Fetish

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Pinterest LinkedIn Tumblr

Du få alt, hvad du har behov for, hvis du gerne vil godt i gang med analsex. Analsex kan for mange være skræmmende. Det kan være angsten for, at det gør ondt, angsten for ikke at være helt ren, eller angsten for at komme til skade, der spøger. Alt dette dæmmer Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide op for.

I boksen finder du alt, hvad du har brug for til at komme godt og trygt i gang. Anal douche, relax spray, glidecreme og en plug i en behagelig størrelse for begyndere samt en A-Z Guide, hvor du kan læse om produkterne, og hvordan du bruger dem. Så kast alle hæmninger overbord, og kom i gang med dit sexlivs (måske) største overvindelse og oplevelse.

Analsex giver stor nydelse

Uanset hvad myter og fordomme varsler, så er endetarmen og området omkring endetarmen et af de steder på kroppen, du har flest følsomme nerveender. Derfor er analsex også noget af det meste ophidsende og tilfredsstillende, du kan forestille dig – hvis det bliver gjort ordentligt vel at mærke.

Køb eller læs mere om Sinful Get Started her

Hygiejnen skal være i top

Nu er det ikke sådan, at du går rundt og er uren i endetarmen konstant. Men skulle du være nervøs for, at du er det, inden du skal have analsex, så brug den anal douche, der er med i begynder-boksen her. Så kan du være helt sikker på, at du er absolut ren.

Du skal være afslappet

Det skal selvfølgelig ikke gøre ondt at dyrke sex – heller ikke analsex. I Sinful boksen her er der både relax spray, der får dig til at slappe af uden at blive følelsesløs, og glidecreme, der får det hele til at køre gnidningsfrit, så du ikke får rifter eller lignende.

Anal-plug til begyndere

Anal-pluggen har en størrelse og en facon, der gør den nem at føre indenfor i den ellers stramme kanal, og som gør den tryg at bruge.

Sinful Get started Anal Begynder boks gør det nemt at komme i gang

Endelig er der A-Z guiden, som giver nogle helt grundlæggende oplysninger om produkterne, og som også giver inspiration til, hvordan de kan bruges og information om, hvordan de rengøres og vedligeholdes – det sidste gælder selvfølgelig kun plug og douche.

Det var både med spænding og lidt angst, jeg kastede mig ud i at prøve analsex med min kæreste. Men dette sæt var virkelig en hjælp. Især A-Z Guiden gjorde, at jeg ikke gik helt i panik. Tanken om analsex har da strejfet mig før, men modet har aldrig helt været på sit højeste. Men det lavede denne Sinful Get Started Anal Begynder Boks om på. Og den kan jeg helt klart anbefale, hvis du vil i gang med de anale nydelser.

Det får du med i Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Hvad du reelt får, når du køber dette startsæt, kan du se herunder.

Anal douche
Materiale: PVC
Vandtæt: Ja
Indføringstylle: Glat

Anal plug
Materiale: Ftalatfri medicinsk silikone
Størrelse: 7 x 2,2 cm (på det bredeste sted)
Indføringslængde: 6 cm
Vandtæt: Ja

Relax spray
Materiale: Vandbaseret, paraben- og parfumefri, afslappende spray
Allergivenlig: Ja
Kondomvenlig: Ja
Indhold: 50 ml

Anal glidecreme
Materiale: Vandbaseret, paraben-, parfume- og alkoholfri glidecreme
Kondomvenlig: Ja
Indhold: 50 ml

A-Z Guide
Sprog: Engelsk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.