Fetish

Late X Kort Latex Kjole

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tænder du på sort, blank beklædning, der smyger sig om din krop, så skal du prøve denne Late X latex kjole. Den er sort som kul, skinnende blank, og den sidder helt tæt til.

Designet er enkelt og stilfuldt med smalle stropper og et kort snit, så den når til ca. midt på låret. Den er behagelig mod huden, og det føles skønt, når den følger din krops bevægelser.

Late X Kort Latex kjole er perfekt til hede aftener

Om det er fordi, det er lunt i vejret, eller der er en anden – mere sexet – grund til, at temperaturen stiger til uanede højder i det lokale, du befinder dig i, så er denne korte kjole perfekt. Der er kun lige det, der skal være, for at du er anstændigt klædt på.

Det er nok ikke alle steder og til enhver lejlighed, du skal iklæde dig denne kjole, men til festlige aftener, romantiske og/eller frække aftaler eller måske i swingerklubben, vil den med garanti vække positiv opsigt.

Køb eller Læs mere om Latex Kjoler her – Kæmpe udvalg

Skal vaskes i hånden

Du synes måske, det lyder besværligt, at kjolen skal håndvaskes, men det er hurtigt gjort. Den skal vaskes i koldt vand og tørre liggende udstrakt. En gang imellem kan det være en god idé at behandle den med en latex-spray, der får den til at bevare sin glans og smidighed, som den er fra ny af.

Min mening og denne lækre korte Latex Kjole

Du kan slet ikke undgå at føle dig sexet i denne latexkjole. Dens enkle snit, glatte og skinnende blanke overflade og så måden, den bare smyger sig om din figur, gør den til et must have for enhver, der ønsker at pifte sin sexede udstråling lidt op. Nu er jeg selv en kornfed bondepige med meget runde former, og normalt vil jeg aldrig gå i noget, der sidder så tæt til min krop og viser hver en runding frem, men denne kjole gør det bare på en usandsynligt sexet måde. Tilligemed fremhæver den dine bryster og holder dem godt på plads, så du end ikke behøver at have en bh på under. I hvert fald ikke med min størrelse bryster, som ellers er pænt på den anden side af den god håndfuld. Jeg kan kun anbefale dig at prøve denne kjole i din størrelse – for den fås heldigvis i flere størrelser.

Praktisk info om Late X Kort Latex Kjole

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, så se målene og andre praktiske oplysninger herunder.

Materiale: 100 % naturlatex
Vaskeanvisning: Håndvaskes separat i koldt vand – tåler ikke blegning, strygning eller tørretumbler
Farve: Sort

Størrelser EU-størrelse Skål Bryst i cm Talje i cm Hofte i cm
X-Small 34 A 74-81 59-64 84-91
Small 36 A-B 82-89 65-73 92-98
Medium 38 B-C 90-97 74-81 99-104
Large 40 C-D 98-106 82-90 105-112
X-Large 42 D-E 107-118 91-102 113-121
XX-Large 44 D-DD 119-130 103-114 122-132

Sådan måler du størrelsen til din latex kjole

Bryst: Mål lige under barmen. Målebåndet skal være strammet til.
Talje: Mål det smalleste del af taljen – lige over hoften – med stramt målebånd.
Hofte: Mål det bredeste sted.

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.