Kvinder

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Med Sinful Magic Wand Vibratoren får du en af de kraftigste vibratorer på markedet. Det gør du, fordi den tilsluttes lysnettet. Det betyder også, at den aldrig skal oplades, og du skal aldrig indkøbe, udskifte eller bortskaffe batterier. Den kører bare, og det bliver den ved med, lige så længe du ønsker det.

Selvom den er kraftig, betyder det ikke, at den ikke kan give blide vibrationer, for du styrer selv. Vibrationerne er trinløse, så du drejer bare på det lille hjul – op eller ned – som sidder midt på skaftet. Nemt at gå til.

Sinful Magic Wand Vibrator med fleksibelt hoved

Sinfuls Magic Wand Vibrator er designet nøjagtigt efter den originale Magic Wands principper. Det betyder, at den har et bevægeligt hoved, så du kan få vibrationerne til at ramme lige nøjagtigt dér, hvor du synes bedst om det. Der er jo ikke to kvinder, der er ens, derfor skal en god vibrator også være fleksibel.

Hovedet er lavet af blød og glat silikone, der føles behageligt mod din sarte hud. For en ekstra blød og behagelig oplevelse kan du smøre lidt glidecreme på det. Brug en vandbaseret glidecreme, så du ikke risikerer at ødelægge den lækre overlade og gøre den porøs.

Køb eller læs mere on Sinful Magiske Wand her

Vibrator til kropsmassage

Magic Wand blev oprindeligt fremstillet til massage af nakke og skuldre, hvilket det bevægelige hoved også er velegnet til. Men selvom det måske umiddelbart lyder kedeligt, så kan en god kropsmassage løsne op for mange ting – også sexlysten. Lad din partner masserer dig over hele kroppen med Sinful Magic Wand – ikke kun nakken – fra nakke til fodsåler fra hals til … ja, hvor langt mon han når?

Tørres med en fugtig klud

Da Magic Wand er et elektrisk apparat, er nedsænkning i vand eller en tur under vandhanen en rigtig dårlig idé. I stedet anbefaler producenten, at du tørrer den af med en fugtig klud eller bruger rengøringsmiddel specielt udviklet til brug med sexlegetøj sammen med den. Det er ikke besværligt, bare én af de små ting, du skal gøre for at gøre din oplevelse så meget bedre.

Ja, det er muligt, at den oprindeligt var lavet til nakkemassage, som Samantha Jones fra Sex and the City får at vide af ekspedienten, da hun vil bytte sin vibrator. Men jeg har ikke nået at teste den til det formål endnu. Ét er i hvert fald sikkert, den skal ikke byttes, for den kommer i mål hver gang med det, den skal. Sinful Magic Wand er den sikre orgasmegaranti for mig. Igen og igen og igen og – så en lille pause – igen og igen og … Jeg kommer næppe til at tjekke dens evner som nakkemassager, for så snart jeg tænder for dens summende toner, begynder mit underliv at danse. Sinful Magic Wand virker bare!

Flere detaljer om Sinful Magic Wand

Læs alt, hvad du har brug for at vide om vibratoren herunder

Materiale: Ftalat- og latexfri, medicinsk silikone og kvalitetsplast
Størrelse: 32 x 6 cm
Vibrationer: Trinløse
Vandtæt: Nej
Lydniveau: Over middel
Strømkilde: El (har ledning på ca. 188 cm)
Strømforbrug: 18 watt
Brugsanvisning: Engelsk

Write A Comment