Fetish

Sinful This Weekend Boks med A-Z Guide

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er ingen grund til at kede sig i weekenden eller tage i byen for at få underholdning. Sinful har i denne This Weekend Sexlegetøj Boks samlet sexlegetøj for enhver smag og som alle kan bruge til en intim weekend hjemme.

Det er ikke boksen, du skal tage med på første date. I så fald er du enten meget optimistisk, meget modig eller meget egoistisk. Boksen indeholder nemlig ingredienser, der inviterer til intimitet i en grad, hvor man nok lige skal kende hinanden lidt bedre.

Weekend Sexlegetøj Boks – til både ham og hende

Boksen indeholder nemlig alt, hvad I behøver for at blive varmet rigtig godt op og holde gejsten.

Det starter med massagelyset. Tænd det, og spred stemning og hygge. Når voksen er smeltet, kan den bruges til at give hinanden lækker og sensuel massage med – over hele kroppen fra nakken og helt ned til fodsålerne. Lyset er lavet af voks, som smelter ved en lavere temperatur end stearin, så I ikke brænder jer.

Køb nu og glæd jer begge – Unik for forholdet

Blindfoldet kan være med til at intensivere massage-oplevelsen, men det kan også bruges efterfølgende, kombineret med den vanvittigt bløde fjerkost, som ikke er beregnet til at støve af med. Næ, denne fjerkost vil du nyde at svinge hen over kæresten, eller at hun svinger over dig.

Derudover er der en vibrator – en såkaldt ladyfinger – der kan bruges mange steder. På brystvorter, klitoris, pung, mellemkød osv.

Penisringen, der er med i pakken, har også en vibrator indbygget, så ikke nok med den giver en hårdere og længerevarende erektion, den stimulerer også klitoris under samleje. Desværre er den med engangsbatteri, så når det er brugt, er det slut med vibrationerne, men penisringen har stadig samme effekt.

Endelig er der også et handjob sleeve med indvendige nubre. Det er så frækt og fungerer med ekspedit exit sammen med glidecremen, der smager af jordbær.

Nå ja, og så er der jo A-Z Guiden, som er inspirerende, hvis I selv skulle løbe tør for idéer.

Aldrig har jeg glædet mig så meget til, at det blev fredag eftermiddag, som forleden da jeg havde fået fingrene i Sinfuls This Weekend Sexlegetøj Boks, som skulle med hjem til weekenden. Kæresten skulle rigtignok have sig en overraskelse. Og det fik hun, og det gjorde også. For selvom jeg jo godt vidste, hvad weekendunderholdningen stod på, så blev jeg alligevel overrasket over min kærestes reaktion på alle de herlige løjer. I øvrigt kan jeg fortælle, at handjob sleevet er ekstremt effektivt – og så kan det også bruges, når du er alene hjemme.

Detaljeret overblik over Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks

Herunder kan ikke alene se, hvad weekend boksen indeholder, men også deres egenskaber

Blindfold

Materialer: Satin
Størrelse: Onesize

Tickler

Materialer: Strudsefjer
Farve: Sort

Massagelys

Materialer: Bl.a. sojabønne-voks, kokos-olie samt naturlige æteriske olier
Vægt: 30 g
Duft: Vanilje
Brændetid: Op til ca. 7 timer

Glidecreme

Materialer: Vandbaseret glidecreme
Paraben- og parfumefri: Ja
Indhold: 50 ml
Smag: Jordbær
Kondomsikker: Ja

Vibrator

Materialer: Ftalatfri ABS
Størrelse: 13,5 x 2,7 cm
Farve: Sort
Vibrationer: Multispeed
Strømkilde: 1 AA-batterier (skal købes separat)

Sleeve

Materialer: Ftalatfri TPR
Størrelse: 7 x 4,5 cm (fleksibelt)

Penisring

Materialer: Ftalatfri TPE
Størrelse: 3,8 cm (fleksibel)
Vibrationer: 1
Strømkilde: Engangsbatteri (kan ikke udskiftes)

A-Z Guide

Sprog: Engelsk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på [email protected] og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.

Vind for 500 kr. Sexlegetøj

Gør som mere end 12.000 andre.

Modtag vores rabatkoder, gavekort, nyheder, artikler og alle vores gode tilbud. Tilmeld dig gratis og få et gavekort på 10% lige nu.

Tusind tak. Jeg glæder mig til at sende noget til dig

Gør som 100.000 andre

Få tips og tricks til hvordan du bliver bedre i sengen.

Tusind tak. Vi skriver snart til dig