Artikler

Test af Fun Factory Jazzie og Bswish Bgood Deluxe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg har været så heldig, at få lov at teste Bgood Deluxe Curve (g-punkts vibrator) og JAZZIE SmartVIBE . I denne test får du min mening om dem begge

JAZZIE er fra Fun Factory, som er kendt for deres sjove legetøj der, udover klassiske sorte, findes i flotte pangfarver og frække faconér. Det er moderne Sex legetøj med et humoristisk strejf i deres design.

B Swish bGoodTest af Bgood Deluxe Curve

BSwish som har produceret Bgood Deluxe Curve, har også en serie af pangfarvet, kvalitets legetøj til en overkommelig pris.

Bgood (g-punkts vibratoren) har en super lækker og fløjels blød overflade. Det er en fast vibrator, men dog kan ”hovedet” (der hvor det rammer g-punktet) bøje en lille smule. Selve hovedet er rundt og lidt større i omkreds end selve skaftet, hvilket mærkes tydeligt. Der følger en opbevaringspose med, – hvilket gør den perfekt at tage med i tasken til weekendturen. Den har 6 forskellige kraftige vibrations muligheder, og når man tænder den, er der et rødt lys for enden – så man ved hvad der er op og ned i mørke eller under dynen.

læs mere om Bgood her – Spar op til 70%

Kraftige vibrationer – lille vibrator

Dette er en vibrator med vibrationer i den kraftigere ende. Holder man den i hånden et øjeblik, snurrer det i hånden bagefter. Jeg har svært ved at vælge min ynglings vibrations mulighed. Der er 3 almindelige konstante vibrationer i 3 forskellige styrker. Der er en der har en stigende rytme som bliver kraftigere og kraftigere, for derefter at starte forfra. Og endeligt har den 2 som kører i en rytme af kraftige vibrationer. Det er en smags sag, og du må prøve dig frem til din favorit, men de er alle yderst velegnede til at massere og stimulere g-punktet til orgasme!

Nem at justerer

Ved længere tids brug kan de kraftige vibrationer gøre, at skede og skamlæber summer og bliver lidt følelsesløse. Bryder man sig ikke om de kraftige vibrationer, kan den sagtens bruges uden at tænde vibratoren, eller man kan vente med at tænde den til man nærmer sig klimax. Den er absolut også god at bruge uden vibrationerne og efter min mening giver den almindelige dildoer uden vibrationer baghjul på dette punkt også. Den er nem at betjene, – der er to knapper, – en man tænder på, og en man vælger vibrationshastighed med.

Alt i alt er jeg ret begejstret for denne vibrator. Den har en god størrelse, der passer til de fleste – ikke for stor eller for lille, – den måler ca 12.5 cm på det stykke, der kan føres ind. Dens størrelse og fine opbevaringspose gør den optimal at medbringe til en fræk weekend med kæresten (eller alene).

Personligt

Jeg kan personligt godt lide de kraftige vibrationer, og selve vibratoren har en passende fasthed – hvor mange andre g-punkts vibratorer/dildoer bøjer, når de bliver ført ind, og man derfor ikke rigtig mærker noget særligt tryk på g-punktet. Men det gør man tydeligt med denne!

Den størrelse gør den god til både begynderen og den mere øvede legtøjsbruger. Vibratorens let større og kurvede hoved, og den kraftige vibrationer giver orgasme garanti! Særligt det at hovedet ikke bøjer og retter sig ud, når den bliver indført, gør at den virkelig kan mærkes på g-punktet, – som i øvrigt nemt findes med Bgood! Jeg er fan!

Sjove tips

Sjovt tip: Vibrationerne er så kraftige, at man faktisk kan bruge den som en lille nakke-massager også! Nåh ja – den er også vandtæt! Jeg giver den 5 ud af 5 mulige stjerner! Virkelig en god g-punkts vibrator! Husk massere af batterier – du vil helt sikkert få lyst til at blive i sengen med Bgood i lang tid – den bruger 2 af de små AAA batterier.

Til dem som endnu ikke har opdaget det magiske g-punkt – så er det et lille, blødt, valnøddeformet område på den side af skeden, som peger op mod navlen. Det sidder ca 5 cm inde og er fyldt med nerver, og giver ved stimulation ekstrem nydelse. Så dem der endnu ikke har fundet det, – smid hvad du har i hænderne og gå hjem og gør det med det samme! Dette lille punkt er en gave til os kvinder! Og til mændene – vil I gerne stimulere g-punktet med fingrene, skal I lave ”kom-her” bevægelser med fingrene, når de er ud for g-punktet. Hun vil takke dig!

Fun Factory JazzieTest af Fun Factory Jazzie

har et mere klassisk, lige udtryk, – men med et strejf af Fun Factorys humor, har den også fået en sjov, let kurvet facon. Den har en blød ”spids” og en lækker, blød overflade. Den er ikke for lang – 15 cm på det stykke, der føres ind – dvs. sådan ca. på størrelse med den gennemsnitlige danske fyrs øh… udstyr.

Slank og perfekt

Den er slank og ikke for tyk hvilket gør, at den let glider ind. Den har 1 vibrations hastighed, som tændes ved at dreje på knappen for enden. Knappen er en smule stram at dreje, – men det har sine fordele, hvis man vælger, at tage den med i tasken på weekendtur eller ferie, – så tænder den ikke af sig selv, og man spares for en pinlig brummen i tasken! Vibrationerne har en almindelig mellem-kraftige styrke, og sammen med den slanke og lige facon er det en super god begynder-vibrator. Til den mere erfarne legetøjs-bruger (som jeg selv), bliver den måske en smule kedelig i længden.

Køb Fun Factory Jazzie her – Op til 70% i rabat

Kan bruges flere steder

Til gengæld kan den med fordel bruges analt – pas dog blot på ikke at få den for langt ind, da der ikke er nogen stopper på. Den er vandtæt og bruger 2 almindelig AA batterier. Jeg giver den 3 ud af 5 stjerner.

Dette er Jazzie bedst til

Generelt egner vibratorer sig rigtig godt til at lege, når du er alene og fx jagte din første orgasme. Men de kan også bruges af par som supplement og sjov i soveværelset (eller under bruseren). Her er deres ofte begrænsede størrelse en fordel, – fx hvis manden giver kvinden oralsex samtidig, – da der her ikke er så meget plads til større legetøj imens. Til gengæld kan vibrationerne gøre begge parter lidt følelsesløse i længden. Men de kan jo stadig bruges uden at tænde vibratoren.

Kan også bruges på ham

Men en vibrator kan nu også bruges på ham – fx på hans kugler, mellemkød eller på din kind, når du giver ham et blowjob. Husk altid at vaske din nye vibrator inden brug. Fx med intimsæbe eller et dertil egnet renseprodukt.

God fornøjelse!

Læs mere om alt vores Sex legetøj her

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.