Mænd

Tenga Flip Hole Black Onaniprodukt

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tenga er nok mest kendt for sine Tenga æg, men de har faktisk designet en hel del onaniprodukter til mænd. Og de er gode til det, de gør. Tenga Flip Hole her er f.eks. kåret på bt.dk til ”Bedste Sex legetøj til mænd”, så det siger noget om, hvor gode Tenga er – og i særdeleshed deres Flip Hole.

Den ligner ikke noget, der har det mindste med onani eller sex i det hele taget at gøre. Det er et rundt rør, der er placeret i en holder, og det er sådan set det.

Stimulerende indre

Eventyret starter i det indre. Når du tager holderen af, kommer der en åbning til syne. En åbning der er omgivet af et blødt og fleksibelt materiale.

Efter holderen er fjernet, kan du også åbne røret. Rørets indre er pakket med riller, knopper, fordybninger, nubre, pigge, kugler … you name it! Alt er placeret strategisk for at give dig den bedste onanioplevelse.

Når nu du har åbnet op for Hole Blacks indre, så kom lige en god glidecreme i, for så er du sikret den bedste oplevelse.

Luk røret, og sæt i gang.

Køb eller læs mere om Flip Hole fra Tenga her

Tenga Flip Hole Black er fleksibel

Røret er fleksibelt, så du kan klemme det sammen og få en mere masserende og stimulerende følelse omkring din penis. Ved at klemme forskellige steder på røret kan du danne vakuum og tryk forskellige steder på din penis.

Vandtæt onani

Flip Hole er vandtæt. Det, sammen med at den kan åbnes, gør den supernem at rengøre, så du kan opretholde hygiejnen. Du skyller den bare med varmt vand, og Tenga selv anbefaler, at du bruger en ganske almindelig håndsæbe – den skal dog nok helst være en mild og parfumefri én af slagsen.

Efter vask kan røret placeres åbent oven på holderen, så det kan lufttørre.

Der skal ikke megen fantasi til at forstille sig andre fordele ved, at den er vandtæt – du kan tage den med i bad. We like!

Miljøvenlig masturbator

Tenga Flip Hole virker udelukkende ved manuel kraft. De vibrationer, tryk og masserende bevægelser der er, skaber du selv i samarbejde med den indvendige tekstur.

Der er ingen ledning, ingen opladning og heller ingen indkøb, udskiftning og bortskaffelse af batterier. Du gør det selv!

Da jeg første gang så Flip Hole – altså udefra – tænkte jeg, at den gjorde ikke meget væsen af sig. Et fleksibelt rør med nogle store ”knapper” ovenpå. Da jeg derefter åbnede Flip Hole, var min tanke ”KAOS”. Det ser umiddelbart ud som om, Tenga har kastet en masse riller, bump, pigge og nubre helt tilfældigt ind i ”røret”. Men efter at have prøvet Flip Hole ved jeg, at det ikke er tilfældigt. Opbygningen og de mange forskellige teksturer har en begrundelse og en effekt. Det bekræfter mig kun i, at man ikke skal skue hunden på hårene. Prøv den! Du vil ikke fortryde det.

Detaljer om Tenga Flip Hole Black

Hvad er Flip Hole lavet af, og hvor stor er den? Det kan du finde svar på herunder.

Materiale: Ftalatfri TPE
Indvendig længde: 14 cm
Udvendig størrelse: 17 x 7,6 cm
Vægt: 680 g
Brugsanvisning: Engelsk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.