Kvinder

Womanizer Pro40 Klitoris-Stimulator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Womanizer Pro40 er en videreudvikling af Womanizers tidligere klitoris-stimulatorer. De er løbende blevet bedre og bedre, men nu må toppen da været nået. Kan den blive bedre? Womanizer Pro40 har vundet XBIZ’ Innovative-Award i 2017.

Om man kan kalde den nyskabende (innovative), er vel så meget sagt, når der er nogle stykker i rækken forud, der kører på samme teknologi.

Nyt design

Den har i hvert fald fået en makeover. Womanizer må have lyttet, for det er nok noget af det, der har været mest kritiseret på de foregående modeller. De lignede ikke noget, man som kvinde ønskede at være bekendt at eje.

Men Womanizer Pro40 er blevet pænere at kigge på. Den er også blevet smallere, så den er nemmere at holde om, og knapperne til at betjene den med er blevet flyttet, så de er nemmere at nå. Det er drøn-irriterende, hvis du ikke hurtigt og nemt kan nå at skifte mellem intensiteterne, når du nu har behov for en kraftigere eller især en blidere.

10 intensiteter kan du vælge imellem. Den starter altid på den blideste, og det er meget godt, for et kraftigt sug, sådan helt uforvarende, kan ødelægge enhver stemning.

Køb eller læs mere om Womanizer her – billig

Til onani og forspil

Womanizeren her puster og suger med en særlig trykbølgeteknologi. Har dine partner nogensinde pustet/suget på din klit? Det godt, ikke?! Womanizer gør det bedre.

Der er ingen direkte kontakt til klitoris. Du sætter mundstykket omkring din klitoris uden at presse, og så tænder du bare ved at holde knappen inde et par sekunder. Eller du lader din partner om det. Dog er det anbefalelsesværdigt, at du selv lige er fortrolig med den, så du ved, hvad der er rart og hvordan. Igen – det er smart, at den starter på laveste intensitet.

Til ham og hende

Womanizer er det engelske ord for skørtejæger. Den suser op under skørterne på pigerne, men den kan altså også få ham til at smide bukserne i ringen. For nøjagtigt som du kan bruge en vibrator på hans penishoved, kan du også bruge Womanizer. Gå forsigtigt frem.

Brug den sammen med en god glidecreme – både når I bruger den på dig og ham – glidecreme på læber og klitoris eller glidecreme på penishovedet.

Jeg har hørt en del dårligt og en del godt om de første Womanizere, der kom på markedet. Jeg har kun hørt godt om denne. Jeg har prøvet Womanizer før. De er effektive – ekstremt effektive, men så er det også det. Denne her er også effektiv, men den er også nem at betjene, og så ser den hammergodt ud tilligemed. Det betyder også noget. Ligner det noget billigt bras, er helhedsoplevelsen bare ikke det samme. Der er 2 sugehoveder med i pakken. Et normalt og et størrelse XL. Det gør kun Womanizer endnu mere individuel. Min anbefaling? Helt klart XL! Det gør stimuleringen perfekt for mit kildne område. Men prøv dig frem.

De vigtige detaljer om Womanizer Pro40 Klitoris-Stimulator

Her får du et hurtigt overblik over stimulatorens detaljer og egenskaber.

Materialer: Ftalatfri medicinsk silikone (sugehovederne) og medicinsk plastik (stimulatoren)
Størrelse: 16 cm
Stimulering: 10 niveauer (trykbølgeteknologi)
Vandtæt: Ja
Strømkilde: Opladelig lithium-ion-batteri (USB-opladekabel medfølger
Manual: Engelsk – Tysk

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.