Kvinder

OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette nye skud på stammen fra OhMiBod er enhver kvindes drøm, men samtidig også en himmelsendt gave til mænd, der vil forkæle deres madammer. Mange mænd er begyndt at kigge sig om efter Sex legetøj som pleaser både deres kvinder, men også kalder på mændenes indre legebarn og technørd.

OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibratoren er den ideelle gave, uanset hvem der får den gave. Den sikrer med garanti nogle eksplosive orgasmer til enhver kvinde, der tør lægge den i trussen. Med den smarte fjernbetjening kan den betjenes fra seks meters afstand – perfekt til pirrende leg.

Bruger man den som par behøver man ikke engang være i samme rum for at bruge den. Fjernbetjeningen kan endda bruges mens den oplades, man kan derfor blive pirret hele dagen lang. Dette legetøj ligger virkelig op til leg og sjov, til ballade og orgasmer i stribevis.

Læs mere og se pris på Club Vibe her

Pir din partner – sno hende om din lillefinger

Langt de fleste kvinder, der læser erotiske romaner, har en indre fantasi om at blive pirret til de er på vanviddets rand. Med den nye OhMiBod kan dette lade sig gøre hurtigt og nemt. Har man en drillesyg partner kan det tage hele dagen at få en orgasme, hvis han nægter dig orgasmer.

Min mand gav mig den nye OhMiBod Club Vibe 3.0 i julegave. Nytårsmorgen bad han mig lægge den i trussen, men der skete ikke noget den næste forventningsfulde time. Da jeg vaskede op, mærkede jeg pludselig en lille vibration i trusserne – mens han så bold i tv! Flere gang i løbet af dagen tændte og slukkede han for vibrationerne og kørte mig helt op hver gang, uden jeg fik orgasme. Da nytårsfyrværkeriet gik af, eksploderede jeg også.

Der er noget frækt og underligt intimt ved at blive stimuleret når man ikke kan se sin partner. Den 6 meters rækkevidde gør det muligt for din partner at være helt tæt på dig, uden at du kan se eller høre ham. Mange par nyder godt af OhMiBod Club Vibe 3.0 både i hjemmet og i forbindelse med en tur i byen.

OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator – din nye ven på byturen

Det er ikke helt tilfældigt at dette produkt har fået navnet OhMiBod Club Vibe, den har nemlig den såkaldte feature ’music-mode’, som er perfekt til byturen med gode bastoner. Denne funktion gør at din klitoris vibrator efterligner musikken i rummet, eller din partners stemme, og vibrerer i takt med disse.

Ved at slå ’music-mode’ til når man er på diskotek eller bar, kan man hurtigt blive rystet igennem, især de steder hvor din partner kan gå op og ønske sange hos DJ’en. Som par kan I få et forspil uden lige ved at bruge denne funktion mens du i forvejen vrider dig på dansegulvet for at forføre manden i dit liv.

Man behøver dog ikke tage i byen for at nyde godt af ’music-mode’ funktionen i din OhMiBod. Da den som tidligere nævnt reagerer på din partners stemme kan den også bruges i soveværelset, hvor i selv styrer musikken eller blot styrer den ved hjælp af ord dirtytalk.

Det er ikke nødvendigt at være to om at bruge denne funktion, man kan også sagtens slå funktionen til og tænde for anlægget når man er alene hjemme og vil lege.

Hellere lille og diskret end stor og klodset

Når man snakker om vibratorer er der mange kvinder, der foretrækker en lille, diskret og mere feminin størrelse, end de normalt 18-25 cm. lange dildoer. Ved køb af en OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator, får man på trods af det lange navn, en lille og fiks vibrator man kan snige med sig alle vegne.

Når arbejdsbyrden bliver for meget, eller chefen er virkelig stressende, så gå en tur på toilettet og nyd 5 minutter for dig selv, hvor du kobler helt af. De medfølgende blondetrusser føles behagelige og du kan derfor gå rundt med din OhMiBod hele dagen uden at føle ubehag – tværtimod vil du elske at have den lige ved klitten.

Den lille størrelse gør den også nemmere at pakke ned, hvis du skal på weekendophold med kæresten eller hvis I skal på en fælles ferie og vil male byen rød.

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.