 2 er næsten så godt som lydløs, den er i hvert fald meget lydsvag. Det betyder, at I kan ”lege”, hvor I vil. Og der er nu engang ikke noget så ophidsende som at tage forspillet offentligt, uden at nogen opdager det, hvis I altså kan holde masken.

Allerede da vi åbnede pakken, blev stemningen tyk af sex. Og hold nu op, jeg blev ikke skuffet. LELO Lyla 2 er klart min favorit, og jeg kan ikke forestille mig, hvad der skulle kunne ændre på det. Det er ikke uden grund, at den har scoret 6 ud af 6 stjerner på Ekstrabladet.dk. Uh, bare tanken om den giver reaktion i mit underliv.

Samlet overblik over specifikationer for LELO Lyla 2

Her får du et hurtigt overblik over, hvilke egenskaber vibrator-æg og fjernbetjening har

Materialer: ABS af højeste kvalitet og ftalatfri silikone
Mål: 7,6 x 3,2 cm (LxØ – på det bredeste sted)
Vægt: 28 g
Vibrationer: 6 rytmer
Strømkilde: Opladeligt Li-Ion 70 mAh (oplader medfølger) samt 2 AAA-batterier (medfølger)
Lydniveau: Lavt
Vandtæt: Ja
Rækkevidde: Op til 12 m
Interface: SenseMotion, knap på æg eller 3 knapper på fjernbetjening
Brugsanvisning: Engelsk og svensk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.