Kvinder

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ekstreme vibrationer, fleksibelt design, uanede muligheder for stimulation og intense orgasmer lover Loving Joy om deres Jessica Rabbit Ultimate Xtra. Og de holder, hvad de lover.

Jessica Rabbit stimulerer din klitoris, din skede og dit g-punkt. Men den gør det ikke ens hver gang – med mindre det er det, du ønsker. Jessica Rabbit har nemlig rigtig mange indstillingsmuligheder – altså ikke bare nogle forskellige vibrationsmønstre og hastigheder, men også måden den rammer på.

Rabbit med justerbart hoved og fleksible ører

Lad os starte i toppen. Med hovedet på vibratoren. Det har naturligvis samme facon som et ægte penishoved. Men det kan unægtelig få noget mere fart på, for det kan nemlig rotere. Du kan også få det til at ramme mere eller mindre direkte på dit g-punkt. Det er ikke alle kvinder, der tåler alt for hård berøring af g-punktet. Og det tager Jessica Rabbit altså højde for.

Nederst på skaftet har Jessica to rækker indvendige, roterende kugler, der sammen med bulletvibratoren nedenunder tager din skede under kærlig behandling. Bulletvibratoren vibrerer synkront med rabbit-ørerne, som sidder udvendigt på skaftet og stimulerer din klitoris.

Køb eller læs mere om Jessica Rabbit her

De to ører er fleksible og kan vippe op og ned, så du er garanteret, at de rammer præcis omkring din klit. Denne feature er godt gennemtænkt, der må stå en kvinde bag.

Rotationer og vibrationer kører uafhængigt af hinanden og du kan således indstille dem individuelt. Det gør du nemt på displayet, der sidder forneden på skaftet. Displayet har sejt udseende. Et udseende der med garanti også vil virke dragende på din partner, så lad bare ham deltage.

Bruger du godt med glidecreme sammen med Jessica, får du den ultimative, våde og gnidningsfri oplevelse. Du kan også tage den med i badet, for den er 100 % vandtæt.

Jessica rabbit skal bruge 4 AA-batterier, de medfølger desværre ikke, så husk at have nogen på lager.

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra er kåret som vinder

Når du først har prøvet denne rabbit-vbirator, vil du ikke være i tvivl: Det er den bedste rabbit-vibrator. Og det er du altså ikke den eneste, der synes. For Jessica rabbit er kåret som netop Bedste Rabbit-Vibrator i Danmark på Ekstrabladet.dk.

Jeg blev lidt sådan ja-ja, da jeg i produktbeskrivelsen læste ”Ønsker du intense orgasmer, så prøv denne”, for hvem ønsker ikke intense orgasmer? Videre stod der, at den var ”ekstra stimulerende”, og det skal jeg så sandelig love for. Det passer! Du skal lige lære at indstille den, så den passer til dine behov, det er ikke raketvidenskaben, men du kan godt tælle ned til raketten fyres af i dit underliv. Thumbs up til Loving Joy Jessica rabbit-vibratoren. Den er helt klart penge værd og mere til!

Detaljerne om Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xtra

Herunder får du mere at vide om den powerful rabbit-vibrator.

Materiale: Latex- og ftalatfri TPR af højeste kvalitet
Størrelse: 25,5 x 3-4,5 cm
Vibrationer: 12 niveauer
Lydsvag: Nej
Vandtæt: Ja
Strømkilde: 4 AA-batterier (skal købes separat)
Interface: 2 knapper
Brugsanvisning: Engelsk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.