Kvinder

Screaming O Panty Vibe Vibrerende Trusse Med Fjernbetjening

Pinterest LinkedIn Tumblr

En bullet-vibrator, en fjernbetjening og et par sexede blondtrusser, sådan skaber Screaming O den helt rigtige stemning. Vibratoren i trussen, og våd bli’r … Fjernbetjeningen har en rækkevidde på helt op til 15 meter. Der er ingen tvivl om, hvad Screaming O har haft i tankerne, da de kreerede deres Panty Vibe – den Vibrerende Trusse.

Med en rækkevidde på op til 15 meter skriger disse trusser, ”brug mig hvor som helst bortset fra hjemme i soveværelset”. De vil med i biografen, til party, ud at handle, ja, hvor turen end går hen. Selvfølgelig helst sammen med din partner, men du kan også bruge den selv, så er du med garanti varmet op til lir, når du når hjem.

Smart fjernbetjening

Fjernbetjeningen er udformet som en kraftig fingerring. Ikke noget andre sådan umiddelbart vil studse over – med mindre de har én selv … Så møder du et par, hvor han bærer en stor, sort ring, så kender du deres lille hemmelighed.

10 mønstre kan der vælges imellem på fjernbetjeningen.

Køb trussen nu eller se de andre modeller

Vibratoren er lydsvag – alt andet ville også være selvmodsigende. Men første gang jeg prøve dette sæt, var jeg alligevel nervøs, fordi vibrationerne på en eller anden måde vandrer op gennem kroppen indvendigt og op til ørerne med en afslørende brummen, men det glemmer du hurtigt. Og da der ikke er nogen, der kigger mærkeligt efter dig, så er det nok fordi, den ikke lyder som om, du har et tandlægebor under kjolen eller i bukserne.

Screaming O Panty Vibe passer til de fleste

Trusserne er lavet af nylon og spandex, og de har bindebånd, hvilket gør, at de kan justeres i størrelsen og dermed passer til de fleste – helt op til en hoftebredde på 152 cm. Så om du er en lille, væver spirrevip eller en frodig kvinde med bløde former, så hopper du nemt i disse trusser.

I trusserne er der gjort plads til vibratoren, som skal tændes, før du får glæde af de ophidsende vibrationer.

Både vibrator og fjernbetjening bruger batteri, og de følger med i pakken.

Vandtæt vibrator

Vibratoren er vandtæt, så du kan tage trusserne på i poolen – evt. under badedragten. Vibratoren kan naturligvis også anvendes uden trusserne, hvis I er kommet dertil, hvor det er på tide, at tøjet smides.

Førhen syntes min mand, at det var ophidsende, at jeg gik i byen uden trusser på, men efter Screaming O Panty Vibe er kommet i huset, synes han, det er mere ophidsende, at jeg har dem på – og han har altid sin store, sorte ring på. Et sæt, der virkelig liver op i hverdagen!

Alle detaljerne om Screaming O Paynty Vibe

Detaljerne om trusser, vibrator og fjernbetjening er samlet herunder, så det er nemmere for dig at få et overblik

Materialer: Trusser: nylon og spandex – Vibrator: ftalatfri silikone og plast
Størrelse: Onesize – passer til en livvidde på op til 152 cm
Vibrationer: 10 mønstre
Vandtæt: Ja
Strømkilde: 3 x AG13-batterier og 1 x CR-1620-batteri (begge medfølger)
Batterilevetid: 30 minutter
Rækkevidde: Op til 15 m
Interface: Fjernbetjening med knap

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.