Mænd

Sexdukker – Se de mange realistiske muligheder

Pinterest LinkedIn Tumblr

I gamle dage var sexdukker en oppustelig dame med påtrykt hår og ansigt, ubevægelige arme og ben, store bryster og åbninger de rigtige steder. De kaldes også en Lolitta dukke. Du kan faktisk stadig få dem, og de ligger i den billige ende af prislisten.

I dag er de dog i reglen mere robuste end dengang, og de er også blevet nemmere at rengøre efter brug. Sexdukker fås i et hav af forskellige udformninger og prisklasser. De dyreste er ikke nødvendigvis de bedste, det er jo som med så meget andet et spørgsmål om smag og behag … og om fantasi.

Sexdukker med udvalgte kropsdele

Som nævnt var sexdukker tidligere en oppustelig dukke, der – mere eller mindre – lignede en velformet kvinde. Men nu til dags behøver du ikke tage alle de dele med, som du alligevel ikke interesserer dig for, så som hoved, arme og ben. Og tænder du heller ikke specielt meget på bryster, så kan hele overkroppen jo også undværes. Så bliver der flere penge til det essentielle – kønsorganerne og måske et par velformede baller med dertil hørende hul.

Se alle sexdukkerne her – Naturtro og billige

Du kan selvfølgelig også få overkroppen alene, hvis du gerne vil onanere mellem et par kæmpe store bryster. Eller hovedet, hvis det er oralsex, du er ude efter.

Det mest kinky jeg har prøvet er en barm med vagina. Så har man virkelig skåret ind til benet. ”Sexdukken” er simpelthen et par store, fyldige bryster med struttende vorter, og lige nedenunder midt for er placeret en skede. Så er du den, der kommer hurtigt, kan du nemt nå at komme mellem hendes bryster, selvom du er i gang med at køre den ind og ud af hende.

Ligeledes er det i samme genre også muligt at få en mand med på lagenerne. De mandlige kropsdele er alt fra en pik og en anus, hvor du kan tage eller blive taget over en torso med sixpack og hele klokkeværket til den oppustelige dukke.

Til nogle af sexdukkerne – mænd som kvinder – medfølger der vibratorer.

Perfekte til onani og trekanter

Det mest ”almindelige” er nok at bruge en sexdukke til lækker onani, når kæresten ikke gider, ikke er hjemme, eller hvis du er single.

Men fantaserer du om en trekant, så er dukken eller kropsdele også en rigtig god løsning. Ingen jalousi, bare jer to og en tredjepart, der kan gemmes væk i skabet efter brug. Senere kan I jo udvide med en ægte trekant, hvis I får smag for det.

Når jeg har været single, har jeg ofte benyttet mig af sexdukker. Lige nu er jeg i et forhold, men er hun ikke hjemme, så kan jeg stadig godt finde på det. Normalt er jeg mest til de ”faste” – altså dem, der ikke skal pustes op før brug, fordi jeg synes, de giver en mere stabil og ægte oplevelse. Men når jeg er i forhold, benytter jeg mig af de oppustelige, for de er nemmere at gemme væk – de fylder ikke ret meget. De er også nemmere at bortforklare med ”jeg fik den for sjov af en kammerat”, da de er billige og tit bruges som for-sjov-gaver mellem venner. Men uanset hvad, så er sexdukker kommet for at blive. Og jeg mener ikke bare i forretningerne, men også i mit hjem. De er så meget bedre end min højre hånd!

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.